Akut utryckning!

Har hämtat Freja.

Fik rycka ut som barnvakt på stubinen. Lisa ska på arbetsintervju & pappa var ute i skogen. Så nu får jag ha Freja ett par timmar. Bazze piper på utsidan. Så nu ska vi ta oss ut på tomten & sysselsätta dom & njuta av vädret :)

Vi hörs lite senare för en mer ordentlig uppdatering.

En natt ute på krogen!

Sen sist ja skrev har jag huinnit med en hel del!

I fredags var jag å packade i radhuset. Tyckte inte att det var så mycket kvar. Men det är små plocket som tar längst tid av allt. Jag fick med en del hem hit, resten ska vi ta idag. Så mycket vi hinner, i alla fall.

Igår var det kör rep stor del av dagen! Målet var att hinna genom alla låtar innan konserten. Vi hann nästan, innan folk började droppa av.

Där efter följde jag med några av körmedlemmarna till staden. För att senare på kvällen gå ut tillsammans. Vi umgicks innan, åt Thaimat, gjorde oss i ordning. Var flera år sen jag var ute på krogen senast! Men igår var det dax igen!!

Det är ett ny öppnat ställe som vi ville gå på.
Vi röjde hela kvällen tillsammans på dansgolvet.


Var hemma igen vid 02 tiden på natten/morgonen. Det som var extra skönt med att gå ut igår & vakna idag, var att jag fick ligga 1 timme längre i sängen. Utan att det märktes.

För ni har väl kommit ihåg att ställa tillbaka klockorna?
Om inte gör det nu ;)

Det är synd att säga att det inte finns att göra här hemma...
En flytt medför en hel del, som massor av tvätt!!
Tror inte heller detta är allt, men det är bara att hugga i! Fördelen är att allt är rent & frächt sen :)
Så nu vet ni vad jag har för mig den närmsta tiden...

En snabb lunch tillsammans

Fick en lugn förmiddag hemma, innan jag åkte.

För att möta upp Sandra med barnen & äta lunch tillsammans. Vi gick på en kinarastaurang, jag åt dagens lucnh som bestod av, friterade jätteräkor med sötsur sås.

Trodde jag inte skulle hinna eller orka detta idag, då jag måste packa klart i rahuset. Men det gjorde jag, glad är jag för det!

Var ett tag sen vi sågs, barnen har hunnit växa massor!

Åkte sen direkt till radhuset, för att packa lite grejer. Det minskar, men det tar sin lilla tid! Minst sagt!! Hoppas på att kunna åka tillbaka imorgon.

Hann hem & vila en stund, äta för att sen sjunga för full hals! :)
Nu tänker jag avsluta denna dag.

Natti natti

En dag på Jonnes jobb

Idag har det hänt mycket!

Eftersom jag sov mer eller mindre hela dagen igår, så var jag pigg när jag vaknade idag :)

Vilket passade bra när jag skulle till Jonnes jobb. För att köra hem en av bilarna, så jag har en bil här hemma & kan förflytta mig. Tanken var att jag skulle ta färdtjänst dit, men när jag ändå var vaken när han klev upp åkte jag med redan då. & blev kvar resten av dagen. Så nu har jag "jobbat" idag. Om man får kalla det för jobb?.. ;)

Har titta på, fått det förklarat för mig hur man smider mejslar. Det var riktigt kul att få se hur en av hans dagar kan se ut. & varför vissa dagar drar ut på tiden, när han ska "bara". ;)

Tyvärr fick jag ingen bild på mig i blåställ, munskydd & hörselkoper.
Men en annan gång :)

På eftermiddagen åkte vi till Bra Bil (igen). Där tittade vi på den bilen jag vi resarverat & för säkerhets skull så provkörde jag en annan. Måste vara helt säker på att det blir rätt. Eller om vi kanske ska välja en annan?

Hur det slutar vet jag inte än?!
Det lär nog bli några turer till innan det är klart vilken det blir. Vet inte om jag kommer bli klok på detta någon gång?! Men en sak som är säker är, att när detta är slut så har jag provkört en hel hög med bilar & kommer ha massor av kunskap jag inte hade innan.

När jag sen åkte hem stannade jag till på vägen & solade solarium 16 min. Perfekt avbrott & avkoppling efter en lång dag!

Känner mig super nöjd med min dag.

Nya skinnstövlar

som jag fått av min darling

Riktigt snygga! Har länge velat köpa mig ett par nya, med en bredare klack. Så jag kan använda dom utan att få så ont. & efter en heldag igår så hade jag inte ont i fötterna! :) Nu gick jag inte massor, men ändå tillräckligt.Ett par söta tofflor följde med hem ocksåÅter hämtar mig!

Somnade som en klubbad säl igår!

Efter ha varit bort sötrre delen av dagen igår, då bilen vi lånat skulle vara tillbaka. Så åkte till stan, men när jag ändå var där passade jag på att  provköra ett par andra. Då jag inte var helt övertygad att den bilen jag kört i helgen var rätt.

Det drog ut på tiden, hämtade upp en annan bil som Jonne sett. Provkörde den & allt kändes väldigt bra! Så nu hoppas jag på att det blir den bilen. Vi får se? Det är inte lätt detta, inte bara att den ska ha det jag söker utan också ha en själ. Så det känns bra när jag sitter i den.

När vi väl var hemma igen var jag på tok för trött för att blogga. Har tagit bilder på mina nya stövlar. Men dom är i Jonnes telefon. Så hoppas jag kan lägga upp dom lite senare ikväll.

Idag har jag sovit nästan hela dagen. Vi bestämde att hundarna skulle få följa med Jonne idag. Så jag kunde sova så länge jag behövde & bara tänka på mig själv. Så klockan blev 14.30 innan jag klev upp!

Då var jag ordentligt hungrig & kissnödig, då jag inte varit uppe sen jag lag mig kvällen innan.

Har inte gjort mycket idag, slappat på soffan & zappat mellan kanalerna.

En härlig & innehållsrik söndag!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig.

Ska bara ;)

Har haft en toppen bra dag!
Åt en lång frukost, sen tog vi bilen in till staden. Ville få lite insperation tills vi ska göra i ordning här hemma. Fick med oss en del hem. Har dock inte hunnit fotografera något ännu, då min telefon legat på laddning. Så hoppas jag hinner det  imorgon.

Men fick ett par skit snygga skinn stövlar!!!

Efter vi kom hem så har vi fixat på tomten innan mörkret föll in. Jag planterade dom sista blommorna inför vintern. Snygga till lite. Medans Jonne krattade löv..

När vi fyllt på med lite energi igen, så tog vi en kortare promenad med hundarna.

Så sammanfattningsvis så har det varit fullt ös!
Fattar inte ens att jag står upp längre. Men varenda muskel värker också!

Så för att orka en ny dag imorgon tackar jag för mig..

Hoppas ni också har haft en bra helg!?
Kramisar

Snart så är skåpen tomma!

Trots en nacken som värker så tog jag mig till radhuset idag.

Har varit där ett par timmar. Packat det jag har kunnat. Tagit ner tavlorna, kastat lite. Fick hjälp att bära täcken & tvättkorg med tvätt i, till bilen. Så nu har jag 2 fulla tvättkorgar här hemma! Får tvätta lite eftersom...

Ska byta täcken i sängen, till mina duntäcken.
Dom ska bara tvättas först tänkte jag.. :)

Bilen går bra, men inte säker på min sak ännu..
Så tur att jag har den tills på måndag ;)

Innan solen försvinner tänkte jag ta en sväng med hundarna. Först ska jag bara vila lite.

En riktigt trevlig tripp

Idag har det varit en lång men, trevlig dag!

För att jag skulle orka ta mig upp idag, så hjälpte Jonne mig med nacken igår kväll. Målet var att åka med honom när han åkte till jobbet. Bli avsläppt på en bilfirma, där vi hittat en bil som vi ev ska köpa. Meningen är att jag ska låna hem den över helgen, så jag kan bestämma om det är en bil för mig?

För att sen slippa köra hem själv, tog jag med min vän som sällskap. Så när bilen var hämtad åkte vi till några häst butiker. Som inte ligger allt för långt bort. Jag var ute efter ett regntäcke till Tempus & reflexvästar till hundarna.

Tempus har lyckats riva söder de täcken han hade, så nu får jag köpa nya. Ett i taget, nu ett fodrat regntäcke.
Reflexer var det inte lika lätt att hitta. Men jag fick med mig en hem till Tayla. Det var viktigast, då hon inte äger någon. Bazze & Nellie har, men behöver nya.

Så söt!! Något stor...


Åt lunch tillsammans innan vi vände hemåt igen..

Tack Elin för att du gjorde mig sällskap!

Nu har vi ätit tacos, tittat på idol, slappat.. Som kanske många andra hemma i TV soffan?.. Nu tänker jag tacka för mig. Det är en dag imorgon också...

Natti natti

Det ska gå!

Har en tuff dag idag!

På så sätt att musklerna är stenhårda mellan skuldrorna. Det gör att värken sprider sig upp i nacken, som ger huvudvärk & ner i armarna som skapar kraftlöshet!

Så idag har jag inte gjort mer än det jag absolut måste. Som att äta, dricka, kissa, utfodra hundar & öppna dörren ut till tomten för dom.

Har inte kunnat hålla ögenen öppna pga av värken.

Ska trots detta försöka ta mig iväg på kören.

Har nu tagit en varm dusch, smort in det värsta partiet med heat lotion & tar en extra smärtis. Så ska det nog gå ;)

Handleds ortoser

Jag har idag flera olika handleds ortoser. Det kan säkert verka konstigt.

Skulle det inte räcka med ett par?

I början när ortsoer var något nytt för mig hade jag ett par för handlederna. När jag sen använt dom under en tid upptäckte jag att dom passar inte vid alla tillfällen. Så beroende vad jag ska göra & hur ont jag har i handlederna just då, så kan jag idag välja dom som passar. Så blir det så bra som möjligt & så jag kan utföra aktiviteten/sysslan.

Nr 1: Denna ortos har en stålskena på över & undersida.
Den ger ett bra & ordentligt stöd! Dessa har jag när jag sover (för att skona lederna), de tillfällen jag har sådan smärta i handleden/handlederna att jag inte kan röra den/dom alls. Eller när jag går på kryckor. (Då tar jag ur stålskenan på undersidan). Den är lätt att sätta på, det gör man med en hand.Så här ser den ut på undersidanNr 2 Detta är min arbetsortos
Den har endast en skena på undersidan. Det gör att man är lite rörlig i handleden & kan jobba, samtidigt skona lederna. Den använder jag ute som inne, vid sysslor & olika aktiviterter då lederna påfrestas.Så ser denna ut på undersidanNr 3 Unirversal handledsortos. 
Så här ser min nya ut. På dom sitter stålskenan på sidan av handleden istället. På så sätt blir handen mer fri. Men handleden har fortfarnade sitt stöd av bandet man spänner runt armen. & även tummen har stöd på i denna ortos. Så nu hoppas jag på dessa. Att dom fungerar när jag går med hundarna i koppel eller kör min scooter. Lika så när jag skriver med penna eller på tengenterna. Då jag har svårt att använda dom andra 2 vid dessa tillfällen.

Det är ingen storlek på dessa & dom passar på både höger & vänster handled. UndersidanNr 4 Min tummortos
Denna är för tummleden. Som är smidig att sätta på & ha på sig. Skenan sitter även på denna på sidan.Så här ser den ut på ovansidanDessa kan jag även ha ovanpå mina arbetsortoser. På så sätt har jag fler möjligheter till olika användningsområden.Undersidan
Mjukstart på dagen

Är fortfarande iklädd morgonrocken & fråskinns tofflorna...

Myser framför TV & zappar mellan kanalerna. Tar det lungt idag. Det var en lång dag igår! Så känner att jag behöver ta igen mig, & inte bara för min EDS utan efter ha varit sjuk också.

Ska snart ta tag i & fotografera mina nya ortoser, lägga upp dom här så ni får se. Kanske kan ge er något tips? Vad vet jag...

Det finns ju en djungel med olkia hjälpmedel, för olika ändamål. Som man måste pröva sig fram med vad som passar just en själv.

Vet hur svårt det kan vara att hitta så om jag skulle kunna underlätta för en annan person så är jag jätteglad!

Önskar dig en frotsatt skön onsdag! 

Idag fick vi till en fika dejt

Hade inte träffat min barndoms vän Rebecca på bra länge nu.

Närmare 2 år, konstaterade vi idag. Vi har haft sporadisk kontakt. Men de gånger vi hörts har det inte funkat att ses. Tiden rullar bara på så lätt...

Men idag när jag visste att jag skulle in till staden så tänkte jag att det var läge att ses på en fika. Så vi sågs en snabbis. Hann uppdatera oss i det stora hela vad som har hänt. Riktigt trevligt & kul att ses igen!Nu på kvällen har vi varit iväg & firat min farfar. Ätit god smörgåstårta & fikat..

Men är så uppblåst & har ont i magen. Drack en latte tidigare idag, vilket jag inte skulle gjort! Så nu blir det sängen & hoppas på att den ska vara återställd imorgon.

Hur det gick på mitt besök på OT-Center berättar jag om imorgon.

Natti natti...

Märklig natt sömn

God förmiddag..

Har varit uppe ett tag nu, har sovit konstigt i natt.. Kommer ihåg att jag har drömt en hel del. Men det är luddigt & rörigt?.. Nellie ville ut 2 gånger under natten, klockan 06.00 var jag klarvaken. Försökte sen somna om när Jonne åkt, det gick sådär. Vid 8 tiden klev jag upp.

Så har hunnit vara ute på en morgon tur med scooter tillsammans med hundarna. Det är mer eller mindre storm ute. Men klädde mig med vinterkläderna så frös ingenting :)

Nu tänkte jag dricka mitt förmiddags kaffe & läsa tidningen..

Vad ska du hitta på denna tisdag i oktober?

Måndag 17 oktober

Det vart inte att jag tog mig till radhuset denna helg & packa något.

Eftersom jag blev sjuk & har legat sen lördags eftermiddag. Har vilat även hela denna dag & sovit från & till.
Men nu är jag uppe på benen igen :)

Det har varit en kille hit idag & riktat om våran paranbol, så nu har vi kanaler igen :)

Så skönt när man är sjuk & inte orkar göra någonting.
Men i helgen hade jag inte orkat i alla fall, var för slut för att titta.

Imorgon har jag tid för att hämta mina andra skoinlägg & ev ett par nya handledsortoser.

Sjuk igen!

Deckade fullständigt igår!

Vi hade varit in till staden & titta på bilar på eftermiddagen & åt en sen lunch på resteurang innan vi åkte hem. Kände på morgonen & även kvällen innan att jag var trött & hade mycket ont. Men när jag vaknade dagen efter & tog en diklofinak, var jag som ny igen. Sen kom allt när vi kom hem igen, igår eftermiddag.

Frossa, ont, & fick inte upp någon värme...
Från ena stunden till den andra hade jag 40 graders feber, kokade!! Nästan lite läskigt, hur fort det gick.

Så som ni förstår kanske har jag lgeat sen dess...
För övrigt har jag något ont i halsen & huvudvärk.

Har lyckats varit ute en stund idag, iklädd termobyxor & vinter jacka, sittade på min scootern. & titta på Jonne när han fixade här på tomten.

Hoppas jag är på benen igen imorgon...


Fredagsmys

Gosar ner mig under filten, på mitt nya lammskinn, framför en film...
Fiak passade mig precis lagom idag

Så skönt att kunna sova ut idag....

Fick fika besök av en vän, så nu har jag druckit mitt koffein för denna dag ;)
Riktigt trevligt när någon tittar förbi. Blir lätt långa dagar annars när man är hemma. & man får tänka på något annat & lite koll på vad som händer ;)

Inte för att det inte finns saker att göra. Men orken finns inte alltid där :(
Idag hade jag inte orkat till att göra något kreativt t. ex.

Mina vader spärnger av värk idag efter igår. Har mina benvärmare av ull på mig. Men det räcker inte till. Så får smörja in dom med lite heat lotion & ta en extra smärtis.

Vill önska dej en riktigt härlig & trevlig helg!!
Kram så länge...

Lunchat på stan..

Efter mötet hade jag en trevlig stund med Jennifer på stan.

Vi åt lunch tillsammans.. Hade en del att ta igen, då vi inte setts på så länge...

Där efter tog vi en sväng på stan. Kollade runt lite. Letar nu efter en tvålkopp, i äldre stil. Hittade ingen idag.. Så får leta vidare.

Var hemma på eftermiddagen, & stupade i sängen!!

Som tur var kören inställd idag, så kunde i lugn & ro vila tills Jonne kom hem.

Nu ska jag ta mig tillbaka till sängen, får sova ut imorgon. Då jag inte har några planer för dagen...

Avstämmning 2011

Nu har jag klarat av ett till avstämmningsmöte med FK & min läkare.

Förstod inte rikitgt varför vi skullle ses idag? Då jag inte hade fått någon kallelse utav Erik Björck för en second opinion. Men tog mig dit för att höra vad dom hade att säga.

Det blev mycket repetition, eftersom det har inte blivit något direkt skillnad i min EDS sen sist. Jag har dock fått min scooter, hemtjänst & tror även att jag fått FT sen sist.

Så det blev i alla fall uppdaterat.

E. Björck hade skickat ett svar till min läkare. Han tyckte inte det var någon idé att träffa mig igen, då han har ställt diagnosen. & den kommer inte ändras. Hur den sen vidare kommer utvecklas är frågan.

Så nu tills vidare är jag sjukslriven fram tills sista feb 2012. Då kommer vi stämma av igen, hur ser mitt liv ut, någon förbättring, försämring? Är det möjligt att genomföra en arbetsträning?

För dom kommer inte kunna ge mig sjukersättning, förens man med säkerhet kan säga att jag inte kan jobba. Vilket jag har svårt att se idag att jag skulle kunna utföra ett arbete. & är det som sist, att jag klarade 5 veckors arbetsträning & sen fick jag ett skov. Så är det mig det drabbar, min EDS blire sämre. Ska jag behöva bli det en gång till? Behöva utsättas för det?

Hur som, jag kan inget göra. Mer än att göra som dom säger. Jag säger som det är, men sen är det FK som har sista ordet.

Morgon mys...

Stress stress..

Vaknade vid 4 i morse & var pigg?!?!?
Sen kunde jag inte somna om, så gick upp med JHonne vid 7 tiden.. Åt frukost, läste tidningen,. Sen tog jag en stöd vila på soffan. Ställde klockan, för misstänkte att jag kunde somna in. Vilket jag gjorde. Med en Tayla på magen & en Bazze & Nellie mellan benen..

Mys...


Nu är jag uppe, påklädd & ska ta en fika med Jennifer. Var riktigt länge sen vi sågs nu...


En riktig höstdag

Hann en del innan regnet kom..

Gick ut efter lunch, började med att ta en sväng på scootern i sällskap av hundarna. Vi höll oss på vägarna idag då det är älgjakt nu. Det är ganska kyligt ute nu, det blir riktigt kallt när man sitter still på scootern. Så man får klä på sig minst det dubbla.

Efter var planen att påta i trädgården. Jag hann soppa bort löven framför ytterdörren, sätta lökarna, & en av växterna som jag tagit från radhuset. Sen kom ösregnet. Så då var det bara att packa ihop & gå in.

Sen gick jag inte ut mer. Har fixat lite här hemma istället.

Nu hoppas jag på få lite massage, så jag okrar med morgondagen. Är rätt slut i kroppen & musklerna.

Natti natti.

Känns som om det är sista chansen nu...

Var inte barnvakt så länge igår.

När Lisa kom tillbaka så var Frida med.
Bjöd in dom på fika, jag & freja hade bakat en ananaspaj. Supergod!
Innan vi satte oss hade vi tagit en rundtur på tomten. Och efter fikat, som varade läänge ;) Såg vi oss omkring i huset. Lisa har endats varit utanför tidigare.

Var riktigt slut efter dagen, vi tog oss igenom en film när vi åt middag jag & Jonne.

Vart buren till sängen, ner bäddadd & sen somnade jag. Utan att ta min kvällsmedecin, vilket jag upptäckte i morse :)

Idag ska jag tillbringa dagen ute, med hundarna. Sätta några lökar, dom sista blommorna som jag flyttat från radhuset.

Solen skiner, det fläktar något ute, perfekt förhållande :)En fjäril jag fick beskåda för ett tag sedan, så vacker, men skör...

Barnvakt för en stund

Sitter & väntar på att Freja ska komma.

Hennes mamma ska iväg & då får hon vara hos mig ett par timmar.
Tror vi ska baka, så vi kan bjuda Lisa på något när hon kommer tillbaka för att hämta Freja :)

Det är vackert väder ute, så hoppas jag också hinner njuta av det idag.

Du har nu släppt tagetLivet är inte rättvist

Nu har du lämnat oss
du har farit vidare
vidare till det bättre

där du slipper ha ont
slipper ha ångets
slipper oro

det är en stor saknad
saknad för många av oss

har inte träffat dig i verkligheten
det var ett mål
ett mål vi hade
men pga av sjukdom så fick vi inte till mötet

trots det har du givit mig så mycket
givit mig hopp
givit mig tro
kunskap och hjälp

likså till många andra

vi är många som sörjer
men också känner en lättnad
en lättnad till att du nu slipper lida
slipper ha ont

du var en stor fighter
trots att du inte hade krafter kvar
men du hittade ork

ork att kämpa
ork att tro
ork att vilja

vilket får oss andra att kämpa vidare

du har gett mig så mycket
och många andra
trots att du inte hade mycket själv

tänk om det fanns fler som dig
fler med ett stort hjärta
med en sådan drivkraft

du gav inte upp
du kämpade in i det sista

till slut släppte du taget
taget om livet
flög vidare
vidare till det bättre

du var med när det började
den första jag tog kontakt med
du tog mig till dig
hjälpte mig innan 
och efter diagnosen

det har jag försökt föra vidare
och kommer fortsätta göratack för allt, min vän Kattarina

sov gott ♥


Du finns i mina tankar, tack för allt ♥Din vän ♥♥♥


Pärlor på ståltråd

Dagen igår kändes lång. Ibland blir vissa dagar så.

Jag gjorde saker hela tiden, pärlade, tvättade, gick (läs körde scootern) en skön promenad med hundarna. Ute i skogen var det skön frisk luft, något slirigt.. ;)

Så här blev mina 2 första dekorations hjärtan


Fredag 7/10

Som väntat så klev jag inte upp förens mitt på dan idag.

Så är det när jag behöver sova..
I tidningen var det en STOR sol idag, men nyss så öppnade himmlen sig. Så när jag inte hunnit införskaffat regnkläder, så får jag & hundarna vänta en stund tills det lugnat ner sig. Blir genomsur om jag ska sitta på scootern nu i ösregnet.

Men jag har hittat en regnställ, som är snyggt & prisvärt. Så fort jag har pengar så ska jag invenstera i ett :)

Frukost idag
Varm choklad med grädde & ostsmörgås

Tänk vad många minnen som dyker upp!!

Sitter här nu en stund, ska strax stupa i sängen!
Är så slut att jag inte orkar med mig själv mera.

Det har varit en tuff dag!
Jag har hållit mig inomhus, men inte här hemma, utan i radhuset. Fick sällskap & hjälp av min vän. Vi gick igenom alla mina kläder, skor & väskor, (som var kvar) de vill säga det mesta! Det som ska slängas, skänkas & sparas.

Nu är det gjort, SÅ SKÖNT!!

Det var mycket bra att ha hjälp, för det är svårt. Man vet inte, kommer jag använda den igen, ser det bra ut?..

Nu har jag verkligen rensat, mer än 2/4 delar skänks bort, 1/4 del sparar jag & resten slängs. 

Att gå igenom sin garderob är en resa genom livet. Många minnen dyker rupp. Många goda skratt åt minnen som vissa plagg bär på. Några som man undrar, hur man tänkte då! ;)

Så nu är det jobbigaste gjort. Kök & garderob/klädkammare. Resten är böcker som ska med, lite prylar. Förrådet är det mycket som ska slängas, resten kan jag kompletera med här hemma. 

Så ett liv som har tagit många år att bygga upp, startar nu upp på nytt någon annanstans, i en ny fas. 

Avslutade med mmiddag här hemma innan vi åkte till kören. Så nu har jag sjungit så det står härliga till. Var helt mosig i huvudet & varm när jag kom hem. Så min kropp skriker åt mig att lägga mig NU!

Så tackar för mig, önskar dig en god nattsömn, så hörs vi imorgon :)
Kram

Skålade för starten i vårat nya liv tillsammans, förra lördagen 1/10Tror jag stannar inne idag?

Ny dag, snart helg igen!!
Jag är nog inte den enda som tycker att veckorna går fort!?

Idag är det lite segt...
Kanske att det var en lång dag igår, men tror också att det är vädret..
Är ganska känslig för det.

Men men, det är inget jag kan styra över, bara att göra det
bästa utav dagen & njuta!

Tror vi får en middagsgäst idag? Sen åker vi till kören tillsammans :)


Pysseldag med Elin ♥

Hon har varit här under eftermiddagen.
Mysigt!

Fikade först innan vi började pyssla, så vi hade gott om energi ;)

Vi pysslade med pärlor, men inga halsband eller örhängen denna gång. Jag hade en idé om att göra egna "smycken" att sätta i blomman. Min är inte riktigt klar så ni får tyvärr vänta lite på bilder.. Men det är ett hjärta..

Elin tar en paus & myser med hundarna


Åt lite mellis innan hon åkte hem.
& jag gick sen en sväng i skogen med hundarna.
Riktigt skönt, var sommarvärme ute...

Har nu varit en sväng till staden på årets höstmarknad. Vi gick ut & åt efter. Fick in mat för 2 personer!! Så har lunch till imorgon också, fläskfilé med bea sås :)


Pyssel står på agendan

Har röjt av här hemma, ja i alla fall golven.

Snart kommer Elin, vi ska pyssla idag.. Ska bli roligt!
Vet inte om det blir med pärlor, papper eller något annat?

Vi får se...


Intensiva timmar på stan...

Det blev en ny modell på nackkregen.

Den är inte förstärkt med hårdplast. Men den är fastare i matriellet, så det går ändå. Den är skön, ja så skön som en krage kan vara ;)

Tar bilder imorgon så ni får se..
Ett par gjutna sulor fick jag med mig hem. Det hade blivit någon miss, så dom tunnare hade inte blivit gjorda. Men beställde nya handledsortoser idag, så jag hämtar dom på samma gång.

Efter jag varit där så provsatt jag några bilar. Nu vet jag vad jag inte vill ha! ;)

Kunde slappnade av i solariet sen en stund & samla nya krafter.
Moster bjöd på kaffe & bulle på jobbet sen innan jag åkte hem.

Hundarna var glada att se mig igen. Tog en sväng med scootern & hundarna så dom fick springa av sig..

Nu ska jag ladda batterierna inför imorgon, då Elin kommer. Vi ska pyssla! :)Natti natti


Besök på OT-Center

Idag hoppas jag på att den nya nackkragen ska passa.

Har tid för att hämta mina iläggsulor & nackkrage. Men om det blir en ny modell på nackkragen eller den gamla vet jag inte?

Det återstår att se. Fyller den samma funktion som den förra & är förstärkt med hård plats så funkar den.

När jag ändå är inne i stan & i närheten av badhuset tänkte jag passa på att sola också. Har en spänning i nacken som Jonne inte fick bukt med igår. Så kanske den värmen hjälper till på traven?..


Om 3 månader är den borta!

Segt var det här!

Har inte kommit igång idag.. Var lika slut igår när vi kom hem.
Vi blev bjudna på farmors delikata smörgåstårta. Mums!!

Efter vi fikat klart så gick vi till mitt radhus. Det ska tömmas. Japp har sagt upp min bostad. Läskigt & roligt på samma gång ;)

Det känns super bra allt!
Nu är det på riktigt. Ingen återvändo... Även om jag har tagit med mig prylar tidigare, så är det skillnad nu. För nu packar jag i kartonger. Så köket är klart. Det står nu i kartonger där & väntar på att fraktas hit. Adressen är också ändrad. Så om 3 månader så är radhuset borta helt.

Nu börjar jag en ny fas i mitt liv...

Är super lycklig!

Det gick i ett igår!

Det var en fullspäckad lördag!

Så fick ingen tid över att blogga eller sätta på datorn över huvudtaget..

Hade ställt klockan så vi skulle komma upp & iväg. För att åka in till staden. Målet var att hitta en present till min kusin, eller köpa ett presentkort. Han fyller 15 år, så det som gäller är kläder eller pengar. Så nu kan han köpa sig det han vill.

När vi ändå var på stan, passade vi på att kika i andra butiker. Titta på lite porslin, letade efter en snipa (sås kanna). Men hittade ingen. Vi tog en fika, jättegott! Blev så mätt!..

När vi kom hem rastade vi hundarna.
För att sen åka på middag, som vi var bortbjudna på.

Åt gott, drack lite vin, åt ost & kex.
Trevligt!

Så bra när man kan ta scootern & cyklen, eftersom det är närmare.

När jag kom hem så deckade jag på en gång! Kunde inte hålla ögonen öppna! Så somnade vi 23 tiden.

Nu ska vi iväg på kalas, eller kalas & kalas.. Alexander fyller 15 år imorgon. Vet inte vad man säger, fika kanske?

Hoppas ni får en trevlig & bra söndag!
Vi hörs lite senare...

RSS 2.0