Madeleines adventsljusstake julen 2011

Siffrorna till advents ljusstaken, som jag klipper ut i tjockare filttyg.


Siffrorna är på plats, nu till att dekorera med lite mossa..


Färdiga resultatet! (har satt siffror på båda sidorna).Hade även lite gran, näver, utklippta filthjärtan & en grankotte med i dekorationen.

Är det något ni undrar över så fråga gärna.

Bliv inte som jag tänkt mig

Inte min dag idag..

Har precis haft en omgång med spikmattan!
Nu kommer betalningen efter det jag gjort. Så någon städning i radhuset blev det inte idag! Hoppas på en bättre idag imorgon & att jag kan göra det då istället.

Har försökt göra lite här hemma i alla fall. Rensade undan lite blommor på tomten, dom står nu i jordkällaren. Satt upp en ljusslinga på lillstugan. Den lyser nu fint i mörkret.

Nu ska jag tillbaka till soffan, fyller på med en diklofinak, vatten & lite kaffe. Så ska jag se skidskytte som börjar strax.


Bästa tiden på året..

Nu har jag pysslat klart för dagen. Fotar & redigerar bilder får jag göra imorgon.

Är helt slut! Fick lite massage nyss, för var mycket stel i kroppen efter allt pysslande..
Men det är sååå kul! Den bästa tiden på året.. För att få extra energi tog jag en promenad med hundarna innan jag körde igång. För sen när jag väl sätter igång blir jag fast.

Imorgon har jag en förhoppning om att få lite mer städat i radhuset.. Sista hyran & elräkning där är nu betald. Känns mycket bra :)

Nu ska jag samla kraft genom att sova..

Natti natti

Arrangemang julen 2011

Juldekorationer

Materiel


Det är både köpt & de jag har plockat själv i skogen
Olika sorters mossa, Grankottar, Näver, Ligon ris, Granris, En ris, Olika filtdekoratiner, Ett hjärta i mossa, Ljus, Ett hjärta i oasis, Block ljus, Dekorations nålar, Adventsljusstake, Kanelstång, Rött sidenband m.m.

Detta är vad jag ifrån. Har samlat inspiration ifrån böcker, tv, affärer. & nu sättare jag igång ;)Juldekoration 1
Bordsdekoration hjärta

Starten, 3st ljushållare, som jag döljer under mossan. Fäster mossan med bindtråd. Som jag formar som mälor.Sen är det bara att pynta med det man vill & känner för.

Så här blev min


En närbild


Juldekoration 2

Ett hjärta på dörren

Det har jag haft sen tidigare & hade börjat bleknat i mossan (som ni kan sen på översta bilden). Men kasta INTE! Jag klädde om den, tog ny mossa oavnpå den gamla, fäste den likså med bindtråd som jag formade som mälor & stack ner. Har detta år lindat ett rött sidenband runt. 

Tagit dekorationshjärtan i guldglitter, gjort hål i dom, fäst bindtråd igenom så jag kunde fästa sidenbandet i, döljde knuten med en pärla. Klippte ut ett hjärta i näver, som jag kunde dölja fästena med.


Fäste en grankvist med hjälp av dekorationsnål i glitter. Dekorerade även med en prynadskula, glitter stjärna & kanel. För att fästa kanelen knöt jag sidenband runt om, i den fäste jag en märla bakom, som jag tryckte ner i hjärtat.


Hoppas jag givit er lite inspiration!?
Maila gräna bilder, om ni har gjort något själva.

Nu ska jag ta & äta en sen lunch för att sen fortsätta med mitt skapande...

Behöver tips på snygga julgardiner?

Ledsen att jag inte uppdaterat under halgen! :(

Hoppas ni har överseende!?

Det har varit fullt upp med julpyssel, födelsedagsfirande & globen besök. 
(Dock så blev det inten horse show, då biljetterna var slut. Då vi kom fram. J envisades om att vi skulle köpa där, när jag velat beställa för LÄNGE sen!. Så det vart shopping istället)

Har tagit bilder på mitt hantverk, det kommer inom kort! LOVAR!! Har inte hunnit redigera bilderna ännu.

Lite pyssel kvar att göra & söker med ljus & lykta efter julgardiner till köket. Då jag tidigare endast hade ett köksfönster. Här finns det 4+1 dörr. Så måste hitt nytt. 

Någon som har ett tips? 

Vill att dom ska vara lite diskreta, gärna något hjärta eller ängel på. Röda, begia som vita. Det spelar ingen roll.. Behöver längder & kappor.

Den årliga auktionen

i missionskyrkan, har jag kommit hem ifrån.

Åkte dock hem något tidigare denna gång. Var rätt slut i kroppen & det är en lång helg, & vill vara pigg hela helgen :)

Det var mysigt, lite julkänsla har man fått nu. Det är inte långt kvar. Innan irra jag runt på stan föra att hitta en födelsedags present åt mammas sambo. Imorgon slår jag till på den ;)

Har tittat på idol, men nu tänkte jag lägga mig...

Natti natti..

Alla uttsattes för fara!

Ny dag, fredag, helg..

Igår var en tuff dag, men tog mig igenom den. Men fick ta extra smärtisar på eftermiddagen, för att orka. Tog mig ut på en sväng med el-moppen, tillsammans med hundarna.

Det blev allt annat än jag tänkt mig!

Mötte en gubbe, som hade en schäffer & en annan hund med sig (något mindre). Han tyckte att jag höll mig på fel sida. Så fortsatte rakt emot mig! 2,5-3m innan viker gubben av framför oss till andra sidan av vägen, han valde att ha kvar sina hundar på vänster sida om sig. Så det är 0,5 m mellan nosarna på hundarna. Mina sitter fast runt min midja, i ett midjekoppel. Jag kan inte ta mig av moppen. Det som händer är att alla fem hundar blir tokiga & skäller!

Kunde inte ta mig någonstans. Vart trängd, mina hundar for in framför moppen, så kunde heller inte fortsätta köra.

När han precis passerat, vänder han sig om & säger åt mig att hålla mig på rätt sida av vägen.

Som jag har förstått det hela så, när jag kör i 15 km/h ska jag följa trafikreglerna. Alltså, köra på höger sida. Hade inte hundarna suttit fast i mig, eller varit på höger sida om mig, hade jag självklart bytt sida. För enkelheten skull. Men nu skulle de ha gjort situationen ännu värre, då mina hade hamnat mitt ute i vägen. Så valde att hålla mig kvar på höger kanten. 

Nu ska inte mina reagera hur än läget blir. Så jag har misslyckats!
Det jag ska lyckas med nu, är att få mina hundar att inte fokusera på annat än mig. Så i nästa situation som uppstår så vill jag känna mig helt säker!


Men hur gubben tänkte vet jag inte? Att utsätta alla oss för fara, är så onödigt. Så efter det tappade jag lusten till allt!

Men hann få tillbaka den, så tog mig iväg på kören. Fick sjunga & skratta tillsammans med dom andra.

Har tagit det lugnt fram tills nu, då jag tänkte ge mig ut en sväng i skogen..


Massage behandling

Har precis ätit en sen lunch.

Igår följde jag med Jonne till jobbet. Då jag skulle få gå på massage, för första gången efter jag blev sjukskriven (2006). Har inte kunnat ta den typen av behandling pga av ekonomin. Sen på slutet vart jag så dålig av behandlingarna som jag var på då. Men nu gör jag ett nytt försök.

En vän till Jonne som är utbildad massage terapeut, behandlade mig.
En mycket gullig tjej. Men innan jag fick behandling, så tog han mig till en pysselbutik som ligger där i närheten. Det är livsfarligt! Jag kan vara i en sådan hur länge som helst. Vi var där i 1 1/2 timme. Hittade en hel del, som J köpte åt mig. (lägger ut bilder sen).

Efter åt vi lunch alla tre. Riktigt trevligt att få en liten pratstund. Sen var det dax för min behandling. Hon höll på 1 1/2 timme. Hon gick igenom hela ryggen, bröstmuskelerna, nacken & vaderna. La 4-5 st koter i nacken i rätt läge. & masserade mycket försiktigt. Kändes riktigt bra efteråt, något mör & lite mosig i huvudet bara ;)

Idag har jag dock ganska ont i nackpartiet. Inte så konstigt, hon rörde ju om en hel del. Ska ge det 2 dagar så får i se vad som händer?

Hoppas att detta ska kunna ge mig något, kanske till en förbättring i framtiden?

Hade planer på att ta mig till standen i dag. Men får planera om.
Tar en tur med hundarna istället & vilar sen.

Att synas i mörkret är viktigt!

Varit på en tripp till staden i em.

Segt att komma igång, är inte frisk ännu. Men klarar inte att sitta hemma. Har ingen feber, men snorig & hostar. Tog en kortare sväng med hundarna först, innan jag åkte.

Har shoppat lite pyssel inför julen. Sofia ska komma till mig, då ska vi baka & kanske hinna med lite pyssel :)

Sen har jag ett tag varit på jakt efter ett sele till Tayla, hittade ett idag. Men det var för litet, så jakten fortsätter. Nellie fick en egen ny reflexväst, istället för Bazzes gamla som inte hänger ihop längre.. (bild kommer).

Så nu syns vi alla ordentligt när vi är ute & går. jag har införskaffat för någon månad sen, nya reflexvästar till mig & Jonne.

Det är ett måste enligt mig!
Vissa tycker inte man är tillräckligt snygg i dom. Men jag överlever hellre än att bli påkörd. För då blir man inte snygg, om man överlever!?

Smörblomma som blommar 20111111Naturen vet inte längre hur den ska bete sig! Vart ska det sluta någonstans?

Får vi någon snö i år?

Nya nyckelringar 2011

En till mig


Den verkliga storleken


En till Jonne


Kul att göra personliga saker. Så man kan matcha t.ex bilen, huset eller kläderna. Sen ger man bort det i som en gåva eller present. Perfekt också när någon fyller år eller när man ska bort.

Spontant restaurang besök

Hade en super mysig dag igår!

Vi avslutade kvällen med att äta 2 rätters middag ute. 

Jag åt fajitas


& cheescake med hjortron kompotTack darling för en mycket god & trevlig middag ♥

Visar min uppskattning


Till mitt hjärta, som fick på frukost på sängen i morse.Var inte lika pigg som jag trodde

Händer inte mycket här hemma...

Vi tog en lååång sovmorgon! Super skönt. Fortsatte med en riktigt lång frukost.

Om jag hade mått bättre hade vi åkt till radhuset. Men det var inte läge för det idag.

Så vi har bara varit.
Men ville ta mig ut en stund, röra på mig. Det vart en promenad med hundarna. Kan säga att det rann svett om mig! Men var ändå kall på huden. Så var nog inte så pigg i alla fall...

Sen jag kom in har jag kurerat mig i sängen. Hade en hemsk värk i nacken, som gjorde att vänster ansiktshalva var bortdomnat. Efter ha tagit en dusch, fått massage för 3:dje gången på nacken, insmord med heat lotion, heeling, avslutade med spikmattan. Då började jag känna en ganska stor uppgiven känsla! Ska inget hjälpa!?

Nu har jag tagit en diklofinak, fått mat & känner mig så pass bra att jag orkar skriva ett inlägg.

Det blir att fortsätta kurera infektion jag har i kroppen.

Sjukstugan

Hade svårt igår att komma igång, idag var det samma sak.

Kom iväg till kören igår i alla fall, riktigt kul! Nu har vi börjat repa lucia sångerna.. Det är bara 3 v kvar!

Det har det börjat om. Jobbigt!
Har ont i halsen, hostar på morgonen & kvällen. Så där så det känns som om allt ska gå sönder inombords! Har därför svårt att sova. Har ingen feber, men blir varm när jag anstränger mig.

Så Bazze & Nellie fick åka med husse till jobbet idag & Tayla håller mig sällskap här hemma.. Men när hon är hemma själv, kan man glömma att det är någon hund hemma. Hon syns inte & hörs inte heller. Så ibland undrar man nästan om hon lever...

Önskar er en trevlig helg!

Kram kram

Det håller i sig!

Tagit extra smärtisar idag..

Har sovit dåligt, oroligt. Varför vet jag inte. Men kände att det var på G igår. Förkylningen verkar inte ge sig. Hostar på morgonen & kvällen så det känns som att jag ska hosta sönder mig inuti! Men det är ändå bättre än tidigare.

Nu känner jag mig något snorig. Vilket jag inte gjort tidigare?.. Så det verkar inte vilja ge sig!?

Ska äta lite lunch nu & hoppas på att ta mig ut en stund i friska luften sen med hundarna...

Fikat idag med min vän..


Men först tog jag en tur på el-moppen i sloen, Med hundarna som sällskap.
Har försökt ses ett tag, men inte fått ihop det. Idag lyckades vi :)
Det vart en liten latte & en jättestor kladdkaka m grädde


Djurens dag

Hade en skön dag igår, med fokus på djuren hela dagen...

Riktigt skönt på promenaden i solen!

Hundarna njöt lika mycket, av att få springa i det fria...
Nellie i sitt esse!


Var förbi stallet senare & tittade till hästen..


Så är riktigt nöjd med min dag igår...
Nu är det en ny dag, med nya äventyr & möjligheter.. Får se vart denna dag tar vägen?

Tisdag 20111115

Dax att ta en sväng med hundarna & njuta av det vackra vädret.

Var förbi pappa en sväng igår kväll. Lämnade fars dag presenten. Vi blev bjudna på middag & jag fick gosa med lilla Amie. Så söt!! & SNÄLL!! Inte ett pip på hela tiden hon låg hos mig (1 1/2 tim).

Väl hemma igen tog vi en kvällspromis med hundarna. Rätt skönt ute faktiskt igår kväll. (för att vara november).

Önskar er en toppen fin dag!

Kram så länge...

Beatels kväll

Nu har jag landat efter gårdagen. Fick ingen möjlighet till att blogga under gårdagen.

Vi startade kl 9 på morgonen. Med några pauser under dagen, var hemma någon gång vid 22.30. Det var en dag fylld av sång & glädje. Hade superkul! Riktigt slut när jag kom hem, men det var värt allt!

Kören.. (jag står närmast i vit klänning)
Tack ALLA som var med!!

Strul dag

Dagen har sprungit ifrån mig!

Känns som om inget har blivit gjort..
Men det är inte riktigt sant, det är nog mer att det har varit lite struligt hela dagen. Vi har i alla fall hämtat hem audin igen :)

Så nu har jag en bil igen = ett liv! :)

Imorgon är det stora dagen!
Då är det konsert.. Har fixat kläder till Jonne i sista sekunden! Han har skjutit fram det hela tiden. Så vi tog svängen förbi farfar & farmor på vägen hem från hans jobb. Där plockade farmor fram ena saken efter den andra. Så vi fick med oss 2 par alt till skor åt mig. (Dom jag hade lånat hem var något för stora). Men farmor & jar har samma storlek. Jonne lånade ehm en skjorta & slips ifrån 60 talet. Så nu har vi kitet :)

Läggdax nu!
Om jag ska orka hela dagen imorgon..

Tjingeling

Inget mobil nummer!?

Fredag morgon, solen skinder in genom fönstret.

Ser ut att bli en en riktigt bra dag så här långt. Mår bra i kroppen. Fick lite massage igår när jag kom hem. Hade kör rep igår. Var dock inte kvar tills slutet. Kan inte sjunga ännu, rösten vill inte! Så fortsätter med mina kurer & hoppas på att jag är bättre tills på söndag.

Mobilen kan ingen nå mig på ett tag framöver.
För en vecka sen var jag & tittade på en ny telefon som jag ev ville ha. Men ville i så fall också byta operatör, men fortfarande kunna ha samma nummer. Säljaren säger att vi kan skicka en förfrågan, det spelar sen ingen roll om jag inte skulle köpa ny telefon. Inget händer..

Igår när Jonne ska ringa mig så kommer han inte fram. Jag försöker ringa sen, den säger att nummret är inte i bruk.

VAD F*N!!!

Trött jag blir...
Ringer butiken där jag tittade på telefonen. Dom skulle titta på det, men skulle inte hinna ringa tillbaka igår (torsdag). Så ringer vidare till telia. Dom kan se att nummret är resaverat hos dom, men kan inget göra. Måste ringa till operatören jag "hade".

Ringer dit.
Dom ber mig vänta, vänta lite till & lite till.
Sen frågar dom om jag är säker på att jag inte har skapat ett nytt abonnemang!? Förklarar igen att jag har inte tagit någon ny telefon eller vill heller inte byta operatör. -Vill har kvar er. Då ber hon att få återkomma. Nummret finns ännu inte i systemet. Så hon kan inte heller hjälpa mig.

Hon frågar om hon kan ringa mig på lördag. Ja men inte säkert att jag är hemma.

Hör här nu, då frågar hon mig. -Du har ingen gammal mobil.
-Jo det har jag, men det hjälper inte mig. Har fortfarande inget nummer! Det är därför jag ringer dig!
-Just det..

Så nu ska hon ringa hem. Men kan bli utan mitt nummer minst 1 vecka. Pga att en säljare har gjort fel! Men han lider ju inte...

Jag kan dock ringa ut, men ingen kan ringa till mig.. Får bara snällt vänta..


Ny badade

Först tog vi en långpromenad i skogen. Jag åkte på elmoppen & hundarna sprang lösa..

Så skönt att få komma ut, solen sken, & få andas frisk härlig luft.
När vi kom hem hade jag förberett för att bada dom. Så en efter en blev dom rena & fina :)

Bazzelito med schampo i pälsen..


Ren & lycklig...
Princessan Nellies tur. Inte lika road. Hade gömt sig när hon visste vad som var på G. Men hoppade sen upp, när hon förstod att hon inte kom undan..


Sist & minst ut lilla Tayla.. Tycker inte om att bli badad alls!


Så skönt att få skaka sig & skippa det hemska badkaret! ;)


Ren & fin igen..Hinner med en hel del idag!

Det vart inte att jag skrev mer igår.
Väntade på att hundarna skulle komma hem med Jonne. Så jag kunde klippa Nellie. Glömde dock ta en efterbild, så får göra det lite senare. Så ska ni få se hur fin hon blev.

Bazze gjorde jag också en liten klippning på. Det var inte riktigt dax. Men så dom skulle vara fina båda två samtidigt, klippte jag hans öronen & tassarna :)

Pigg idag igen :)
Var uppe med tuppen igår & är det idag igen. Inte ledsen för det. Vet bara inte när jag var det senast?

Idag blir det att jag egnar min energi till hundarna. Om det blir lite varmare ska jag bada/tvätta en av dom.

Har druckit mitt honungste nu. Stämbanden blev som värre idag. Nu hostar jag emellanåt så det känns som halsen rivs sönder!? Men jag har inte ont i halsen, det kliar bara...

Är det någon som har tips hur jag kan få halsen frisk på 3-4 dagar?

Tisdag morgon 20111109

Har precis tagit mig igenom alla låtarna vi ska sjunga.

Dock kan jag inte sjunga, då jag inte har någon röst. Som jag hoppas jag hittar tills på söndag. Så nu försöker jag spara den så mycket det går fram tills dess... Men genom att lyssna på låtarna & följa med i texten så lär jag mig ändå :)

Nu ska jag klä på lite, hämta morgontidningen, ta min kopp kaffe nr 2. Sen se om TV kanske fungerar?

Det verkar som om vi inte ska ha någon TV?!

Smått & gott

Mys i soffan framför en film :)Innan tog jag en sväng med moppen i sällskap med hundarna.. Eiktigt skönt att komma u i frisk aluften. Nu ska jag ta mig till sängen.

Natti natti.

En nivå skillnad på 1/2 cm!!

Sitter här & kollar igenom vad som har hänt sen sist...

Vart öm i hela kroppen igår. Som när man har feber, man kan inte nudda en kroppsdel utan att det gör ont.  Jonne gav mig massage när vi lagt oss.

Där innan hade vi rastat hundarna en sväng, kände att jag behövde lite luft, så hängde med honom ut.

Men när han gav mig massage sen så var det inte så konstigt att jag hade ont! En av koterna i nacken stack upp en 1/2 cm från dom andra. Dom fick helt enkelt inte plats. Han sa att jag hade förstått om du hade stått & slippat väggar & tak en hel dag eller gjort något riktigt tungt. Men detta har tillkommit på ett dygn! Sen sist jag fick massage.. Min kropp gör som den vill!

Det ät tur att jag har Jonne, vad skulle jag göra uten dig ♥

Idag var jag stel & öm när jag vaknade, så efter frukosten fick jag lägga mig en stund på spikmattan. Huvudvärken lättade, men är på väg tillbaka nu. Så tänker lägga mig på soffan, under en filt & titta på en film.

Förhoppningsvis så kan jag ta mig en sväng på el-moppen i eftermiddag? :)

Rösten är borta, så håller tummarna att den repar sig tills vi har konsert på söndag!!!

Du är så långt borta...

Chattar med min syster...
Som sitter på andra sidan jordern, i Thailand.. Som jag samtidigt & lyssnar, pluggar texter. Inför konserten med kören... :)

Saknar dej i massor!!!


Älskar dej syster...


Bilderna tog jag dagarna inna hon åkte, sep 2011.


Amie 3 dygn gammal

SÅ SÖT!!


Snuttis...


En jättesnäll liten bebis, som har en mycket stolt mamma (Fille). Är glad att jag kommer få ta del av hennes uppväxt.

Påminelsen om kronisk smärta!

Ledsen att det inte vart några bilder bloggade igår.

Efter vi hade ätit middag, titta på film, bad jag om lite massage på nacken av Jonne. Kände att jag hade ansträngt mig lite för mycket under dagen, mot vad jag borde ha gjort! När han börjar massera som han brukar så kom tårarna av ren & skär SMÄRTA!!!

Det gjorde så ONT att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Han fick bära mig till sängen, klä av mig kläderna, rulla över mig på sidan, så han kunde bädda ner mig under täcken. Där låg jag sen i 2 timmar utan att kunna röra mig.

Fick lite till massage när han lag sig igår natt.

Sov för natten!

Idag har det varit något bättre. Blev insmord med heat lotion på morgonen & har använt stödkragen hela dagen.

Men det var riktigt tufft & jobbigt igår. Då slog det mig, som det sällan gör, att kan jag inte få vara "normal". Brukar säga att jag inte vill vara det, för vem är "normal"? Men bara att slippa ha ont, hur känns det ens att vara utan smärta?!

Grät länge, tårarna bara rann... Jonne satt vid min sida & stöttade mig, precis vad jag behövde. Så skönt att slippa vara ensam i dessa stunder!

Berättar detta för att beskriva hur jag känner, kanske känner någon annan likadant? Vi är inte ensamma. Kanske någon undrar hur jag känner?

Vilket det än är?

Jag förväntar mig inte förståelse eller medkänsla. 
Det är inte därför jag skiver detta...

Men för den som behöver så finns jag för att lyssna.
Eller om någon har en fråga?

Kram

Raportering

Nu äntligen fick jag datorn att vilja det jag vill igen!

När jag startade den tidigare idag, så ville den inte alls. Den hade helt enkelt hängt sig.

Igår när vi kom hem då jag varit en sväng till staden, ätit ute & hälsat på lilla Amie. Så var jag på tok för trött för att ens tänka tanken på att blogga...

Har bilder från gårdagen, men laddar mobilen nu, så dom kommer lite senare.
Nu tänkte jag mest uppdatera så ni vet att jag lever. Idag har vi städat, packat upp en kartong.

Gått en lång skön promenad med hundarna!
Fick träna lite lydnad ockå. Bäst att passa på när Jonne är med, så man kan dela upp hundarna.

Nu är jag super trött, hungrig... Så bäst att stänga ner för en stund, vila fram tills maten är klar...


Vad säger man om denna dag!?

Inget blev direkt som tänkt idag!..

Tanken var att följa med Jonne till jobbet idag. För att komma hemifrån & se något annat. Det började med att han stängde av alarmet, så vi försov oss. När vi sen är klara, satt hundarna i bilen, packat det som ska med & sätter oss så startar inte bilen!!!

VAD SJUTTON NU DÅ!

Igår kväll när vi varit å handlat så tjurade den & inte ville inte starta först. Efter Jonne sagt att det var mitt fel & vi bytt plats så startade den såklart. Men idag ville den inte när han skulle starta. Vilket var lite skönt, så han fick se att jag inte gjorde fel!

Sen var det inte lika kul att bärgningsbilen fick hämta den..Så vi fick byta till arbetsbilen istället. Så nu har jag ingen bil längre. Roligt var det så länge det vara..

Hur som så kom vi tills slut till jobbet. Kan säga att dagen fortsatte ungefär i samma tempo. Inget blev direkt gjort.. Det ser i alla fall ut som om att jag jobbar i alla fall ;)


Stressa gärnet hem, köpa pizza på vägen. Slänga i sig halva den, för att sen stressa vidare till kören med andan i halsen.

Nu är magen paj, svullen, ont & gasig :(
Nu blir det sängen, lite massage innan jag somnar & sen vakna upp till en ny dag!
3dje dagen på rad

Freja har kommit för att vara här ett par timar idag.

Det har varit bestämt sen i söndags. Men dom tidigare dagarna har blivit extra.

Klev upp strax innan klockan 10 idag. Men hade inte sovit då på ett tag, då Bazze höll mig vaken med sitt pipande. När jag sen satte mig i soffan kunde jag inte hålla ögonen öppna. Tror gårdagen tog hårdare än vad jag trott! Freja var kvar här tills 19, så hon var här nästan 12 timmar igår... Så inte så konstigt kanske att jag var så trött efter det...

Nu ska vi snart ta oss ut med hundarna. (Nellie är med Jonne idag & "jobbar").  ;)


Så otroligt stolt!!!

Tidigt i morse så blev jag moster till en liten Amie.

Min lillasyster Fille har fött en liten flicka på 3250 gram.

Så bedorande söt!


Där av har jag passat Freja idag. Så hon kom till mig i morse, jag var förberedd på det. Fick höra i natt att dom åkt in igen. Så antog att hon skulle komma till mig idag. Nu snart ska hon åka hem.


Barnvakt

Har ryckt in som barnvakt idag igen till min "lilla syster"...

Varför ska jag berätta senare. Var riktigt trött idag!
Packade upp några kartonger igår. Var & firade min pappa som fyllde år igår, på kvällen. Sen tog jag & Jonne en kvällspromenad när vi kom hem med hundarna.

Så ringde pappa i morse & sa att han kommer med Freja. Har haft svårt att hålla ögonen öppna när vi tittade på film i morse. Men Freja såg till att jag inte somnade... ;)

Nu ska vi ta en sväng på scootern med hundarna...


Ute i höst solen

Vi hade en härlig stund ute tillsammans jag Freja, Bazze & Tayla...
RSS 2.0