Till sjukgymnasten

Snart på väg...

Så sjukt trött, fick bokstavligen släpa mig upp! Kunde såklart inte somna igår när jag lag mig i sängen.. Ska nog ta extra smärtisar för att orka med denna dag! Men men, nu ska jag träffa sjukgymnasten på UAS idag, kanske för sista gången? Vi får se, men det känns bra att ses i så fall en sista gång & få ett avslut.

Vi hörs senare...


Kommentarer
Postat av: litentanta

Vilka dagar du har haft, mycket kalasande och kul och sen efterdyningarna av allt, förstår om du är knäckt nu. Jag är så trött allt som oftast just nu att mitt kommenterande ligger nere för det mesta men jag försöker hänga med i vad som händer.



Ser att du har Oxynorm, äntligen börjar jag förstå till vilken grad/hur jädra mycket ont du har och ligger man så högt på smärtskalan så måste du verkligen ta hand om dig. Precis som du skriver, även om man inte vill knapra piller så är det ju viktigt att försöka stoppa det onda i tid innan det blir alldeles för mycket :-(



Här strular allt med min ev överflyttning tillbaka till f-kassan igen. (fast just precis NU fick jag meddelande om att anmälan var inne?...ibland är det som att jag tror att "någon" läser min blogg och tar tag i situationen, önsketänk förstås men det händer liksom oftast direkt efter jag gnällt lös haha!)



Ha det så bra du kan, o sen massor av bättre av bara farten liksom :-)



Kram från Västerbottniska tantan!

2010-11-16 @ 09:51:56
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: sussi

Håller tummarna de har gått bra idag!

2010-11-16 @ 12:07:28
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0