Vi var på första sidan!

Vi hamnade på första sidan! :)
Var ju inn på skyltsöndagen igår, såg att en kille fotograferade oss. Men inte visste jag att han var en reporter i från den lokala tidningen... Så jag, Lisa, Freja & mina hundar var på första sidan, ingen liten bild heller... Inte varje dag man får vara det... ;)

Lisa frågade så passligt idag om jag ville följa med henne å handla. Jag hade soprent här hemma! Så nu är det mer uppfyllt igen... Så jag har frukost imorgon t.ex. Sen vart jag bjuden på middag igen :)

Haft en trevlig dag igen.. Nytta förenat med nöje!
Ska lägga mig strax, för det vart inte så mycket sömn heller förra natten så hoppas jag somnar i lite bättre tid idag, då jag har en tid att passa på fm imorgon! Jag ska hämta mina ortoser & fotdynor (gjutna inlägg i skorna) som är klara :)

Det ser jag fram emot!


Ingen julmarknad :(

Det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det blev bra ändå!

Jag hade läst att det var julmarknad denna söndag, men det var alltså först nästa helg.. Till våran besvikelse upptäckte vi det när vi kom in till staden. Så det vart att vi kikade lite i butikerna istället, dom vi orkade.. Hundarna fick en statspromenad. Kallt som satan var det! Hade klätt mig väl tyckte jag men det räckte inte, skulle ha tagit termobyxor på mig! Men men... Frös inte om fötterna i alla fall :) För ovanlighetens skull... Men hade strumpbyxor, strumpor & ett par yllestrumpor på det.

Det vart mcdonalds hemma hos pappa sen, mycket länge sen sist.. Men det gick ner ;) Sen tog vi lite kaffe & pepparkaka på det. Så var hemma igen vid 20.30.

Har haft lite svårt att kunna koppla av.. Ljumskarna värker, vet inte om jag nämnt det? Men tar risken att bli tjatig. Smärtan försvann strax efter operationen, men är nu tillbaka. Vilket oroar mig litegrann! Så vet inte om det är något nytt på G? Varför skulle smärtan komma igen efter att ha varit borta? Det ska tydligen inte bero på träningen. Men den har jag svårt att göra nu då jag inte har kraften att spänna musklerna där... Sjugymnasten tycker jag ska kolla med  läkare, har snart tid så hoppas det finns utrymme för att kolla det!

Nu ska jag göra ett försök till att sova.. Om halsbrännan vill försvinna någon gång!?
Men hur som har jag haft en av mina bättre dagar idag, så det känns gott!


Den är borta :)

Bättre dag i dag :)

Somna inte förens efter 3 i natt eller morse beroende på hur man ser på det.. Men har sovit föhållandevis bra sen. Det bästa var att huvudvärken var borta när jag vaknade! Låg på spikmattann igår, jävlar så ont det gjorde!! Tog 2 st citodon också..

Nu sitter jag å väntar på Lisa ska hämta upp oss.. Sen in mot stadens julmarknad. Ska bli mysigt att strosa runt lite, träffa folk! Har inga pengar så kan inte köpa något, men åker in ändå så man får komma ut lite...

Vad har ni för er idag?


Vill inte släppa!

Har varit parkerad på soffan hela dagen & fortsätter med det resten av kvällen.

Fick sova med dubbla duntäcken natten som var för att inte frysa! Men fick sova i alla fall :) Har en huvudvärk som tenderar att gå över till migrän & som inte vill släppa! Har inte mer att ta än diklofinak för det. Men det hjälper inte... Så då blir det lite tungrott allting!

Hundarna har lekt i snön idag på tomten, man blir så glad av att bara titta på dom!

Tittar på kärlek på menyn, som går på 3:an. Har sett den en gång tidigare, men bra filmer kan man inte se för många gånger ;)


Tom & frusen...

Sitter här framför skärmen men vet inte vad jag ska skriva?
Tom i huvudet...

Har frusit idag, har dubbla byxor, strumpor i mina fårskinnsmockisar.. Tittat på Idol i vanlig ordning ;) Jay & Olle mina favoriter är i semifinal! :)
Hade tänkte bädda klart sängen men det blev inte av... Har istället disakt upp disken, vet inte ens när jag såg botten på diskhon senast!? Har senaste tiden bara diskat det akuta & lite till, men det tog aldrig slut! Sån befrielse, svårt att förklara...

Nu ska jag borsta tänder & natta... Hoppas på en bra morgondag! Natti natti...


Ork & energi är en brist vara...

Ja en ny dag med nya möjligheter.. Tittar runt mig & försöker finna någon ork & energi till att städa.. Men just nu finns den inte, svårare är det också när jag inte har någon dammsugare! Vi får se om det kan lösa sig..? Men viljan är det inget fel på! Det är kroppen som begränsar mig & sätter stop.

Jag upptäckte igår när jag trodde att jag var klar & skulle få lägga mig att det låg en maskintvätt i maskinen som skulle hängas. Hade stoppat i den när jag åkte hemifrån, satt den på 3 timmar snooze så den skulle vara klar tills jag kom hem. Men eftersom det blev mycket senare så hade jag hunnit förtränga det... Men det var bara att se glad ut, vika tvätten som redan hängde & hänga upp den nya.

Så nu kan jag väl i alla fall bädda klart min säng idag. Nu är även överkastet rent :)

Nu har jag druckit ur mitt kaffe, ska stänga av TV & sätta på någon bra musik istället!

Vi hörs!Allt blev bakåfram men roligt hade vi!

Det vart en lååång dag!

Jag blev hämtad runt 10.30, mot stallet.. Ja eller vi svängde förbi hemma hos pappa för att lämna av införskaffad mat. Jag skulle hålla i korven för att den skulle med upp, sen skulle jag fylla en påse med hundmat. När jag sätter mig i bilen har jag inte hundmaten med mig, in igen, hämtar den & iväg. När vi kommer in i fikarummet, vart är korven!? Hmmm..? Ja, har inte du den? sa jag till Lisa.. Nej, du skulle ju ta den! Oops, jag har visst glömt den! Hin hem igen efter korven...

Ja så har min dag fortsatt sen, jag har gjort allt bakåfram!! Men haft kul, många skratt åt tokerier & glömska.. Tog in Tempus, fick pulsa i snön för att hämta honom, med 4 hundar som glatt skutta fram genom snön. Hmm, önskar att jag kunde göra det med samma lätta steg & glädje!...

En som tittar efter sina vänner & inte kan förstå varför ja inte bara släpper honom...Tjoho!! Äntligen...Sen lite lunch/middag på det. Sen var jag som slut! Duschade Freja, sen skulle jag vara barnvakt. In med hundar i bilen, vet att Nellie fegar & tar inte riktigt satts för att komma in i hennes bil. Samma sak denna gången, men reflexm'ssigt ska jag ta henne i fallet i baken & skjutsa på, varav hon faller ner & NOCKAR mig!! Så jävla ont det gjorde! Rätt över munnen, tårarna kom & en jävulsk huvudvärk som ett brev på posten! En skamsen liten hund som inte visste vad som hände... :(

Sen väl hemma hos pappa hade jag & Frejan mys i soffan, åt lite middag igen.. Läste saga & sen kunde jag koppla av mellan gångerna jag fyllde på med ved i brasan...

Väl hemma igen kl 22.30! SLUT! Då kommer allt.. Nu värker mina knän som vet inte vad! Vrister, rygg etc.. Så vi får se hur morgondagen blir? Men har haft en bra dag trots allt!

Tack Lisa för idag ♥

Tarzan är hemma!

Tarzan är återfunnen... Eller han var aldrig borta, inte ens ute!

Jag trodde han följde med Elin ut genom dörren eftersom jag inte såg honom efter hon gått. Hon gick alltså strax innan 21, jag lag mig vid 00.30 & var upp igen vid 01.30 för att kolla en sista gång. Men ingen Tarzan... Gjorde i ordning hans korg på utsidan som snön hade blåst in i. Tyckte det var konstigt eftersom han inte velat gå ut under hela dagen, mer än dom korta stunderna?

Vid kanske 02.30 hörde jag ett krafsade på badrumsdörren & Jane gör inte så. Det kunde bara vara Tarzan! Mycket riktigt, jag klev upp där är Tarzan. Han har alltså varit inne hela tiden, men inte visat sig! Kom på sen att jag såg honom på en stol i köket när Elin var här & han har förmodligen legat kvar där sen. Så han var aldrig ute ens... Skönt!

Men inte kunde jag soman för de... Vet inte vad klockan var när jag somna?! Men Bazze skällde ett antal ggr under natten av ljud han hörde, sen tog sig hundarna in i sovrummet. Vet inte hur många gånger jag sprakade ner dom ifrån sägen?! Den var ju REN!!!!

Så det känns som om jag inte har sovit någonting alls! Men jag älskar ju mina goa pälsdjur ♥
Nu sitter jag å väntar på att Lisa ska hämta upp oss, vidare till stallet...


Var är Tarzan??...

Han har varit ute korta stunder idag, kanske 5 min... Sen gick han ut efter Elin varit här, kl 20.45. Sen har jag inte sett honom! Det är ju snöstorm ute! Han kan ju inte vara ute hela natten... Hans mamma vill gå å  lägg sig så hon kommer upp imorgon!....


Min loggbok dök upp :)

Nu är tvätten hängd, hade hoppats på någonstanns att det skulle ordna sig själv ;)
Snart är sängen bäddad så jag kan krypa ner i den. Det är så mysigt att lägga sig i en renbäddad säng! Känna doften av rent, släta lakan, mmm... gos!

Hittade min "loggbok" idag när jag sorterade in papper i pärmarna. Hade glömt den.. Hade behövt den när jag pratade med läkaren sist & på mitt avstämmningsmöte. Det var därför jag skaffade den. För er som inte vet, så 2009 gjorde jag i ordning en bok som jag kallar för "Loggbok för min EDS". Där skriver jag ner när jag har varit i kontakt med eller varit på ett besök hos läkare, AF, FK etc.. Så lätt att bara bläddra tillbaka i den istället för att leta i sin kalender. Där står det vem jag träffade/pratade med, när, vad som hänt, nästa steg. Det är ju en hel del att hålla reda på, vilket är omöjligt att ha allt i huvudet! Ett tips till er andra.

Nu ska jag snart lägga mig, blir tidigt imorgon då jag ska träffa Lisa. Men hon väcker mig så jag med säkerhet kommer upp ;)
Morgontrött som jag är!...


Snöstorm på utsidan!

Shit vad det snöar!! Har minst kommit 3 dm nu! Det har snöat hela natten & fortsätter...

Jane vill inte ens gå ut, Tarzan har varit ut 2 ggr men är inne igen efter 5 min. Det är storm ute mer eller mindre. Så allt blåser igen, var ut för att ta fram snöskyffeln & sopborsten. För när jag öppnade dörren var det snö ända upp! Så får ta bort där varje gång hundarna ska ut, för att inte få in allt.... Så lägger ingen energi på att skotta nu för vet hur dålig jag blir av det. Förra året fick jag dubbelsidigt ljumskbråck.

Vi har haft mys inne idag... Har lyckats få av sängkläderna nu & det är i tvättmaskinen, sen får vi se om jag orkar hänga det... :S
Måste ju bädda med nya också...

Ja ja.. Målet är att jag ska sova i sängen i natt. Somnade först 4 på morgonen i natt... Så har sovit lite under dagen nu.

En frusen Tarzan som inte alls vill vara ute...


Hua!!


Nu ska jag fortsätta med mitt projekt att få in papper i rätt pärm.. Som jag påbörjade för 2 veckor sen eller nått?..
Är den här för att stanna?

Japp nu är snön här..
Min rygg håller på att gå av efter en liten stunds uppdatering på bloggarna jag följer.. Så ska förpassa mig till soffan. Har sovit där nu i 2 nätter & tänker göra det även denna natt. Har haft det bra idag, så pass att jag inte har haft några smärtgenombrott & har orkat sitta upp. 
 

Uppe på benen igen..

Har försökt komma ut på nätet i timmar... Nu äntligen lyckades jag!

Jag har svoit länge även idag, trodde jag skulle vakna tidigare eftersom jag sov så mycket igår. Men tydligen så behövde min kropp mer sömn. Så vid 12.30 puttade Nellie på mig & ville ut. Då kunde jag vakna till liv först, ta mig lite frukost..

Det är storm ute, såg på nyheterna att det har dragit in ett stort oväder över Sverige! Snön har inte kommit hit där jag bor än, men det är säkert bara en tids fråga...

Nu börjar jag känna mig piggare i kroppen igen & den vill åt samma håll som jag. Så kan jag dosera rätt nu så kanske det håller i sig?... Kändes skönt att jag kunde bryta detta smärtgenombrott själv & slapp en besök på akuten!

Ska nog ta mig en varm dusch nu..


Det hjälpte med ketogan & theralen!

Nu är jag uppe..

Har sovit, sovit & åter sovit...
Jag somande efter 2 tiden sen sov jag som en klubbad säl!!! Jag & hundarna har legat på en varsinn soffa... ;) Vaknade vid 16 tiden av telefonen, helt förvirrad! Hade ju satt telefonerna på ljudlöst, men glömt telefonen i köket som jag satte i igår för att jag hade slut på batteri i bärbara.. Det var mörkt, jag visste inte om det var natt eller dag.. Men var inte vaken länge, efter gjort toabesök & fått i mig yoghurt så sov jag igen. Så har jag hållit på tills 22 tiden. Nu har jag lyckats hålla mig vaken 3 timmar.

Men helt klart behövde jag sova! Mår bättre i kroppen, men lite svårt att skriva, för den vill inte som jag..


Ketogan & det hjälper inte....

Med rekommendationer tog jag en ketogan på 5 mg, den tog bort värsta smärt toppen, höll i sig 2-3 timmar, nu är det på väg utför igen. Så tar en till ketogan & theralen på det så jag kan somna. För sover jag inte så blir jag inte bättre.... Så hoppas jag på att det är bättre imorgon...


Fika sällskap, men fick ett svårt smärtgenombrott!

Har haft Lisa & Felicia på besök idag :)
Att Felicia var med vart en överraskning, mycket kul! Det är ju så sällan man ses nu.. Vi fikade tillsammans & snackade massa skit ;) Lisa hade med sig håltången så äntligen har jag kunnat fixa mitt nya skärp :) Sen ska jag låna hennes symaskin för att laga lite saker när jag har ork..

Helt slut, så ont i nacken, strålar ut i axlar, ner mellan skuldror. Ont i huvudet, diklofinak jag har hjälper inte :( Så nu hade det varit bra med något extra att ta med mina smärtgenombrott... Har massa hemma, men det ska gå ihop med det jag redan tar.. Så man kan inte hålla på å mixtra själv! Det blir svårt att kunna titta på TV också när man inte orkar med ljud eller ljus...

Vi får se om jag kan ta reda på vad jag kan ta istället för oxynorm...

Hoppas ni haft en bra helg!?


Armageddon

Ätit stenugnsbakad pizza med mozzarella på, tittat på Armageddon som gick på femman.
Av någon anledning har jag inte sett den tidigare, trodde det... Men nu har jag, brukar inte gilla science fiction men tyckte den var bra! Så sorglig den är då!... SNYFT!!.. En blödig typ jag! Men vilken hjälte han är (Bruce Willis)!!

Har varit bra att ta igen sig idag, efter en lång vecka. Men massor som sker runt om mig & jag inte kan styra över. Men hoppas det leder till något gott!?

Ska läsa lite bloggar nu..
Sen blir det sängen & läser nog lite ur Tyskungen innan jag somnar...


Julauktion i missionskyrkan

Har en slapp dag på soffan, tar igen mig lite...

Var så trött igår när jag kom hem att jag inte orkade sätta på datorn. Men hade en mycket trevlig kväll med vänner & bekanta. En start på julen som närmar oss med stormsteg, en tradition sen länge tillbaka jag haft tillsammans med farmor & farfar. Igår var Lisa, Freja & Laila med också :)

Lisa ropade in grisar till sin dotter, så coola! Kolla in den högra, den har tuttar ;)


Sen hade jag, katterna & hundarna en mys kväll på soffan...


Samtal med min läkare

Japp gårdagen känns i kroppen idag..

Typiskt mig! När jag har energi, ork då tar jag slut på mig helt!!
Vart väckt i morse av min läkare som ringde. Hon ringde mig igår, dagen efter våran telefontid men då missade jag det samtalet. Hon tyckte att dom hade släppt mig för tidigt ifrån UAS smärtrehab. Vi bokade in en tid i dec, ev blir det ett avstämmningsmöte med FK då? Men det beror på om hon har hunnit få remissvar ifrån dr Anders V på hudmottagningen som jag träffade i feb. Annars kommer hon & jag ses ändå.

Så som jag sa lät hon lika uppgiven som jag är... Vi  har inte kommit mycket längre. Men hoppas nu på att det som Anders har skrivit ska räcka för att FK ska godkänna en sjukskrivning!
Så hoppas verkligen att det går min väg nu, tycker att någonting borde ju göra det!

Lite jobbigt nu för jag har inga oxynorm kvar att ta, det betyder inget som kan llindra mina smärtgenombrott. Ska kolla alla min "gömmor" om jag kan hitta någon tab! För annars kommer jag få svårt att gå på julakutionen ikväll... :(


Man lyckas utan att vet hur man gjorde...

Min kropp försöker tala om för mig att det är dax att lägga sig!

Men tänkte skriva några rader först. Jag kom ut en sväng med hundarna, hade på mig termobyxor för första gången. Det var ganska kallt ute, men en skön frisk luft! Slaskigt & hundarna fick snöbollar på benen.. Fick ta in Bazze i duschen & spola bort dom, för det kräver mer av mig & gör ont på honom om jag ska dra eller kamma bort dom. Så dom smälter på noll tid med lite ljummet vatten.

Sen vart det en vila på soffan, middag & så började internet strula!

Jag hade lyckats med något jag inte rikgtigt visste vad jag hade gjort.. Sen jag har haft denna dator så kommer en ruta upp varje gång jag startar den & frågar om uppkoppling till internet. Men det är bara det att jag har mobilt internet & ska slå in en kod, ansluta & för att sen bli uppkopplad. Lessnade på att denna ruta kom upp hela tiden, fick bort den efter lite trixande, men i och med det så strulade det med att komma ut på internet! SHIT!! Hur hittar jag felet & tillbaka till rutan som inte finns mera...

Jag lyckades efter flera försök, startade om datorn, drog ut dongen etc.. Nu fungerar det igen i alla fall & rutan är borta fortfarande :)

Så kunde läsa min mail & få beskedet jag väntade på! Att veterinären var hemma & jag kunde hämta kattmat. Toppen! Så nu slipper Tarzan & Jane vara hungriga imorgon :) Tack Laila för att du ryckte in som chaufför!!

Nu ska jag sova... Tack goa vänner för att ni finns för mig & hjälper till!


Nu är det inte lika stort EKO...

Hemma igen efter en shopping runda i mataffären med Ruedee.

Hon hämtade mig vid 11 tiden & vi styrde mot matbutiken för att jag skulle få handla. Det var som ett stort EKO här hemma i skåpen. & leva på mackor flera dagar mår man inte bra av. Efter jag var klar bjöd hon mig p en kaffe & macka :)

TACK så mycket vännen för idag ♥

Nu ska jag strax efter fått lite vila ta en sväng ute i friska luften med hundarna...


En bra sömn gör allt!

Shit vad trött jag vart! Somnade på soffan, när jag skulle se Nakita (kl 21.55 på feman).

Jag har sovit hela natten som var, det gjorde susen! Jag har varit bättre i kroppen idag & huvudvärken var borta när jag vaknade :) Det blir lite att man går i en dvala sen hela dagen, men bättre det än en sådan värk att man inte ens orkar med sig själv!

Mina journal kopior har redan kommit så det var snabba bud måste jag säga. Däremot har inte min läkare hunnit ringa mig, så hoppas hon gör det imorgon! Annars får jag boka en ny teletid.

Ska lägga mig i sängen nu så jag inte vakanar till igen & inte kan somna sen..

Ska nog få handla lite imorgon med Ruedee?..


Skiter i detta nu!

Nu har jag prövat att ta frisk luft, ta extra smärtisar, använt vetekudde, ligga på spikmattan, vila & det blir inte bättre!

Så nu skiter jag i detta!! Mår illa av värken & huvudvärken. Jag tar theralen, lägger mig & hoppas på att det är bättre imorgon när jag vaknar! För om jag får sova en hel natt så kan det läka kroppen...

Jag funderar på att ta en varm dusch inna jag lägger mig, om jag orkar?.. Men med huvudvärk så är det inte alltid så njutbart med en varm dusch.... Hmm...

Natti natti...


Mitt hem förfaller!

Försöker, har fått lite frisk luft genom att rensa upp lite efter hundarna på baksidan. Pratade med Elin när jag var till brevlådan.

Har tagit extra smärtisar, men det hjälper inte riktigt tycker jag :(
& jag vet inte hur jag ska finna någon ork att ta hand om mitt hem?! Det förfaller här hemma! Jag har insett att jag kan inte ha det så här & måste se till att jag får någon hjälp. Så det blir rutin på saker & ting & jag kan få lägga min energi på saker som ger mig mer energi tillbaka!

Jag har snälla vänner som hjälper mig när dom kan. Vilket jag är oerhört tacksam för!! Men dom har sitt eget & kan inte springa här hos mig i tid & otid...

Får se om jag kan få en tid hos min läkare när jag har telefontid med henne imorgon?

Ska försöka koka soppa på en spik nu...


Besöket hos sjukgymansten för sista gången...

Nu är jag vaken igen..

Var så sjukt trött igår när jag kom hem, somnade på soffan, väcktes av hundarna trodde då att det var morgon. Men till min besvikelse hade jag bara sovit 2 timmar... Så orkade hålla mig vaken i 1½ timme sen somnade jag om på soffan, vaknade nästa gång 02.30! Flyttade mig till sängen, men nästa gång var det dax igen kl 05.30 då var Nellie akut kissnödig! Lyckades somna om igen, har sen sovit lite från & till fram till 10.30. Sen gav jag upp & släpade mig upp...

Men jag var till sjukgymnasten igår i alla fall.. Hon var mycket nöjd med min prestation, vart lite överraskad själv! Tycker jag har slarvat... Men hon så stora framsteg! :)
Så hon gav mig några nya övningar & avancerade dom jag redan hade... Nu 'r detta inte ett gympass! Utan väldigt enkla, små övningar & basic, men klarar jag inte dom kan  jag inte träna alls!

Men jag kommer inte åka dit någe mera. Det är nu avslutat & jag får kontaka en sjugymnast här hemma som kan hjälpa mig. Det jag tyckte var så bra va att jag äntligen hittat en sjukgymnast som är specialicerad på EDS! Men hon har förberett för en ny sjukgymnast att ta över, jag har med mig papper att ge till den & det är helt ok att konsultera med henne. Så jag hoppas att det ska fungera! För mina tidigare erfarenheter är inte så positiva, resultatet vart att jag bara blivit sämre...

Har äntligen efter ALLA samtal fått tag i mina remissvar & journal anteckningar! Så remissvaren är på väg till min läkare & alla mina journaler anteckningar ifrån UAS är på väg till mig. Så det ska i alla fall vara löst nu. Sen återstår det att se om det kan vara användbart till FK & AF?..
Om det kan tas något nytt beslut på dom?

Men ska bli skönt att säga till min läkare imorgon att jag har fixat det! :)


Till sjukgymnasten

Snart på väg...

Så sjukt trött, fick bokstavligen släpa mig upp! Kunde såklart inte somna igår när jag lag mig i sängen.. Ska nog ta extra smärtisar för att orka med denna dag! Men men, nu ska jag träffa sjukgymnasten på UAS idag, kanske för sista gången? Vi får se, men det känns bra att ses i så fall en sista gång & få ett avslut.

Vi hörs senare...


Orkar man inte så tar man till ilska, men fick ta extra smärtis på det sen...

Nu ska jagstrax lägga mig, men tänkte uppdatera lite här innan.

Jag är minst sagt inte pigg i kroppen nu & det känns nästan lättare att säga vart jag inte har ont, men tänker inte skriva om det.. Men för att kunna vila kroppen så bra som det går ville jag ligga på min nya soffa, men den tvättade jag överdraget på i början av veckan så har inte kunnat sitta i den sen dess. Det är ju så komplicerat att få på & av klädseln!

Men idag så tänkte jag nej vad fan! Hur svårt kan det vara?! Så på bara vilja så började jag slåss med det som ska dras över soffan, det är en ektorps tresists soffa. Helt ärligt så tror jag dom har sytt överdraget direkt på soffan! Det var ju ett skämt! Det fattades 7 cm!!! Jag provade alla sätt som jag kunde för att få på det, men när jag sen lyckats nästan förutom det sista armstödet så bara gick det inte. Till slut så lyckades jag slita söder det! Ja eller det sprack i sömmen...

Jaha, var totalt genom svettig, ingen kraft eller känsel i fingrarna.. Då hör min granne Elin av sig, hon kommer ner & vill ge mig en hjälpande hand. Mycket snällt av henne. Det slutade med att jag av ilska drog på det sista, resultatet vart att det sprack lite till... Oopss.... Ja ja, jag får laga det när de sitter på ;)

Men jag tror dom har lurat mig!? Är det någon som har en sådan soffa, i så fall hur gör du? För det är ju omöjligt att göra det själv!!!

Nu sitter det i alla fall & jag har kunnat legat på den. Men värken vart så påtaglig till slut att jag mådde illa så tog extra smärtisar. Varför väntar man så länge? Med en risk av att den inte går att få ner sen i stället! Jo för att man inte vill knapra tabletter... Men har man ont ska man ta smärtis, för det gör mer gott än att ha skit ont! Sen finns det ju andra knep som att vila, spikmatta, en varm dusch, vetekudde, linnement. Men det funkar inte alltid.

Jag  har pratat med min läkare här hemma vid några tillfällen om att jag inte har något att ta vid mina toppar. Hon vill ha rådgivning av en som är specialist på EDS. Men jag får aldrig något svar & nu dessutom har dom ju lagt ner avdelningen!! Så nu måste vi hitta på något tillsvidare. Har nu haft mina oxynorm som jag haft tidigare, men har kanske 3 st kvar!!! Jag tar den ihop med dikolofinak för att få direkt smärtlindring & sen en långvarig.

Så hoppas på få hjälp med det på ons! Då vi har en telefontid.

Nu MÅSTE jag försöka få lite sömn om jag ska kunna åka imorgon... Värken börjar så smått komma tillbaka nu...

Håll tummarna för mig imorgon!!


Farsdag fika..

Kom hem nyss ifrån farfar, har firat honom & pappa på farsdag med lite fika...

Var helt slut innan, så för att dölja min mörka ringar under ögonen & värken så fick jag måla mig lite & klä "upp" mig.. Hade mycket svårt att somna igår, så tror kl vart närmare 03.30!.. Så det var med tunga steg jag släpade mig upp imorse. Hade det inte varit för djuren hade jag nog legat kvar i sängen resten av dagen.. Nu ska jag BARA ligga på soffan resten av kvällen... Hoppas att jag får det! Imrogn har jag sjukgymnasten,vet intehur jag ska orka med det & vi får se om jag kommer dit?..

Men en sak i taget!


Farmor Karin 90 år

Min gammelfarmor fyllde i torsdags & vi firade henne idag med en tre rätters middag!

Jag fick äran att sitta brevid henne :)
Det är en människa som jag ser upp till, hon har humor, så mycket att intressant berätta & vilken erfarenhet! Tänk om man får må som henne, bo hemma & njuta av livet.

Vi var 47 personer tror jag om jag räknat rätt allt som allt. Då var vi från 20 månader upp till 90 år, häftigt! Ja nu räknade jag inte med bebisen i magen ;) Det var alla hennes barn, barn barn & barn barns barn.

Till förätt åt vi en grönsakssoppa, varmrätt åt vi fläskfilé m smörstekt potatis & kantarellsås, men jag fick en laktosfri sås... Efterrätten var pannacotta medans jag fick frukt med hallonsylt.

 

Tack alla för en underbar kväll tillsammans & ett särskilt tack till födelsedagsbarnet ♥
Stor kalas idag!

Sitter nu med en kopp kaffe i handen, har noppat klart brynen & ska snart ta en varm dusch.

Idag ska jag fira min gammelfarmor som fyller 90 år! Ska bli mycket kul, det är med närmaste familjen & det är ca 60 pers & 20 av dom är våran familj. Ja vi är en stor härlig familj! Det är hennes barn, barn barn & barn barns barn som kommer vara med idag. Vissa av dom ser man inte mer än på dessa tillställningar, så det är alltid lika kul när vi samlas igen.

Nej nu måste jag skynda om jag ska hinna...

Hoppas ni får en lika trevlig lördag som jag!!


Stor kalas idag!

Sitter nu med en kopp kaffe i handen, har noppat klart brynen & ska snart ta en varm dusch.

Idag ska jag fira min gammelfarmor som fyller 90 år! Ska bli mycket kul, det är med närmaste familjen & det är ca 60 pers & 20 av dom är våran familj. Ja vi är en stor härlig familj! Det är hennes barn, barn barn & barn barns barn som kommer vara med idag. Vissa av dom ser man inte mer än på dessa tillställningar, så det är alltid lika kul när vi samlas igen.

Nej nu måste jag skynda om jag ska hinna...

Hoppas ni får en lika trevlig lördag som jag!!


Ingen en dans på rosor detta inte!

Allt är sorterat nu & ligger i olika högar på golvet & det var så långt jag kom idag.. Hundarna & katterna har snurrat runt i det ett X antal gånger nu så vet inte hur det är det där med sorterat?..
Hoppas jag hinner med att ta hand om det imorgon!

Nu har jag haft min fredagskväll med IDOL, popcorn, saft & tända ljus.. Har hunnit med att titta på en film också som gick på kanal 8, den hade ett hemskt slut! USCH!! Sorgligt värre...

Känner mig tom just nu i huvudet. Fattar inte att jag orkar med, orkar med att ha det så här. Att bara veta 1 månad i taget & inte veta om jag får pengar i slutet av månaden & så har jag  haft det nu i 4 ½ år!!! Sen att det är så ovisst med allt annat, det har det varit under hela tiden också! Allt ligger i FK händer...

Har sen en vecka tillbaka 49 kr att leva på denna månaden ut.. Vilket inte är ovanligt. Snarare att jag ligger på minus. Detta är sanningen! Det har inte göra med att jag slarvar för det är det sista jag gör. Är mycket dålig på att unna mig saker & tillåta mig köpa saker utöver mina måsteköp!

Nu är inte syftet med detta inlägg att jag söker tröst eller ni ska tycka synd om mig. Men tänker högt & måste få det ur mig bara. Så det är ok om ni väljer att gå vidare till nästa inlägg!

Men att vara sjukskriven & ha en kronisk sjukdom med kronisk värk är allt annat än en dans på rosor. Men å andra sidan vet jag inte hur det är att leva utan smärta heller... Det är min vardag, andra har en annan vardag.

Men hoppet är det sista som beger en & det är hoppet jag lever på. Hoppet att det ska bli bättre & få en vändning!

Det är en ny dag & jag hoppas på att få några timmars sömn för det blir en lång eftermiddag/kväll imorgon!Rensar & sorterar bland allt skit!...

Rensar.. Har en låda i shiffonjen som det är så mycket skit i! Det är as tung bara att dra ut & en säkert en massa som jag inte behöver, men tänkt att bra att ha eller tar tag i det sen..

Men nu ska skiten bort! Vill ha ordning i lådorna.. Just nu ser det ut som kaos, men allt är sorterat.. En hög släng, sen ligger det i högar så jag vet vart jag ska lägga eller sätta in det i pärmarna... Men tar en vilo paus emellan.. Jag har även soterat in lite papper röarande FK, AF, remissvar etc... Har strukturerat om för ett tag sen, men blev inte klar. Det är ju så sjukt mycket papper att hålla reda på! Så det gäller då att man har någon sorts ordning. Och den kan alltid förbättras ;)

Sen ska ju hundarna vara där jag är & springer i alla papper som ligger på gollvet.. Hmm!! Dom är ju för goa... ;)Fick ett bra avslut på dagen..

Jaha, nu går vi mot helg IGEN!

Det är galet vad dagarna försvinner... Jag har haft en bra eftermiddag! Vilan har gett resultat :)
Så har kunnat tvätta en maskin, hängt den & vikt den som hänge sen innan, diskat i några omgångar & tagit en skön dusch! Så känner att jag är på banan igen, det bådar gott in för helgens händelser...

Så är nöjd med dagen & vad jag presterat!

Nu sitter jag med ett glas te, ska avsluta detta, ska zappa lite, se om det är något på TV att se annars lägger jag mig å läser lite..

Dom lovar plusgrader imorgon & regn, så vi får se vad vi hittar på?...
Så den snön som ligger lär försvinna..

Natti natti ♥


Nu verkar det som om det är lite på G till min läkare...

Nu verkar i alla fall remissvaren vara på väg ifrån smärtrehab till min läkare i alla fall. Sekreteraren ringde mig i morse ifrån smärtrehab & talade om det men sa också att, dom kunde inte hjälpa mig med det som var från Anders V, då det är en annan avdelning. Vad det nu ska ha för betydelse, dom har ju min tillåtelse & det är något som ska skickas till min läkare! Det gör det hela lite mer komplicerat för mig som måste få tag i någon där på hudavd. När jag ringde idag så hade dom inte telefontid då..

Så måste ringa mellan 8-10 imorgon!

Har för övrigt ont i huvudet idag också, det behövs inte mycket för att trigga igång den & värken. Men försöker ta det lugnt, har tvättat en maskin & hängt den nu.. Så ska vila lite igen framför TV.Tillbaka på noll igen!

Gjorde ett försök tidigare idag att skriva ett inlägg men orkade inte... Orakr inte nu heller egentligen, så hemsk huvudvärk & värk i ryggens muskler!

Så hela dagen har jag tillbringat på soffan, fått några samtal. Dom var lite för mycket för att jag skulle orka med idag, men viktiga! Fick ett samtal av min läkare på smärtrehab från UAS. Hon bekräftade att dom ska skriva till min läkare här hemma att samarbetet dom ska avslutas därifrån, dom kan inte göra något för mig. Rehabprogramet har jag som sagt tidigare gått så dom tycker inte jag ska gå ett till. Dom gör inget för oss EDS patienter, för det finns inget som kan hjälpa oss. Det är möjligtvis dom som har inre problem med organ eller blödningar. Men som för mig kan dom inget göra... Det var svaret jag fick av henne. Så den ev kontakten jag kommer ha med dom är med min sjukgymnast, det får jag veta på måndag om den ska fortsätta.

Så detta känns ju otroligt bra.. NOT!!
Börja om från början, börja om på nytt...

Vart ska jag nu ta vägen?
Vem kan hjälpa mig?!
Vem är vvillig att ta emot mig?
Vem kan hjälpa mig med meiciner? etc..

Nej nu skiter jag i detta, tab hjälper inte heller just nu.. Så sängen nästa!GER UPP!!!

Ja, vart ska jag börja..?

Har i alla fall haft ett trevligt besök idag av Jennifer som kom förbi mig en sväng.. På köpet hjälpte hon mig med att få av överdraget på den andra soffan. Så nu är båda rena :)

Jag vet inte vad som händer eller inte händer?! Jag vet nu med säkerhet att EDS avd är nerlagd på UAS. Som Pia sa till mig för ett tag sen, men när jag frågade där om det då fick jag ett annat svar än jag fick idag. Så det innebär att kontakten jag hade hoppats på att ha med läkaren Anders V kommer inte bli av. Så tillbaka på ruta 1!!

Sen den hjälpen dom kan erbjuda är att jag går till sjukgymnasten, men gör jag inte det tillräckligt "ofta" så funkar det inte. Då måste jag ta kontakt med en sjukgymnast härifrån, tillbaka på ruta 1!! Jag har en tid dit nästa vecka, så vi ska då diskutera vidare min framtid där.

Det alternativ som finns kvar är att gå på deras smärt rehab program. Som jag sagt/skrivit tidigare så har jag genomfört 2 st sådana tidigare. Så de vi om fram till under utredningen jag gick för några månader sen där & träffade alla i teamet var att det inte lämpat för mig. Det skulle inte ge mig något. Så varför gå ett igen?!

Men det är vad dom har att erbjuda mig på UAS. Så nu ser det ut som om jag kommer behöva söka mig någon annanstans för att få hjälp.. Men vart?! Driver inte jag så händer inget. Tillbaka till en återvändsgränd. Detta har tagit 1 år av min tid!

FK vill ju ha in varför jag inte kan jobba, men det blir ju inte av nu heller som det er ut?!.. Hur länge tänker dom godkänna min aktivitetstöd? Nu när det inte blir något av på UAS? Om inte remissvaret räcker som jag hoppas på att det kommer nu!

BLIR SÅ MATT!!!

Hur ska man orka hålla på!?

Min läkare här hemma kommer heller inte bli glad & vet att hon känner lika som jag. När jag nämnde sist för henne att det hade lagt ner EDS avd där så sa hon, nej det får bara inte hända!!! Hon känner sig maktlös & hjälplös... Berätta idag att hon inte fått några remissvar..? Dom bara hänvisar till nästa, jag blir galen! Så nu tror jag att det ska vara på G i alla fall..? Vi får väl a se...

Mår si så där nu, ont i rygg, nacke & huvud. Så måste lägga mig strax=en tidig kväll! (för mig alltså).


Hur fan kan dom sova gott om natten!??!...

Nu är klockan snart inne på nästa dygn.. Och jag har ont! Kanske inte så ovanligt att läsa det här på min blogg.. Men det är ju det jag lever med varje dag mer eller mindre, smärta alltså. Jag tog idag som jag skrev tidigare en promenad med Elin, kände idag när jag steg upp att det var en dag som borde tillbringas i liggande position!

Vilket det inte blev, så nu får jag betala priset... Innan migränen kommer måste jag lägga mig & försöka hindra detta smärtskov!

Har det lite tungt nu för övrigt! Det händer inte mycket vad det gäller min framtid.. Var man än vänder sig så händer det inget &  ingen vet något.. Men vad jag har att säga är det ingen som lyssnar till! Sen för att se till mitt bästa är det inte på tal om utan det är regler hit & lagar dit! Djur blir inte ens behandlade på det här sättet!  Det är sjukt!!

Jag sliter som ett djur för att få rätt hjälp men det händer inget... Vad är det för rättvisa?! Allt detta kommer leda till något negativt! Att leva med ständig smärta, leva på nästan ingenting, inte veta om jag får pengar nästa månad & sen veta att jag kan inte påverka det! Jag kan inte ta ett extra jobb för att få lite extra pengar, jag får hoppas att det går ihop sig! Sen att veta att mitt liv ligger i någon annans händer, hur fan kan dom sova gott om natten!?!?

Det är inte lätt! Man får jobba med sig själv varje dag för att orka, orka kämpa lite till, orka ta sig genom dagen, månaden, året... När ska det lugna ner sig?!... När ska jag få fokusera på det som gör mig bättre?!...

Nu tänker jag försöka få lite sömn.. Vi hörs imorgon!
Kramis


En skön start på veckan med trevligt sällskap..

Fick en bra start på veckan :)

Sov länge.... Skönt!
Hade fått ett sms flera timmar tidigare, Elin frågade om jag ville hänga med på en promenad.. Hon ringer efter jag fått i mig frukost innan jag han svara på hennes sms. Prata i telefon tyckte jag var bättre, men hon tyckte efter vi pratat en ½ tim att vi kan ju lika gärna gå samtidigt.. Medans jag tyckte att det var skönt att få sitta kvar i soffan.. Hade inte riktigt vaknat än & mådde väl si sådär. Men hon gav sig inte... ;)

Så vi gick en lång promenad i friska luften. Kan inte minnas sen vi gjorde det senast tillsammans?! Men trevligt var det! Hon har haft så mycket med skolan & allt vad det innebär. Men det är roligt när hon har tid att göra mig sällskap & mina hundar älskar Elin!

Nu ska jag ta en kopp kaffe.. Snart äta middag..


En bra avslutning dagen & veckan!

Avslutade dagen, veckan med att göra ett besök på kyrkogården..

Laila skulle tända ljus & jag följde med som sällskap. Det är vackert när i stort sätt alla gravar är tända & lyser upp kyrkogården.

Något som var otroligt vackert var utsikten ut över sjön!


Vi tog sen en räkmacka, jag värmde mig med en kopp kaffe... Tack för en trevlig eftermiddag & avslutning på veckan!

(kass kvalité. Sorry!)


                          Dom gör sin mamma lycklig!

Starten var sådär, men det vart en super bra eftermiddag.. :)

Tog mig ut som sagt med mina underbaraste hundar.. Så underbart att se! Vad kan man annat göra än att le när man ser dom sprudla av energi & lycka! Tog lite bilder på naturen & djuren.. Tänkte dela med mig av dom som jag tyckte blev bra... Får se vad ni tycker..Tippar att tillhör ett rådjur?..


Djurens stig...Solen är magisk!

                             

Vi tillbringade ca 40 min tillsammans ute idag!


Det kan inte bli bättre...

Vi bjuds åter igen på en solig dag..

Tänkte försöka ta mig ut en sväng med hundarna, njuta av dagen & vad naturen har att bjuda på. Vi ska ta oss till vårat berg! Där kan man inget annat än att vara i nuet, njuta av naturen, tystnaden & 2 st sprudlande springer spaniel hundar fulla av energi! Poesi...

Sen senare mot eftermiddagen blir det en utflukt med Laila & hundarna....


Ska dom inte hålla längre?!...

Vad var det som hände?!

Jag hade min syster på besök här igår, vi tog en promenad med hundarna. Kallt var det ute, man är inte van ännu. Men skönt var det!

Felicia skulle låna dammsugaren, när jag sen ska sätta på den för att dammsuga ur soffan så startar den inte?! Jag försökte på alla sätt med hjälp av Felicia, men fick den inte att fungera! JÄVLA SKIT!! Har inte råd med en ny, orkar inte med motgångar nu!! Den är inte ens gamal! Bara några år!! Ska dom inte hålla längre?
Detta hände sist också när Sandra hjälpte mig, den bara stannade plötsligt..? Men jag fick då igång den igen. Men helt klart är det något fel på den, men vad det är är frågan!? Lämna in den kostar väl massor..

Låg sen på soffan resten av kvällen, orkade inte annat. Lyckades tillochmed somna innan utröstningen påIDOL! Vilket aldrig har hänt!! Då är Madeleine trött!! Så vid 2 tiden vakande jag & lag mig i sängen....

Nu idag har det inte varit en av mina bättre dagar, har legat hela dagen.. På soffan, ont & huvudvärk. Men det blir bättre imorgon! :)

Det var något jag hade tänkt att berätta för er men har en black out just nu! Se om jag kommer på det senare, annars var det säkert inget viktigt..


Väntar på besök...

av min syster... Hon ska komma om 1 tim med bussen :)
Kanske blir en sväng med hundarna i solen som skiner ute!?
Det var ett tag sen vi sågs nu så det ska bli roligt, ja vi sågs som hastigast när pappa fyllde.. Men då är det så många som pratar... ;)

Vi får se vad vi hittar på?..


Varför händer inget?

Har idag haft en telefontid med min läkare på morgonen.

Har försökt boka tid hos henne, men det fanns inga tider så nu fick det bli så här denna gången... Men hon är super! Så engagerad.. Tyvärr hjälper inte det mig just nu, det är moment 22.. Hon känner sig maktlös vilket hon är. Vi står åter igen i ett vägskäl & inget händer... Jag har nu utretts på UAS, för att få hjälp med min EDS. Det som beslutades var att få en sjukgymnast & sen träffa en arbetsterapeut. Jag har varit på 2 möten med AT för tips & råd, men nu är det avslutat..? Sen ska jag fortsätta med min sjukgymnast, sen då?

Jag är inskriven på af för att få pengar, men kan inte delta i något eftersom jag är för dålig. Men fk godkänner inte en sjukskrivning pga av brist på underlag. Vi vet inte varför min läkare inte har fått något remissvar ifrån UAS!? Det ställer till det en hel del! Jag har nu snart väntat i ett år!!

Sen något som slog mig för någon dag sen, varför har jag inte träffat min läkare igen på UAS? Han som remitterade mig vidare till smärtrehab? Måste bli någon form avstämning. Ska dom inte göra någon slags bedömning på min förmåga, för det vill fk ha! Hur ska det annars kunna tas några beslut?

Jag kan ju inte ha det så här!!!

Om det inte händer något & dom inte har tid med mig så får jag helt enkelt söka mig någon annanstans!

har nu försökt ringa min sjukgymnast, hon hade gått för dagen. Ringde då min handläggare på af, hon har semester. Nu ska jag försöka nå min läkare A.V på UAS.


En eftermiddag på stan...

Man vet aldrig vad som händer, man har några mål sen blir det till vad man gör det till...

Följde med Laila in till staden idag för att ta en sväng på stan. Vackert väder fick vi också! Gick förhållandevis smidigt & hon hittade det hon var ute efter.

Jag hade 50 % rabatt på mina mediciner, trevligt, trevligt! Tydligen så får man det när man har handlat för 900 kr inom sin höskostnadsperiod. När man sen handlat för 1300 kr får man 75%, upp till 1700 kr sen 90% har man kommit upp till 1800 kr sen så får man det kostnadsfritt. Så det var ju något jag inte visste sen tidigare, men vart lyckligt vetande idag! :)

I en av butikerna som var ett mål hade dom utförsäljning på väskor, 20-70%! Jag har under många år varit ute efter en plånbok, men jag har inte hittat den jag vill ha. Så av den enkla anledningen inte köpt någon. Idag hittade jag MIN plånbok, för ett mycket bra pris dessutom! Hur gör man...? Slår jag inte till så hade jag inte kunnat glömma det, jag vet hur jag fungerar.. Jag väntar tills jag hittar det jag verkligen vill ha & sen är jag så nöjd för den saken & har den i lång tid framöver! Och denna plånbok stod det Madeleine på! Det var mycket bra kvalité & en fin plånbok som håller, har inte haft en så fin tidigare.. Och kunde inte hittat en som denna till lika bra pris!
Så jag slog till!!

Det är i svart lackat läder... (svårt att fånga på bild)
Den är inte bara skit snygg, fungerar också som en acceseoar!!


 
      har massa bra fack, plats för 18 st kort, 2 st fack med dragkedja & är rymmlig.
        

Vi hann med några butiker till innan vi tog oss en fika, TACK så mycket Laila! Det hade redan hunnit bli mörkt ute, man är inte van vid det, har inte ännu hunnit förstå att det är vintertid... Men klockan var ju i och för sig 17.30..

Vi gjorde också ica innan vi styrde hemåt igen, men är så glad att jag kunde ha klackar hela dagen! :) (hade med mig andra skor utifall att...)

Haft en super trevlig dag! Men ändå inte helt utmattad när jag kom hem... Vad kan man mer önska sig!?..

Såg dessa på ica, var tvungen att ta kort på dom... Fachineras så utav naturen, hur det är möjligt att det kan skapa så vackert!


Se vad det blir idag?

Vilken toppen dag! Solen strålar på utsidan av fönstret & himlen är klarblå! Gör mig i ordning för att njuta av det vackra vädret & vad denna dag har att erbjuda... Känner för att göra mig lite extra fin idag! Till skillnad ifrån att gått i pyjamas i flera dagar..

See ya!


Fått mer ny energi idag!

Nu börjar klockan bli mycket, dax att lägga sig i sängen.
Har bott på soffan i fem dygn, men i natt har jag bestämt mig för att sova i sängen, så har nu tagit bort täcke & lakan ifrån soffan.. Med tanke på att jag inte sov på 3 dygn låg jag på soffan framför TV. Trots att jag sov så mycket i måndags fick jag sova massor natten till ons, hela 12 tim. Var snopen själv!

Idag har det varit en bra dag! Har varit på en skön promenad med hundarna... Friska sköna vindar var det ute & frisk luft fick vi! Nu har jag lackat naglarna, svarta & fina! :)

Ska nu titta efter Tarzan & se om han behagar att komma in, han brukar ligga på framsidan i sin korg & hålla utkik... Så när jag kommer pratar han med mig, sträcker på sig, går in själv eller så får jag lyfta honom, klappa honom är ett måste innan han kan gå för att äta innan han sover för natten...

Känner nu lite hunger.. Hmm.. Vad ska jag ta för att stilla den? Svårt den här tiden på natten! Men kan inte lägga mig hungrig, för vet att jag tills lut får kliva upp ändå & göra mig något att äta...
Jag får gå ut & rota lite för att se vad jag har...

Natti natti...


Back on track!

Nu är klockan 15.57, jag har haft ett mycket trevligt samtal med en vän till mig nyss. Nu känner jag att jag har "vaknat" till liv igen. Back on track! Tog en välbehövlig dusch, kändes som om jag duschade av mig dom dåliga energierna, så kan det bara bli till de bättre!

Ska snart när mitt hår torkat ta en sväng med hundarna, gud så jag har längtat! Vädret ute kan många tycka är skit, & ta det som en anledning att stanna inne. Men jag skulle kalla det höst. Tänker gå ut, klä mig som en mumie för att inte frysa & sen ta in dom friska vindarna!

see you!

P.S vill bara passa på att tacka mina vänner för att ni finns! Och för alla fina kommentarer, dom värmer! D.S


Tro det eller ej..

men jag har sovit i massor!! Jag somnade strax efter jag tagit theralen, vakande till vid 00.30, vart då rädd att jag inte skulle få sova mer, mina hundar är ju vana att få gå ut en sista gång den tiden.. Men kunde somna om igen, släppte ut hundarna så dom fick kissa på morgonen, men sov till 14. Så sov i streck 16 timmar! Kunde då ta mediciner, äta frukost & somande om igen efter någon timme.

Så har fått vila kroppn ordentlig nu! Så skönt!!
Är lite tom i huvudet, känns just nu som om jag bara är... Men för hoppningsvis så får jag sova i natt!? Ska titta lite på House nu..


Om jag inte får det nu så vette sjutton!!?

Första dagen på den nya veckan är snart slut...

Har slumrat lite på em.. Har lyckats borsta mina hundar & klippt deras klor idag, så det var skönt att det vart gjort. Inte deras favorit sysselsättning, i alla falla inte att klippa deras klor. Till skillnad hur det var förut med Bazze är STOR, idag går det, han accepterar det, han är så snäll!

Nu ska jag snart ta theralen, om jag nu inte får sova i natt så vet jag inte vad?! Så sätter telefonerna på ljudlöst nu, släcker ner & sooomnar....3:dej natten i rad!

Jaha, nu är det dag igen.. Jag har fått 3 timmar sömn nu sammanlagt på förmiddagen.. Kanske 4..?

Det är inte roligt! Nu ikväll har jag bestämt mig att ta theralen i tid & sen sover jag tills imorgon. Men kan inte ta det för sent för då vaknar jag inte förens sent dagen efter. Så det har varit försent att ta det dom här dagarna. Men hade ju inte kunnat tro att jag skulle vara vaken 3 nätter i rad! Så ikväll blir det en tidig kväll, där med basta!!

Nu ska jag försöka ta mig igenom dagen.. Solen strålar på utsidan.. :)


VARFÖR?!?!

SOVER DU??... NEJ!! Inte än :(

Släckte vid 2 tiden, slappnade av, mediterade.. Men kunde jag somna, nej! Nu är kl 04.55!!
Jag gav upp vid ca 03.40, tänkte jag läser lite bloggar så blir jag trött.. Mmmm eller hur!!! NOT!! Hungrig blev jag i stället.. Så nu då? Jag är PIGG! :(

Det här går ju inte! Kan ju inte vara vaken, måste ju sova!... Ska sätta på TV igen se om det förskingra mina tankar & jag kanske somnar så småningom..?

Nattugglan


Vilken helg...

& kalas på det...!! Åter en sömnlös natt.. Många sov en timmer mer i natt.. Men jag var då vaken en timme mer!!

Har fått sova lite på morgonkvisten & någon timmar på eftermiddagen.. Inte orkat ett skit! Men en av gångerna ja vakande till, höll på värdens sendrag i nacken!! FY F*N vad ont det gjorde & obehagligt det var! Har aldrig fått det där förut.. Vaknade till nästa gång av ett sms.. Just det min pappa fyllde idag, ja jo jag visste det, men det blir lite knasigt när man inte får sova.. Så satte mig upp alldeles yr, klädde mig, fick tag i skjuts & iväg.

Så har ätit tårta.. Min kropp tyckte det var sådär eftersom jag inte ätit mycket under dagen, en skål yoghurt med nötter i på morgonen närmare bestämt.. Men Lisa hade bakat sååå goda vaniljbullar bara för min skull, så dom gick inte att motstå.. Sen en tårta med bla annat grodor på, hon sa att hon tänkt på mej..? Hmm, förstår inte!? ;) Det är så baserat på en händelse när jag var liten så har jag idag fobi för paddor & grodor!...Stumpe hjälper sin pappa att öppna paket... ;)


Freja är ju bara för go!

Freja: Kan jag få tårta?
Nej, vi börjar med en bulle.
Jaha, kan jag få en bulle?
Men är det någon som sagt varsågoda då?
Freja: Varsågoda!
Hahaha, ja hon är inte dum hon heller....


När jag sen kom hem skulle jag bara, sen skakade hela jag, höll på att få blodsockerfall! Så som tur var hade jag en färdig pizza i frysen som jag gjorde i ordning. Nu har jag vilat lite på soffan, tecknat lite & gjort lite nytta på datorn.. Tänkte försöka sova nu...

RSS 2.0