Ork & energi är en brist vara...

Ja en ny dag med nya möjligheter.. Tittar runt mig & försöker finna någon ork & energi till att städa.. Men just nu finns den inte, svårare är det också när jag inte har någon dammsugare! Vi får se om det kan lösa sig..? Men viljan är det inget fel på! Det är kroppen som begränsar mig & sätter stop.

Jag upptäckte igår när jag trodde att jag var klar & skulle få lägga mig att det låg en maskintvätt i maskinen som skulle hängas. Hade stoppat i den när jag åkte hemifrån, satt den på 3 timmar snooze så den skulle vara klar tills jag kom hem. Men eftersom det blev mycket senare så hade jag hunnit förtränga det... Men det var bara att se glad ut, vika tvätten som redan hängde & hänga upp den nya.

Så nu kan jag väl i alla fall bädda klart min säng idag. Nu är även överkastet rent :)

Nu har jag druckit ur mitt kaffe, ska stänga av TV & sätta på någon bra musik istället!

Vi hörs!



Kommentarer
Postat av: Skrutten

Ja hej du igen

Det där med tvättmaskiner som har en förmåga att återkomma är en historia för sig själv. Själv hade jag stoppat i en maskin på lördag eftermiddag. Någon timme senare kom Tut tut och hämtade mig pga blödande uppkastningar och jag blev inlagd till och med i onsdags då jag kom hem sent på eftermiddagen. Så nu i eftermiddag råkade jag titta in i torktumlaren och ja där låg tvätten sur och eländig sedan lördagen innan. KUL! Tvätta om alltihop igen. KUL :-)

2010-11-26 @ 23:53:01
URL: http://edsliv.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0