Min loggbok dök upp :)

Nu är tvätten hängd, hade hoppats på någonstanns att det skulle ordna sig själv ;)
Snart är sängen bäddad så jag kan krypa ner i den. Det är så mysigt att lägga sig i en renbäddad säng! Känna doften av rent, släta lakan, mmm... gos!

Hittade min "loggbok" idag när jag sorterade in papper i pärmarna. Hade glömt den.. Hade behövt den när jag pratade med läkaren sist & på mitt avstämmningsmöte. Det var därför jag skaffade den. För er som inte vet, så 2009 gjorde jag i ordning en bok som jag kallar för "Loggbok för min EDS". Där skriver jag ner när jag har varit i kontakt med eller varit på ett besök hos läkare, AF, FK etc.. Så lätt att bara bläddra tillbaka i den istället för att leta i sin kalender. Där står det vem jag träffade/pratade med, när, vad som hänt, nästa steg. Det är ju en hel del att hålla reda på, vilket är omöjligt att ha allt i huvudet! Ett tips till er andra.

Nu ska jag snart lägga mig, blir tidigt imorgon då jag ska träffa Lisa. Men hon väcker mig så jag med säkerhet kommer upp ;)
Morgontrött som jag är!...


Kommentarer
Postat av: Pia (edsmamman)

Hej vännen, förlåt att jag inte ringt upp dig, har varit så sjukt trött hela tiden att jag tänkt "ska bara vila lite".... Vad smart att göra en loggbok, jättebra ide, jag skriver dagbok en smärtdagbok på min dator men det vore kanske bra att ha en separat loggbok för just edsen.... du är smart du vännen :-) vi kanske kan höras nu i helgen i stället å önska varandra god advent :-) Massa kramar till dig gumman!!

2010-11-26 @ 07:39:31
URL: http://edsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0