Varför händer inget?

Har idag haft en telefontid med min läkare på morgonen.

Har försökt boka tid hos henne, men det fanns inga tider så nu fick det bli så här denna gången... Men hon är super! Så engagerad.. Tyvärr hjälper inte det mig just nu, det är moment 22.. Hon känner sig maktlös vilket hon är. Vi står åter igen i ett vägskäl & inget händer... Jag har nu utretts på UAS, för att få hjälp med min EDS. Det som beslutades var att få en sjukgymnast & sen träffa en arbetsterapeut. Jag har varit på 2 möten med AT för tips & råd, men nu är det avslutat..? Sen ska jag fortsätta med min sjukgymnast, sen då?

Jag är inskriven på af för att få pengar, men kan inte delta i något eftersom jag är för dålig. Men fk godkänner inte en sjukskrivning pga av brist på underlag. Vi vet inte varför min läkare inte har fått något remissvar ifrån UAS!? Det ställer till det en hel del! Jag har nu snart väntat i ett år!!

Sen något som slog mig för någon dag sen, varför har jag inte träffat min läkare igen på UAS? Han som remitterade mig vidare till smärtrehab? Måste bli någon form avstämning. Ska dom inte göra någon slags bedömning på min förmåga, för det vill fk ha! Hur ska det annars kunna tas några beslut?

Jag kan ju inte ha det så här!!!

Om det inte händer något & dom inte har tid med mig så får jag helt enkelt söka mig någon annanstans!

har nu försökt ringa min sjukgymnast, hon hade gått för dagen. Ringde då min handläggare på af, hon har semester. Nu ska jag försöka nå min läkare A.V på UAS.


Kommentarer
Postat av: litentanta

Det är en sån härva att få ordning på, man ska vara en välorganiserad människa för att få ihop det hela :-( Var i allt står du, du har säkerligen berättat det tidigare men som vanligt, kommer ju inte ihåg... Är du utförsäkrad nu (fortfarande eller nyss?), har du ALI eller stämplar du?



Jag har ju avslutat min ALI, mina läkarintyg är inlämnade men det är ju långt ifrån någon garanti. De räckte inte till före utförsäkringen, har svårt att förstå varför de ska duga nu, men det lär jag väl märka, sent omsider... Tydligen så är handläggningstiden på ny sjukskrivning 4 veckor här i Umeå, innebär ju att ev ersättning blir än mer försenad. Undrar om hela tanken är att bråka tills folk stupar, putta på alla ev. utbetalningar tills människor ändå redan gått under eller vad då??



Usch, positiva tanter ska inte kommentera, håller tummarna för dig, mitt i allt handlar det ju om en aktiv behandling också, inte "bara" pengar..



kramen från surtantan

2010-11-06 @ 15:37:16
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Madeleineslife

Litentanta:

Hej vännen.. Ingen fara, man har nog att hålla reda på sej själv... Jag är utförsäkrad sedan januari 2010.. Väntar fortfarande på mer underlag för att kunna ansöka om en förlängd sjukskrivning.. Men det händer ju inget!! Man ska fan göra allt själv!



Jag har aktivitetsstöd så länge, jag är inskriven i något program på af?



Just nu känns det som om dom bråkar tills man stupar! För gör man inte det tar man väl livet av sig..

Så less på allt!!!



Ta hand om dej.. Kramis

2010-11-07 @ 14:21:01
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0