Orkar man inte så tar man till ilska, men fick ta extra smärtis på det sen...

Nu ska jagstrax lägga mig, men tänkte uppdatera lite här innan.

Jag är minst sagt inte pigg i kroppen nu & det känns nästan lättare att säga vart jag inte har ont, men tänker inte skriva om det.. Men för att kunna vila kroppen så bra som det går ville jag ligga på min nya soffa, men den tvättade jag överdraget på i början av veckan så har inte kunnat sitta i den sen dess. Det är ju så komplicerat att få på & av klädseln!

Men idag så tänkte jag nej vad fan! Hur svårt kan det vara?! Så på bara vilja så började jag slåss med det som ska dras över soffan, det är en ektorps tresists soffa. Helt ärligt så tror jag dom har sytt överdraget direkt på soffan! Det var ju ett skämt! Det fattades 7 cm!!! Jag provade alla sätt som jag kunde för att få på det, men när jag sen lyckats nästan förutom det sista armstödet så bara gick det inte. Till slut så lyckades jag slita söder det! Ja eller det sprack i sömmen...

Jaha, var totalt genom svettig, ingen kraft eller känsel i fingrarna.. Då hör min granne Elin av sig, hon kommer ner & vill ge mig en hjälpande hand. Mycket snällt av henne. Det slutade med att jag av ilska drog på det sista, resultatet vart att det sprack lite till... Oopss.... Ja ja, jag får laga det när de sitter på ;)

Men jag tror dom har lurat mig!? Är det någon som har en sådan soffa, i så fall hur gör du? För det är ju omöjligt att göra det själv!!!

Nu sitter det i alla fall & jag har kunnat legat på den. Men värken vart så påtaglig till slut att jag mådde illa så tog extra smärtisar. Varför väntar man så länge? Med en risk av att den inte går att få ner sen i stället! Jo för att man inte vill knapra tabletter... Men har man ont ska man ta smärtis, för det gör mer gott än att ha skit ont! Sen finns det ju andra knep som att vila, spikmatta, en varm dusch, vetekudde, linnement. Men det funkar inte alltid.

Jag  har pratat med min läkare här hemma vid några tillfällen om att jag inte har något att ta vid mina toppar. Hon vill ha rådgivning av en som är specialist på EDS. Men jag får aldrig något svar & nu dessutom har dom ju lagt ner avdelningen!! Så nu måste vi hitta på något tillsvidare. Har nu haft mina oxynorm som jag haft tidigare, men har kanske 3 st kvar!!! Jag tar den ihop med dikolofinak för att få direkt smärtlindring & sen en långvarig.

Så hoppas på få hjälp med det på ons! Då vi har en telefontid.

Nu MÅSTE jag försöka få lite sömn om jag ska kunna åka imorgon... Värken börjar så smått komma tillbaka nu...

Håll tummarna för mig imorgon!!


Kommentarer
Postat av: sussi

Håller tummarna hårt!!! hoppas du inte får betala allt för högt pris av dagens jobb med soffan.

2010-11-15 @ 02:17:22
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com
Postat av: Madeleineslife

Sussi; Tack vännen för ditt stöd!

2010-11-16 @ 13:59:26
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja herregud, dessa jädrans Ektorpa soffor! Jag har 2st 2-sits och de är ju hemska när man tvättat dom. Förstår vilken pärs det måste ha varit!

2011-01-22 @ 00:13:41
URL: http://lindalejs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0