Snöstorm på utsidan!

Shit vad det snöar!! Har minst kommit 3 dm nu! Det har snöat hela natten & fortsätter...

Jane vill inte ens gå ut, Tarzan har varit ut 2 ggr men är inne igen efter 5 min. Det är storm ute mer eller mindre. Så allt blåser igen, var ut för att ta fram snöskyffeln & sopborsten. För när jag öppnade dörren var det snö ända upp! Så får ta bort där varje gång hundarna ska ut, för att inte få in allt.... Så lägger ingen energi på att skotta nu för vet hur dålig jag blir av det. Förra året fick jag dubbelsidigt ljumskbråck.

Vi har haft mys inne idag... Har lyckats få av sängkläderna nu & det är i tvättmaskinen, sen får vi se om jag orkar hänga det... :S
Måste ju bädda med nya också...

Ja ja.. Målet är att jag ska sova i sängen i natt. Somnade först 4 på morgonen i natt... Så har sovit lite under dagen nu.

En frusen Tarzan som inte alls vill vara ute...


Hua!!


Nu ska jag fortsätta med mitt projekt att få in papper i rätt pärm.. Som jag påbörjade för 2 veckor sen eller nått?..




Kommentarer
Postat av: litentanta

Vi har faktiskt sluppit någon riktig snöstorm, ännu... (eeh, tror jag ^^ ) men skottat har jag fått göra igen så vintern har åtminstone parkerat sig för nu.



Låter bra att du fått sova, tänkte jag skriva tidigare, men bra att du fick sova då och kanske hittar du av John Blund lite tidigare i natt också? Blandningen av ont och skruvad sömn är ju pest o pina :-(



Måste väck från nätet nu, släpat in en massa skit från förrådet och allt är bara upp och ner, "måste" städa lite innan dotra kommer från jobbet (bakvända världen jag vet, men så har vi det här hemma =)! )



Kramen på sig!

2010-11-24 @ 17:17:24
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0