Hur fan kan dom sova gott om natten!??!...

Nu är klockan snart inne på nästa dygn.. Och jag har ont! Kanske inte så ovanligt att läsa det här på min blogg.. Men det är ju det jag lever med varje dag mer eller mindre, smärta alltså. Jag tog idag som jag skrev tidigare en promenad med Elin, kände idag när jag steg upp att det var en dag som borde tillbringas i liggande position!

Vilket det inte blev, så nu får jag betala priset... Innan migränen kommer måste jag lägga mig & försöka hindra detta smärtskov!

Har det lite tungt nu för övrigt! Det händer inte mycket vad det gäller min framtid.. Var man än vänder sig så händer det inget &  ingen vet något.. Men vad jag har att säga är det ingen som lyssnar till! Sen för att se till mitt bästa är det inte på tal om utan det är regler hit & lagar dit! Djur blir inte ens behandlade på det här sättet!  Det är sjukt!!

Jag sliter som ett djur för att få rätt hjälp men det händer inget... Vad är det för rättvisa?! Allt detta kommer leda till något negativt! Att leva med ständig smärta, leva på nästan ingenting, inte veta om jag får pengar nästa månad & sen veta att jag kan inte påverka det! Jag kan inte ta ett extra jobb för att få lite extra pengar, jag får hoppas att det går ihop sig! Sen att veta att mitt liv ligger i någon annans händer, hur fan kan dom sova gott om natten!?!?

Det är inte lätt! Man får jobba med sig själv varje dag för att orka, orka kämpa lite till, orka ta sig genom dagen, månaden, året... När ska det lugna ner sig?!... När ska jag få fokusera på det som gör mig bättre?!...

Nu tänker jag försöka få lite sömn.. Vi hörs imorgon!
Kramis


Kommentarer
Postat av: litentanta

Kram till en av de starkaste bloggtjejerna jag vet, hänger kvar runtomkring och hoppas att lite av er styrka ska smitt ät tanken ;-)

2010-11-09 @ 02:44:22
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Madeleineslife

Tack litentanta! Dom orden värmer & ger mig styrka!

Kramis

2010-11-10 @ 17:07:25
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0