Vi var på första sidan!

Vi hamnade på första sidan! :)
Var ju inn på skyltsöndagen igår, såg att en kille fotograferade oss. Men inte visste jag att han var en reporter i från den lokala tidningen... Så jag, Lisa, Freja & mina hundar var på första sidan, ingen liten bild heller... Inte varje dag man får vara det... ;)

Lisa frågade så passligt idag om jag ville följa med henne å handla. Jag hade soprent här hemma! Så nu är det mer uppfyllt igen... Så jag har frukost imorgon t.ex. Sen vart jag bjuden på middag igen :)

Haft en trevlig dag igen.. Nytta förenat med nöje!
Ska lägga mig strax, för det vart inte så mycket sömn heller förra natten så hoppas jag somnar i lite bättre tid idag, då jag har en tid att passa på fm imorgon! Jag ska hämta mina ortoser & fotdynor (gjutna inlägg i skorna) som är klara :)

Det ser jag fram emot!


Kommentarer
Postat av: litentanta

Tänk vad otroligt svårt det skulle bli med handling om man inte hade dessa bilburna änglarna omkring sig... Var dock alldeles för hungrig idag när senaste tillfället visade sig att det blev mest tjafs i korgen..illa när man ju faktiskt måste vara ekonomisk!



Hamnade på en hel halvsida i tidningen själv för en hundra år sen, på skolavslutningen av alla dagar.. Inte min egen men ändå, dansade runt med pojkvännen på torget .. Då hade jag redan flyttat hemifrån och han, som var tämligen okänd i mina kretsar, kom ju körandes på MOPPE från byn utanför stan... Det var pinsamt minst sagt =)

2010-12-01 @ 23:42:00
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Skrutten

ÅÅÅHHH

Grattis till kändisskapet!

2010-12-02 @ 20:56:57
URL: http://edsliv.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0