Ingen julmarknad :(

Det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det blev bra ändå!

Jag hade läst att det var julmarknad denna söndag, men det var alltså först nästa helg.. Till våran besvikelse upptäckte vi det när vi kom in till staden. Så det vart att vi kikade lite i butikerna istället, dom vi orkade.. Hundarna fick en statspromenad. Kallt som satan var det! Hade klätt mig väl tyckte jag men det räckte inte, skulle ha tagit termobyxor på mig! Men men... Frös inte om fötterna i alla fall :) För ovanlighetens skull... Men hade strumpbyxor, strumpor & ett par yllestrumpor på det.

Det vart mcdonalds hemma hos pappa sen, mycket länge sen sist.. Men det gick ner ;) Sen tog vi lite kaffe & pepparkaka på det. Så var hemma igen vid 20.30.

Har haft lite svårt att kunna koppla av.. Ljumskarna värker, vet inte om jag nämnt det? Men tar risken att bli tjatig. Smärtan försvann strax efter operationen, men är nu tillbaka. Vilket oroar mig litegrann! Så vet inte om det är något nytt på G? Varför skulle smärtan komma igen efter att ha varit borta? Det ska tydligen inte bero på träningen. Men den har jag svårt att göra nu då jag inte har kraften att spänna musklerna där... Sjugymnasten tycker jag ska kolla med  läkare, har snart tid så hoppas det finns utrymme för att kolla det!

Nu ska jag göra ett försök till att sova.. Om halsbrännan vill försvinna någon gång!?
Men hur som har jag haft en av mina bättre dagar idag, så det känns gott!


Kommentarer
Postat av: Ruedee Johansson

Då var jag inte den enda som läste det, åkte också ner på stan o skulle gå o få lite julstämning, men icke sa Nicke!



Kram Ruedee

2010-11-29 @ 06:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0