Tempus



Ler av lycka när jag på honom!

Fin sång, blommor, sms..

En fantastisk start på min dag! Darling väckte mig på sängen med fin sång, hjärtan & handplockade blommor, sååå fina! Fick ett superfint, exklusivt stativ till min kamera :-D



Sms, FBstatus strömmar in å det är bara början på dagen!....

Min dag!

Imorgon är det min dag! Har ingen aning om vad som händer, bäst att få en ordentlig nattsömn, måste vara utvilad.








Vitsippa

De är så söta dom små vita..Nu är liljekonvaljerna snart utslagna, björkarna, syrenerna, hasseln mfl träd har bara exploderat efter regnet kom. På 2 dagar har det blivit fina gröna blad. Jag blir så glad av att se alla fina färger & vackra växtligheter som kommer. Det får mig att le när jag kikar ut. På Öland hade allt kommit mycket längre, där va det sommar redan :-)

Bakslaget

Idag har jag haft en riktigt jobbig dag!! Ont, värk, huvudvärk & illamående. Så pass att jag kräktes till slut! Kroppen sparkade bakut riktigt ordentligt!



Hoppas på en bättre dag imorgon..

2 ÅR MED MIN DARLING

För 2 år sedan kom han hem till mig, & har sen dess inte lämnat min sida! Det har varit en underbar tid tillsammans med dig, vi har varit med om mycket. & flera av mina drömmar, önskningar har blivit sanna.

Du får mig att le, att skratta
att ge
Du gör mig lycklig
lycklig som sambo, din prinsessa
Du får mig att tro på mig själv
tro på livet
det jag tror på
Du stöttar mig
stöttar i vått & torrt
som ett stöd vid min sida
Du är min solstråle
som värmer mig gott om natten
värmer i själen
en solstråle som lyser över mig
Du är min
min älskling
mitt hjärtat



Älskar dej....

Picknick, Långe Eriks fyr

Påväg hem ifrån en härlig helg på Öland med min darling..

Hälsade på en tidigare kollega till honom i Bödahamn. Otroligt vackert, romantiskt!

Hade picknick på Ölands norra udde, med utsikt utöver Östersjön & Långe Eriks fyr..
En plats för romantik, fågelskådning, historia, meditation.



Ska bli kul att se bilderna jag tagit på saker vi upplevt, sett å njutit utav.

Promenad bland vitsipporna

Tog en skön promenad med finaste Tempus igår! Den mysiga stigen i skogen, som kantas av vitsippor, björkarnas gröna grenar som inramar oss, himmelen är alldeles blå, solen värmer skönt, fåglarna kvittrar, en humla som surrar, vatten dom rinner i diket. Njuter till fullo av tiden som är nu!








Våren blommar

Det så vackert i rabatten nu! Blir glad när jag ser ett hav av blåa blommor...







Hur ser det ut hos dig, har våren kommit??

Det har varit långa dagar mån, tis & ons! Trött i kroppen, ont, värk o svullen i lederna.

Hade en trevlig start på fm i måndags, då Jennifer & hennes dotter var här på besök. Tog några fina bilder på lilltjejen, var ute i solen med hundarna, drack kaffe med goda bananmuffins till.. Alltid lika mysigt att ha er på besök!

Så söt man får vara då!

Vi tog en sväng förbi hästarna igår, med hundarna under eftermiddagen..

Då får jag se ett jättegulligt litet föl! Kan inte var många dagar gammalt?! Den vände sig mot oss när vi kom, tittade litegrann & undrade vilka vi var... För att sen ignorera oss helt.. Men jag njöt av den stunden vi stod där & betraktade den lilla skapelsen.



I övrigt var det lika underbart väder som resten av veckan igår & idag. Den bästa tiden på året, då allt vaknar till liv & man beundrar allt det fina. Inga mygg, flugor, broms eller getingar som irriterar oss eller djuren. Jag njuter till fullo!


Kungsträdgården

En spontan liten tripp till Kungsträdgården igår med min darling..
 
Hade sett att körsbärsträdena där är i blomm nu. & för att hinna se dom fantastiska små rosa blommorna får man vara snabb, under den korta tiden dom blommar.. Så sagt & gjort tog vi oss dit! Det var lika idylliskt som det sett ut på bild, en plats för romantik. Alla var som tokiga att ta bilder! Det fotades överallt, av ungdomar, tjejer, killar, kompisar, kärlekspar, äldre, turister osv. & självklart ville jag också ha lite bilder. Hade jag haft ork hade jag tagit någon timme & fotat med min systemkamera där. Men det fick räcka med några bilder med mobilen :-)
 
 
 
Är glad att vi åkte dit & tittade på körsbärsträden, det var de värt!
 
Om du har möjlighet att ta dig till en plats där finns ett blommande körsbärsträd, gör det! Du kommer ångra dig annars. Dom är vackra, exotiska, romantiska & man blir glad i själen!

Vargspår!...

Pulsen ökar en aning när man får se ett avtryck i denna storlek! Inser snabbt att den är dubbelt så stort som mina spanielhundars tassar!.. & då är dom inte speciellt små! Varg!?
 
Avtrycket bredvid Nellie's framtass :-S Inte så mycket mindre än min hand... :-!Dom får gärna vara här så länge jag slipper möta dom i skogen...

Vår & sommarvärme

Vilken sommardag vi haft! 23 grader varmt, strålande sol, varma sköna fläktar.. Vad mer kan man begära!? ;-)
 
Skulle jag känna mig deppig så försvinner det när jag ser mina små hjärtan..
 
KÄRLEK
 

Önskar dej en härlig tisdag!


Varit till vet med Nellie

Nellie startade dagen med en nap i morgonsolenRingde veterinären idag ang Nellie's ögon.
Sist jag var där bad jag vet titta på hennes rinnande ögonen. Var ingen fara, då, men eftersom dom rann så köpte jag ögondroppar, som smörjer ögonen. Men då dom inte hjälpt så ville ja att dom kollade igen & fick tid på en gång.
Vi åkte in, jag & Nellie på em.
 
Vet kollade hennes ögon, hon tyckte att Nellie hade fina ögon. SpringerSpaniel hundar är kända för att ha problem med ögonen, men Nellie har inga typiska tecken på "problemögon". Som om att det undre ögonlocket hänger, eller har ögonlock som krullar sig (viker sig inåt).
 
Men dom rinner nu både i innre & yttre ögonvrån, & är aningen svullna. Inget tyder på inflammation. Men eftersom det rinner på båda ögonen, i yttre ögonvrån & är något svullna så fick hon antibiotikadroppar till ögonen. Som ska droppade 2ggr/dag i 1 vecka.Håller tummarna att det hjälper!

Skimmrande

 
 
 
 
 

Härliga färger, konstverk

älskar att fånga små ting i naturen på bild, de här är några av dom jag hittat de senaste dagarna.. Naturens egna tavlor! Om du ska fånga något på bild, vad blir det då? @-}--

Fest ute på havet!

Min vän Laila fyllde 70 idag, vi var bjudna på fest! Vilket inte fick missa! Så var glad att jag var piggare idag & kunde vara uppe.Festen var på en båt, en dagskryssning till Mariehamn & tillbaka. Alldeles lagom tur för att hinna äta gott, umgås, shoppa å ta en sväng om på dansgolvet ;-) Lika härligt gäng som alltid runt Laila, många bekanta ansikten, men också några nya! Hann prata av mig en hel del ;-)Tack finaste Laila för en trevlig resa med många goa skratt!

Blommor ger mig ny energi

Älskar spendera tid i min trädgård, särskilt nu på våren. Då allt börjar leva igen & slå ut. Kan drömma mig bort i timmar.. Extra skönt att ta ett varv å insupa allt när man inte är så pigg, då får jag ny energi. Idag var en sådan dag, då man helst vill blunda & vakna igen när all smärta är borta!




Riktigt mysig butik

På våran lilla tripp igår hittade jag en ny butik som jag gillat skarpt! Man känner sig välkommen, en butik med värme & kärlek i. Dom har det mesta å lite till, allt har en röd tråd & saker man inte hittar överallt. Vilket jag gillar! Dom hade blommor, arrangemang, snittblommor. Prylar, inredning, kläder för trädgårdsarbete & ett litet fik. En butik som jag kan spendera timmar i ;-)

Önskar att jag hade haft mer tid att kika runt, men vi hade en tid att passa. Så det får bli ett besök dit snart igen!



RSS 2.0