Om jag inte får det nu så vette sjutton!!?

Första dagen på den nya veckan är snart slut...

Har slumrat lite på em.. Har lyckats borsta mina hundar & klippt deras klor idag, så det var skönt att det vart gjort. Inte deras favorit sysselsättning, i alla falla inte att klippa deras klor. Till skillnad hur det var förut med Bazze är STOR, idag går det, han accepterar det, han är så snäll!

Nu ska jag snart ta theralen, om jag nu inte får sova i natt så vet jag inte vad?! Så sätter telefonerna på ljudlöst nu, släcker ner & sooomnar....



Kommentarer
Postat av: Renée

Bra att du tänker på att ta medicinen i tid. Man måste ha rutiner i vardagen annars kan allt bli uppåner... Mitt barn är hos sin pappa i två veckor i stöten nu så jag hoppas att jag ändå kan ha rutinerna kvar. Att gå upp på morgonen som vanligt och ta medicinen är ju viktigt och det blir så dumt att ändra på alltihopa. Jag brukar alltid ställa min klocka på enn viss tid för jag går ut och går (med rullstolen alltså) med en annan som har hund. Jättebra faktiskt! Har du ingen du kan sam-gå med? Då blir det mer rutin i vardagen.

Ha det bäst!

2010-11-02 @ 11:12:08
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Är också inne i en period där sömnen lyser med sin frånvaro. Visst sover jag några timmar per natt men inte utan ständiga avbrott. Hoppas du fick lite sömn iaf :)



Jag har länkat från min blogg till din. Är det ok för dig? Tycker att du har skrivet många bra saker här som säkert många andra känner igen sig i.



2010-11-02 @ 13:21:41
URL: http://intebarasjuk.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0