Min valborg

har jag firat tillsammans med Ruedee & hennes 2 barn. Vi har ätit gott!

Grillade egna hamburgare med eget kött.. Gott!


Dukat bord..
Pannacotta vanilj, med jordgubbar..
Sen brasan


Kallt till tusen var det, så det vart inte långvarit.. Träffade några kända som vi pratade med,många vill titta på hundarna. Fick många komplimanger för dom.. Laila höll ett fint tal. Nu ska jag avsluta denna kväll hemma hos Laila & hennes vänner. När Ruedee & barnen åkt hem. Hoppas ni haft lika trevligt som jag!


Trevlig valborg!

Önskar Madeleine, Bazze, Nellie, Tarzan & Jane DIG!Hoppas ni får en trevlig kväll, med nära & kära! Se en brasa, få ny energi till våren, sommaren! Inspiration, för nya möjligheter!
Passa på att njuta av stunden ♥

Puss på er ♥


Bättre!

Hej på er...

Hoppas allt är bra med er!?
Med mig är det betydligt bättre idag, orkar vara uppe lite. Det bådar gott för att orka ta emot mina gäster senare i eftermiddag. Ser fram emot det, ska blir trevligt! Det är en brasa som tänds här i området kl 20, så jag har lätt att ta mig dit :)

Nu är HTJ här, så jag kommer ha fint & rent. Jag behöver bara plocka lite.. Sen förbereda det jag kan för ikväll.

vad ska ni hitta på i Valborg?

Dålig dag

Ledsen att det inte blev bättre uppdatering idag! Hade hoppats på att lägga upp bilder ifrån gårdagen.

Men har sovit större delen av dagen & den vakna tiden har jag inte haft ork till något annat. Hoppas att det är bättre imorgon! Då det är tänkt att Ruedee & hennes barn ska komma hit.

Tarzan har kommit in igen efter ha varit borta sen i onsdag fm... Känns mycket skönt att se att han mår bra!

Vad ska ni hitta på i valborg?

Nu måste jag lägga mig i sängen, ska försöka ligga en stund på spikmattan & se om det lindrar...

Puss

Helt slut!!!

Sovit hela dagen!

Jag har inte kunnat hålla mig vaken, somnade på soffan & där vart jag kvar. & har legat här hela dagen. Hundarna har också sovit, dom var trötta efter gårdagen.

HTJ dök inte upp!
Hade 5 missade samtal ifrån dom igår när jag kom hem. Jag ringde upp, pratade in ett meddelande. Gjorde allt idag för att hålla mig vaken, dom skulle vara här kl 12.30. Men kom inte. Klockan 13 ringer dom, säger att det är ingen som kan komma idag. Säger att dom ska komma imorgon. Det tyckte inte jag var någon bra ide! När jag ska ha folk här. Men hade inget val, om det ska bli städat innan så är det morgondagen som gäller. Så kl 12.30 kommer hon.

Nu ska jag lägga mig ner igen. Måste vila om jag ska orka vara uppe imorgon!..

Tillbaka på soffan...

Hemma igen, har haft en underbar tillsammans ned Sofia... Berättar mer om den sen. Nu ska jag ta 2 st stecolid, lägga mig på soffan under duntäcket & hoppas på att jag mår bättre om några timmar!

Hoppas ni har haft en bra dag & får ewn toppen kväll i solen...

Stallet here we come!

Sofia, Madeleine, Bazze & Nellie mot stallet!

Det blir lite umgänge med hästarna & lunch i solen...
Jag själv går på ketogan för att orka!

Spex!

Snart dax för lunch!
Har varit sedan 06.30 i morse!

Sofia är här & hälsar på mig idag.. Jättekul! var länge sen sist. Just nu håller vi på attt spela in lite filmer när hon dansar, sjunger & spexar..

Vi hörs lite senare...

Har gjort dom flesta av mina inköp..

& några till...

Var flera saker jag inte hittade. Men fick med mig en hel del också.
Några blommor, 2 st kalanchoe & en st paula. Ska försöka ge mig på dom... Men den var mycket söt! (den är lila i kanterna, inte blå!)Har försökt med en redigering på denna bild, men gav upp nu efter 1 timme! den får bli som den är helt enkelt!


Har försökt vila lite.. Sträckningen har nu utvecklats till en nackspärr. Ingen höjdare att handla då. Känner av i halsen, hoppas det går över! Hundarna ligger & väntar på att maten ska svälla klart. (Dom har hunnit äta den nu)

Resten av kvällen kommer jag tillbringa på soffan...

För tidigt för mig...

Somnade igen igår på soffan, helt slut vid 20.30 tiden på kvällen! Vid 1 tiden vaknade jag igen & kunde flytta in till sängen.

Nu är jag nog klar, ska åka & handla idag. Månadens handling. Tur att jag får hjälp när jag har en sträckt muskel på vänster skuldra. Har smort in med voltaren gel, men det känns inte som att det hjälper någe vidare...

Men innan blir det en fika med Laila, Ruedee & hennes barn :)

Svar på kommentarer

Har nu svarat på era kommentarer jag fått under helgen. Som jag inte hunnit med. Så om ni väntat på ett svar finns dom nu där ni lämnade eran kommentar. Tack snälla för era fina kommentarer & tankar. Det är alltid lika kul att få ta del av era synpunkter & tankar.

Har nu fått i mig lite mat, men mår jätteilla! Så ska lägga mig ner igen...

Lite som en zombie idag...

Jag lever...

Men fick inte många timmars sömn. Försökte med allt. Jag låg på spikmattan, men när det inte hjälpte fick jag ta en till ketogan. Jag läste, mediterade... Ändå kunde jag inte sova. Har sovit ett par timmar nu på morgonen & slumrade en liten stund på soffan... Så idag kommer jag inte göra många knop!

HTJ är här nu, dammsugaren far fram över golvet... Imorgon är planen att handla med HTJ, så samlar energi till det nu. Jag har delat upp mina 3 timmar idag på 2 dagar för jag får inte pengarna förens i morgon. Så kunde inte handla idag...

Inne på mitt andra glas med kaffe nu för att orka med denna dag.

Dörren är öppen för att få in frisk luft. Men det blåser lite för kallt för mig idag för att kunna sitta ute. Men frukosten kunde jag sitta ute & äta i alla fall :)

Svår smärta!

En grym smärta!! Den bara eskalerar, då har jag ändå tagit en ketogan under eftermiddagen för att orka. Men det blir nog en till om jag ska klara natten...  Känner att jag är skakis..

Men har haft en underbar kväll, god mat, lek & mycket skratt!

Tyvärr orkar jag nog inte med en större uppdatering än denna i kväll, hoppas jag har orken till det imorgon. Har lite svårt att hitta tangenterna nu, är fumlig med fingrarna..

Sista dagen att ladda om...

Jag somnade såklart på soffan. Orkade inte hålla mig vaken helt enkelt.

Nu idag väntas en middag hemma hos min mamma. Så nu ska jag ladda om i solen tänkte jag. Så jag orkar en dag till. Helt fantastiskt väder! Så det hjälper mig att orka.

Vad ska ni hitta på en så fin dag som denna?

Hemma igen

efter en hel dag hos Patrich & Karin... Ligger på soffan helt under täckte! Får visa bilder & berätta mer senare, när jag har vilat lite...

Har haft en underbar dag i alla fall, vi har kunnat sitta ute hela dagen & kvällen.


Dynamit Harry

Nu har jag laddat batterierna fulla!

Jag har fått på mig rätta kläderna, målat naglarna, sminkat mig. Nu väntar jag på skjuts. Men det blir inte farfar, utan en gammal bekant som ringde nyss, Dynamit Harry kallar vi honom. Han ska test skjuta en raket hos oss, som ska skjutas på dagtid. Spännande! Sen blir det mat uppe hos farfar & farmor med pappa + släkt.

Hoppas ni får en toppen dag, med massa god mat & många skratt!

Laddar med en bok i solen

Har suttit i solen & ätit min frukost, nu har jag satt på mig bikini för första gången i år. Tänker sätta mig i solen, läsa sista sidorna ur Camilla Läckbergs Sjöjungfrun. Bara njuta av stunden, solen & fåglarna.

Senare blir det full fart med påskmiddag med släkten... Så laddar inför det!

Vilken fest måltid!

HTJ hann med att byta gardiner idag, jag tog initiativet till att ta en promenad tillsammans idag. Passa på att njuta av det sköna & vackra vädret.

Sen såg jag att Ruedee hade tankar på att grilla. Så jag bjöd hit henne & barnen, vi samlade ihop det vi hade & hon kompletterade lite i butiken. Så grillade vi tillsammans. En riktig festmåltid vart det! Åt en glass...

              

              

Tack för en mycket trevlig kväll ♥


TREVLIG HELGFoto Madeleine


Läkarbesöket

jag var på igår, gick väl ganska bra. Men hade hoppats på att bli sjukskriven en längre period för att slippa denna stress. Nu är det 3 månader, till den sista juli. Hon sa att hon kunde sjukskriva mig ett år men att FK inte kommer godkänna det. Så jag kan inte göra så mycket....

Sen vad det gäller mina mediciner så har jag nu fått ketogan som jag kan ta vid smärtgenombrott. ÄNTLIGEN! Har jag något att ta... Det är de enda som hjälper, så det är vad det får bli nu ett tag. Hon förnyade mina recept på diclofenac T & omeprazol.

Hon kommer skicka en remiss till en specialist i Stockholm för en second opinion. Så hoppas jag får komma dit snarast. Det är vad jag måste ha om jag ska kunna söka en sjukersättning.

Jag frågade om akupunktur, så min sjukgymnast kommer att ta kontakt med mig, så ska jag ta upp det med henne. Hoppas att det kan hjälpa mig med smärtan.

Det kommer bli ett avstämningsmöte inom snar framtid. Så får vi se vad det kan ge. Men det är väl för att veta vart jag/vi står någonstans.

Hon tyckte det var roligt att jag ska få min scooter, det kommer bli bra för mig sa hon. Kommer förbättra min livskvalité. Sen sa hon att jag har gjort så mycket själv. Ja men annars händer det inget svarade jag henne. Vilket är helt sant!

Hoppas nu att dom godkänner min sjukskrivning!


Internet fungerar igen

Hur jag höll på igår. Flera timmar försökte jag komma ut på internet. Men det bara inte gick så jag gav upp till slut!

Men nu fungerar det igen! :)

Ska på läkarbesök

Sovit dåligt! Sov 5 timmar på soffan, men kl 03.00 vaknade jag & var vaken fram till 07.30. Har slumrat lite efter det..

Det blev helt fel med sömnen. Men nu måste jag hålla mig vaken, ska snart ta en dusch. För kl 15.30 ska jag vara hos läkaren. Jag hoppas hon kan sjukskriva mig en längre period denna gång, så jag slipper känna mig jagad. Sen tänker jag se till att jag får tag i ett intyg så jag kan söka sjukersättning. Behöver förnya några recept...

Håll tummarna för att det går vägen!

Gjorde ett riktigt kap!

Det vart en mjuk start men efter det full fart!

Har haft en till toppen dag ihop med Lisa. Vi red ut tillsammans med mina hundar i skogen. Så mysigt! Hundarna var också lyriska. Vi kollade en runda hur det såg ut efter vintern, om det gick att ta sig fram.

När vi kom tillbaka så ringde jag på en annons som Lisa hade sett i tidningen natten innan. Det var en som ville sälja porslin som var samma som mitt, 14 delar för 500 kr. Jag trodde att det skulle vara för sent, då det redan hade gått en dag. Sen när jag ringer henne så hade hon hittat en till stor skål, den ville hon ha 100 kr för. Vi åkte & tittade på detta. Super fint! Så för 600 kr så fick jag 15 nya delar. Vilket skulle ha kostat mig ca 2500 kr i butik. Detta såg inte använt ut. Gjorde ett mycket bra kap med andra ord!!!  Nu har jag utökat min samling med några nya varianter & har fler tallrikar :)

Dom har slutat tillverka denna serie, så att få tag i det är inte  lätt, så när detta dök upp blir man ju hlet lyrisk!

ÄR SUPER NÖJD & GLAD!!

En socker skål & mjölk kanna.


5 tallrikar & 5 ansietter


Den stora skålen, en djup tallrik & en liten skål


På vägen hem köpte vi oss en grekisk sallad, Lisa bjöd mig. Tack! Freja ville ha mcdonalds ;)

Var sjukt trött när jag kom hem! Hade inte haft möjlighet att vila under hela tiden... Så somnade direkt när jag lag mig ner på soffan.. Men det var så skönt att komma ut i skogen med djuren. Det var värt all värk!!


Mjuk start...

Va en lååång dag igår...

Tarzan kom in igen, var inne under hela dagen igår efter ha varit borta under 2 nätter.. Nu börjar det igen :(

Hoppas på att inte bli liggande hela dagen idag! Men det blir en lugn start. Måste skona kroppen! Ska ta & ringa AT, bolla lite med henne innan jag tar beslut om vilken scooter det blir. Har bollat med Katta igår också, bra med någons erfarenhet i praktiken när det gäller större saker. Jag ska ju trtos allt ha denna länge nu & det är meningen att den ska spara energi åt mig.

Vad ska ni hitta på denna onsdag??? Önskar dej en toppen dag!!


Det står mellan 2 olika modeller

Vilken jag väljer har jag inte spikat än, ska låta det sjunka in lite först..

Men det lutar åt ett håll. Så kul att köra!! Prövade 2 olika modeller.

Den första heter Mini cosser M1 3 hjul (finns med 4)

Den är väl anpassad för den terrängen jag ska köra i. Finns många olika justeringar man kan göra för att anpassa så mycket som möjligt för mina behov. Något bättre att orka köra längre i.

Fördelar & möjligheter 

 • Det går att ställa in höjd på säte
 • Hur långt fram man vill ha det
 • Ryggstödet går att flytta fram 
 • Ställa in höjd på armstöd
 • Hur långt fram man vill ha dom
 • Höja & sänka styre
 • Blinkers
 • Vrida sätet när man ska gå av åt båda hållen
 • Den har en batteri kapasitet på 40 km
 • Bra stötdämpning
 • Max hastighet 15 km/h
 • Kryckhållare
 • Går att välja till backspeglar
 • Nackstöd
 • Dubbel komando
 • Nackdelar,
  Mindre däck
  Lite "sämre säte" (det andra är skönare)


        Framifrån

        

        Bakifrån

       

Brezze 3 (finns med 4 hjul)
Något sämre för längre sträckor att köra i, men bättre i terräng...

 • Mycket skönt säte
 • Högre markskillnad
 • större hjul
 • Går att vrida sätet
 • Ställa in hur långt fram/bak man vill ha sätet
 • Armstöd
 • Bättre för mig i terrängen
 • Backspegel
 • Nackstöd
 • Blinkers
 • Kryckhållare
 • Max hastighet 15 km/h
 • Körsträcka 40-45 km

 • Nackdelar,
 • Inte så bra stöd dämpning
  Ej dubbelkomando
  Ej justerbar i höjd på sätet
  Vridnings spaken på sätet sitter sämre
  Spaken till höja sänka styre sitter sämre & är hårdare
  Större vridningsmoment för mina axlar/armar
  Mindre stötdämpning

  Den är som den är i stort sätt...
FramifrånBakifrånNu ska jag väga för & nackdelar innan jag bestämmer mig. Det lutar åt att välja Mini Crosser. Kommer bli svårt att välja!

Tror jag har fått med det mesta nu i punkterna?.. Någon som har något att tillägga?
Fårga gärna om ni undrar något!


MinTempus ♥

Tänkte att ni får njuta av denna bild medans jag är & prövar scootrar ;)

Foto: Madeleine


Nu är dagen här!

Är lite spänd för det jag ska göra idag!

Ser fram emot det & har gjort det länge! Äntligen är dagen här, har stor förväntningar. Jag kommer nog lära mig en hel del. Då jag får pröva ut el-scootern. Undrar om jag får välja färg & om det finns fler än röd & silver? Det ska jag fråga. Har beställt taxi, det är beräknat att ta 1½ timme där, så jag har bokat hemresan nu innan. Så jag slipper tänka på det sen, hoppas att allt flyter på idag.

Laila ska se efter hundarna medans jag är borta. Tänkte försöka hinna ta en sväng med dom nu innan jag åker så hon får lugn & ro. Ja inte för att dom är stökiga. Men då har dom gjort sina behov innan dom kommer till henne. Då känns det bättre för mig att lämna iväg dom också! 

Berättar om dagen & visar bilder sen när jag kommer hem.... 


Rampen på plats

Har en tid nu tänk blogga om rampen dom har satt upp (den 13 april) här hemma hos mig, men det har inte funnits något tillfälle! Men nu! :)

Jag blev beviljad bostadsanpassning, det var en kille här för ett par veckor sen, då bytte han ut 2 st trösklar. Men var tvungen att beställa rampen. Nu sitter den på plats, lätt att ta sig in & ut!

Så här såg det ut innan


Efter (grinden är kvar, men öppen just på denna bild)


Vad jag har förstått så var det hyresvärden som ville ha en ramp av metall. För jag & AT pratade om en trappa i trä. Inte skön att å barfota på men annars är det super!

Över tröskeln vid ytterdörren


Så jag ska lätt kunna ta mig in & ut!

Så här ser det ut innefrån


Ja nu är den på plats. Jane var skeptisk till en början, men nu har hon vant sig & går på den. Jag har också vant mig. Den kommer vara till nytta...

Imorgon ska jag åka för att pröva ut min el-scooter. Så spännande!!!

Lyckades vända det till något bra!

Jag mådde ganska bra när jag gick upp, men hade fått alldeles för några timmars sömn! Så ju längre dagen gick så blev jag sämre, med mera värk! HTJ var här, städade, bytte gardiner i köket bla. Det vart 2 dagar tidigare än bestämt, tur det! För det var så skitigt här hemma på golvet! & jag hade ingen som helst möjlighet att dammsuga själv.

När hon gått hem fick jag lägga mig ner, men det var bara att ta extra tabletter (diklofenak & ketogan). Annars hade jag legat med migrän nu. Så lyckades få det att vända, har kunnat vara ute lite i solen efter, tagit fram mina solcellslampor :) Så nu kommer dom lysa fint på kvällarna. Sen är nu Svenskaflaggan upphängd igen. VÅR!!!

Hoppas att jag orkar ställa fram några kycklingar sen.


Måste hushålla

Ny vecka!
En hel del som händer denna vecka. Måndag HTJ, tisdag ska jag pröva ut en el scooter, onsdag handla, torsdag läkaren, sen är det Påsk!

Så idag ska jag spara på krafterna! Måste! Om det blir lite varmare gör jag det i solen, för då mår min kropp som bäst! Det blåser en nordlig vind idag. Så det är kallare, men hoppas jag kan sitta där om någon timme eller 2. Vid 12 kommer HTJ. Det vart idag istället för onsdag, så har lite mer tid att göra annat idag :)


Hämtade energi hos min häst ♥

Haft en till underbar dag!

Efter mötet så åkte vi ner till vattnet, hundarna fick springa av sig...


Då fick jag ett ryck! Har hela veckan velat åka till stallet, men inte fått ihop det med Lisa. Då jag behöver skjuts  är det inte så lätt. Men nu sket jag i att jag inte fick sällskap ut på en ridtur. Jag fick skjuts av Laila upp & Lisa kunde köra hem mig.

Vi var ute ca 40 min. Så SKÖNT!! Kunde passa på att träna hundarna samtidigt, så jag har kommunikation med dom medans jag rider & dom springer lösa.

Världens sötaste ♥Elin har varit förbi en stund efter jag kom hem.... Trevligt, trevligt...

Årsmöte

Sitter just nu i soffan, men ska strax ta en dusch.

Kl 14 är det årsmöte för vägföreningen här där jag bor. Så jag ska för 2:a gången gå på det. Upptäckte förra året när jag var där att, det är bra att vara där om man har åsikter ;) Har tidigare år inte haft möjligheten, men nu tar jag mig iväg igen. Borde egentligen ligga på soffan idag, men det är inte så länge.

Nu måste jag rusa....


En bra avslutning på lördagen!

Hemma igen, men det är lite tomt när inte Sandra & barnen är kvar här :(

Vi fick super god mat, grillad fläskkarre, vitlöks smör, potatis, beasås, persilade sås, grönsallad med feta ost. Efter åt vi glass, dum som jag var så åt jag också en, mår där efter nu med bla halsbränna :(

Det har varit lite trögt idag, med mycket värk, känt mig som "bakfull". Trots att jag inte dricker! Men det har varit mycket, har hjälpt till med barnen & avlastat Sandra. Så klagar inte. Det är roligt & dom är ju så fina ♥
Känns som om det är söndag & måndag imorgon.. Men det är det som tur inte!

En skönt promenad förenat med nytta!

Tog en promenad ner till sågen tidigare idag som hade 20% på allt i sortimentet, då XL bygg firade 2 år.

Hittade nu ett dörrstoop!
Jag har under ett tag funderat på hur jag ska lösa det med dörren till mitt sovrum på natten. Har prövat allt, men antingen öppnar Nellie dörren eller så river hon gallret utanför så hon kommer in, sen ligger hon i sängen när jag vaknar. Sätter jag henne i buren börjar hon pipa vid 6-7 tiden på morgonen. Så då slog det mig att ett dörrstop måste fungera :) Så nu har jag införskaffat ett, på dagarna kommer jag ha det till badrummet, så katterna kommer in men inte hundarna eller några barn. Sen till natten till sovrummet :)En såg har jag länge tänkt köpa, men inte tagit mig råd. Nu har jag gjort det.


En syl, till läder hantverk.


När gick hem paserar jag affären & havet. Var där i onsdags, då var isen kvar. Men inte längre... Tjoho!!!


Det var mycket skönt ute!! Var svettig när jag kom hem igen.. Hundarna flåsade.. Det var skönt att få njuta av det vackra vädret!

Har du hunnit njuta av vädret idag?

Bort bjuda på middag

Nu har barnen sovit...

Vi ska snart åka upp till farfar & farmor för att äta middag tillsammans med dom. Innan Sandra & barnen åker hem till sig.. Vad dom bjuder på vet jag inte än, så det blir en överraskning när vi kommer dit. Men är inte orolig, farmor lagar alltid god mat! ;)


Grillade hamburgare på gården igår

Det vart en lång dag igår...

Sandra, Theo & Tiam kom på besök igår. Jättekul! Vi åkte upp till gården & grillade hamburgare tillsammans med Pappa, Lisa, hennes barn & Felicia. Mysigt runt brasan..

En stolt Freja håller Tiam.
 

Freja med kompisen Matilda..


Det vart en lång natt... Men nu sitter vi alla i soffan igen, tittar på reprisen av Talang.
 

Hej på er!

Tvättar...

Så att P (HTJ) ska ha något att hänga när hon kommer ;) Japp, fredag lika med HTJ! Så nice! Jag ska inte göra mycket, har inga planer, tar denna dag som den kommer... Vet inte om det blir pyssel ikväll med Elin? Vi får se, vi skulle höras...

Läggdags

Börjar förbereda mig för sängen. Djuren sover redan...

Har tagit en lång, varm & skön dusch! En bra avslutning på denna dagen. Hundarna börjar torka nu ;)
Har förberett en tvättmaskin som startar i morgon bitti. Så när jag stiger upp är den klar. Då kan jag lägga i en ny, så smidigt!

Hoppas verkligen att eran dag har blivit lika bra som min! Hoppas såklart på sol imorgon, då jag kommer försöka njuta av den så gott jag kan. Ska försöka hinna blogga om rampen dom har satt up här hos mig. Har tagit bilderna men inte haft möjligheten att blogga om det än.

En fantastisk dag, bilderna får berätta hur min dag var...

Vilken dag!!!

Finns absolut inget att klaga på!
Har suttit ute i solen i endast linne & leggings. Så underbart skönt! Tog en kaffe med vattenmelon, som är så mycket sommar.


Målade naglarna


Fixade lite i trädgården, det är terapi, höra fåglarna kvittra...

Bazze alltid vid sin mammas fötter, som min egen bodyguard ;)


Svarta vinbärsbladen börjar slå ut


En stackars liten.. Men det ser ut att vara fler på väg. Men Nellie har möblerat om ett antal gånger i rabatten!


Åkte ner till affären tillsammans med Laila...

För första gången i år har jag hört en båtmotor...


Isen börjar gå upp, snart är den borta :)


Utsikten
Vidare ner till stranden....
Vi stannade vid båtbryggorna intill stranden...

Hur söta är dom inte!


Nellies premiär bad...
Nellie lite tveksam, ska jag hoppa! Eller inte?.... INTE!
Sen var det dax för Bazzes premiär dopp


Vet inte vem som blev mest chockad...


Hann inte riktigt med. Tänkte mig att dom skulle springa på bryggan, men inte bada. Det var ca en ½ meter upp till kanten på bryggan, så hon kom ju inte upp igen. Då fick hennes mamma rycka in! Tänkte först att jag skulle få kopplet runt frambenen & under magen. Men det vart att jag fick ta henne i nackskinnet. Men inte vart hon rädd eller så, men jag gjorde ingen grej utav det heller. Jag visste att det skulle löst sig på ena eller andra sättet.
Har varit ute hela eftermiddagen, 5 timmar. Är fylld med energi & E-vitamin.

Nu sitter jag i soffan , har ätit banana split glass till efterrätt, mums!Fick middags gäster igår också

Jag var minst sagt slut igår när Sandra åkte hem!
Jag däckade på soffan ganska snart...

Men hade en mycket trevlig dag igår! Som sagt så var Sandra här med sina barn Theo & Tiam. & denna gång fick jag hålla i lilla Tiam :) Jag fick bjuda dom på middag & fika (igen) ;)

Jag & Theo röjde, kittlades & sen fick jag springa efter honom. Men det gjorde i alla fall att Sandra kunde ligga på soffan. Det vart en hektisk dag. Men det vart lite gjort i alla fall. Hundarana var på gården till stor del av dagen med Lisa, så dom var trötta när dom kom hem.

Idag ska jag ta det lugnt, njuta av det vackra vädret. Jag har dörren öppen på baksidan. Så jag hör fåglarna kvittra, sen kan hundarna gå in & ut som dom vill.

Hoppas ni också får chansen att njuta av det vackra vädret!

Handlat, fikat, fått besök...

Tog en fika medans jag väntade in HTJ idag..


Länge sen jag åt cheescake, gott var det. Dock lite stor bit, orkade inte riktigt.
Nu har fyllt på i kylen igen, så jag klarar mig ett tag till. Nu är Sandra & barnen här så ska umgås med dom.

Onsdag morgon...

Sitter nu med en kopp te.

Funderar på om jag ska ta en dusch eller inte innan jag åker iväg till affären? Värdsliga problem jag har... Vi får se vilket det blir?... Lisa ska snart komma & hämta mina bebisar. Åker ju FT idag, då kan jag inte ha med dom :(

Vad ska ni hitta på idag?

Det vart lite mer än bara fika...

Dom var lite senare kanske än tänkt. Så vi gjorde en middag till oss, så vi åt först. Sen tog vi lite fika. Lilla Freja hade fått dra ut en tand tidigare under dagen, så hon fick smootie, mixad mat & chokladpudding till efterrätt. Men inte var hon ledsen för det! Snarare tvärtom... ;)

Slut i kroppen har nu jag legat på soffan, vilat lite.. Ska inte låta det blir lika sent ikväll då jag måste ställa klockan imorgn för att sen handla. Så ingen sovmorgon här inte! Då vill det till att jag lyckas somna tidigare så jag orkar med det.

Får bara åka varje helt timme här hemifrån med FT, så funderar på om jag ska vara jättetidig eller bli något sen tills jag ska möta upp HTJ? Jag får bestämma det imorgon, men det lutar åt att vara tidig!

Hoppas ni har haft en bra dag!?

Snart fika

Väntar in Freja & Lisa som kommer snart. Jag bjuder på kaffe & dom fikabröd...

Hade nog inte orkat rida idag i alla fall... Om jag ska lyssna på min kropp. Vilket jag borde göra. För jag ska ju handla imorgon också, vilket jag måste ha ork till. Har löst det så att Lisa får se efter Bazze & Nellie en stund. Bäst att jag sätter på kaffe vatten nu!

Vi hörs lite senare igen :)

Vet inte vad jag ska hitta på denna dag?

Hoppas allt är bra med er?

Inga planer för dagen, hade hoppats att kunna rida idag. Men Lisa kunde inte, lika med att jag tar mig inte till stallet :( HTJ brukar normalt komma idag, men det är inga av mina kontaktpersoner som jobbar, så då blir det imorgon istället. Hoppas på att jag ska kunna handla då. Men måste se över om det är någon som kan se efter hundarna en stund?

Min lilla Prins har ögoninflammation så behandlar honom med ögondroppar nu.

Världens sötaste Tiam ♥

Föddes den 6 april 52 cm lång & 3490 gHar varit & hälsat på Sandra, Theo & Tiam idag. Han är ju bara för söt! Dock sov han hela tiden jag var där :( Världens snällaste!

Det var också första gången jag åkte färdtjänst :) En speciell känsla...


Det kanske finns hopp ändå!?


"Handlar om många och svåra samtal" Regeringen inför nya regler i sjukförsäkringen

Regeringen backar på flera punkter i sjukförsäkringsreformen. Vissa personer har kommit i kläm, konstaterar socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M).

Jag har kopierat denna text ovanför ifrån TV 4!

Kristersson (M) sa precis i ett uttalande att dom ska göra det lite lättare att kunna bli sjukskriven längre än dom 550 dagar som är nu. Idag är det så att man måste ligga inne på sjukhus. Dom ska gå lite utanför sin fyrkant, rucka lite på den. Att dom som är specialiserade läkare & kan göra ett skäligt intyg för patienten ska FK kunna godkänna det.

Så vi får se nu då?! Om det blir någon förbättring? Dom har fått mycket kritik regeringen för detta med sjukförsäkringen. Så dom kanske börjar inse att dom måste göra något åt det!!


God middag världen!

En ny vecka ha vi idag, med nya möjligheter.

Korkusarna har börjat titta upp i mina rabatter :)


Det vart sent i alla fall igår, men vad gör det! Idag så kommer han som ska fixa resten av det som är kvar av bostadsanpassningen. Har inga planer för övrigt denna dag. Vi får se vad det blir helt enkelt?


En underbar eftermiddag ute i solen

Vart en oväntat bra dag, både hur jag mått, vädret, god mat....

Nu har jag suttit & legat i soffan under kvällen, men det var bara skit på TV! Jag såg Stockholm-Båstad på 4:an, hade sen tänk se någon av filmerna, men det var ju inget att se!

Så har nu suttit & pratat i telefon istället. För första gången denna vecka jag orkade göra det. Har ju som ni vet inte mått någe vidare, är fortfarande öm i musklerna & dom värker. Men på en nivå som går att hantera!

Tänkte dela med mig av bilderna jag tog då jag, Bazze & Nellie träffade Ruedee & hennes barn ute i lekparken :)

Nellie i full action, hon söker efter sorkar..


Det var kul att studera henne då hon var helt inne i sin bubbla med sork letande! Hon for fram & tillbaka, grävde, nosade... Jag såg ingen sork, om hon gjordekan jag inte svara på...Kul hade vi, kastade boll också, Nellie är nu duktig på att apportera, men det är en lång väg kvar.. Vi avslutade med att gå en liten runda, en omväg hem, kan man säga ;)

Nu börjar det bli dax att lägga sig. I alla fall om man tittar på klockan. Sen har jag egentligen ingen anledning att lägga mig. Men känner just nu att det inte finns det att var uppe heller... Ja det tar väl en stund innan jag kommit dit...

Hoppas ni har haft en toppen helg! Ser fram emot en ny vecka :)


Hemma gjord hamburgare & home fries

Det vart min söndagsmiddag :)

Är annars inte speciellt förtjust i hamburgare & pommes. Men gör man själv är det skillnad!
Har haft 1 ägg, flingsalt, svartpeppar & en ½ vitlök. Stekte dom 3 min på varje sida så dom är lite rosa inuti.
                               

Sen pommes gjorde jag av bakpotatis, olivolja & flingsalt. Super goda! Har inte ätit godare någon gång. Jag som inte äter pommes alls, för tycker inte om det. Men efter ha gjort dessa så kommer jag göra det igen ;)

                                

Avocado dipen lyckades jag riktigt bra med.

 • 1 avocado
 • 2/3 dl creme fraiche
 • 1 klyfta vitlök
 • 1 skiva rödlök
 • 1 nypa flingsalt

Jag mixade den så den blev riktigt krämig...
Nu kanske ni tycker jag lyfter min mat till skyarna, men den var super god! Det säger jag utan att skämmas.


Oväntat sällskap

Har funderat på om jag ska ta mig ut? Anledningen att jag funderar är att jag inte vill bli sämre...
Men nu fick jag ett samtal av min vän Ruedee, dom är här i lekparken där jag bor, så ska gå ut & göra dom sällskap :)

Inte kul att det luktar cigarettrök i hela huset när man inte röker

Nu har jag svarat på alla fina kommentarer jag fått :)

Är jätteglad för at ni tar er tid att lämna en kommentar när ni här här inne! & jag svarar på dom så gärna! Nu har jag haft lite svårt med det när jag varit dålig, men har nu kommit i kapp. Så nu kan ni hitta era svar där ni lämnade er kommentar :)

Har dörren öppen till baksidan, lite kallt fortfarande men kände för att få in lite frisk luft. Solen skiner & fåglarna kvittrar :) Tyvärr så finns det en nackdel. Jag bor mellan 2 st rökare. Så när dom tar sin cigg på baksidan så luktar det i hela mitt hus! Vilket inte är något trevligt för en icke rökare, sen att jag får migrän utav det också gör det inte roligare...

Men det känns svårt att säga något om det till dom, då dom har ju rätt att vara på sin tomt & göra vad dom vill där. Sen gillar jag dom mycket, vi har en trevlig kontakt...

Så det är inte lätt när det är svårt... Det blir helt enkelt att jag stänger dörren när dom är på baksidan!

God morgon...

Det blev ingen promnad igår :(

Det blev en kväll på soffan, film maraton. 3 filmer & körslaget såg jag. För en gångs skull var det riktigt bra filmer på TV. Den sista jag såg var bäst av alla 3, "Rock man". Alla gick på 5:an, lustigt :)

Så gjorde inte så många knop igår, hade inte orken. HTJ var här & gjorde fint. Jag plockade undan lite som legat framme LÄNGE! Som av någon anledning inte låg på sin plats?... Förstår inte! ;)  

Inga planer för dagen, så vi får se vad den har att erbjuda & vad som faller mig in.

Vad ska ni göra denna söndag?

Kvällsmys ♥

Mitt hjärta smälter av den villkorslös kärlek dom ger mig


Tarzan vill helst ligga på min kudde...


Tror Nellie är lite avundsjuk...


Hemma gjord pizza

Ja det enda jag inte gjort är tomtatsåsen. Hade inga krossadetomater hemma...

Gjorde en snabb variant av degen.

Super enkelt!


Sen tog jag vad som fanns hemma & det jag var sugen på :)
Som gul lök, färska champinjoner, soltorkade tomater i olja, mozzarella, lite olivolja, basilika.


10 minuter i ugnen, klart!


Recept på degen tog jag ur Bonniers kokbok.
Till 1 pizza 225 grader

 • 2 dl mjöl
 • 1 tsk bakpulver
 • 50 g smör blanda ihop med mjöl & bakpulver
 • 1/3 dl mjölk blanda i lite snabbt & knåda till en deg.

Grädda i 10 minuter!

Ska äta det som blev över idag :)


Rent & fint...

Nu sitter jag här i min rena soffa, njuter av att ha rent hemma igen!

Skulle vilja ta mig ut på en promenad. Det är mer eller mindre storm ute, inte för att det gör mig något. Men jag får mycket ont i öronen & Bazze får problem med öronen när det blåser... Så hoppas det mojnar innan solen går ner så vi kan ta en sväng.

Ska nog ta mig något att äta innan, börjar bli riktigt hungrig. Göra något kreativt då blir inge bra. Jag som blir så dålig när jag får lågt blodsocker också!

Vad ska ni har för en lördag som denna?


Jag har sovit!!

Tjoho!!! Jag lyckades somna till slut igår :)

Ja eller jag somnade som en klubbad säl på soffan först i 2 omgånger. Men när jag lag mig i sängen var det inte lika lätt. Vet inte om de ligger  någon förbannelse över sägen?.. Hahaha.. Skämtosido... Nej men efter ett par timmar lyckades jag somna om i alla fall.

Men idag kommer jag inte göra många knop. Det blir att se alla repriser idag. HTJ kommer snart. Det behövs verkligen!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, så kanske jag kan hålla mig vaken ;)


Jag gjorde det i alla fall!

Vilken dag! Natt!!

Jag sov ingeting natten som var! Slumrade till en liten stund på morgonen bara. Sen ringde dom ifrån HTJ & tala om att mina kontaktpersoner var sjuka. Så då kommer en av tjejerna imorgon istället. Lisa & jag hade bestämt sen i början av veckan att vi skulle rida denna fredag. Men med tanke på hur jag mått & hur lite jag sovit visste jag inte hur det skulle bli med det?

Jag gjorde som palnerat! Jag måste få komma upp till hästarna & samla kraft! Sagt & gjort! Lisa hämtade mig, sen kom regnet. Men jag hade sett fram emot detta en hel vecka, så lite regn hindrade inte mig!

Vi var ute 35 min, men regnet gjorde ingeting! Det var riktigt skönt att komma ut. & Bazze  & Nellie var överlyckliga!

Sen väl hemma igen på eftermiddagen, satte jag på soffan efter ha ätit, skulle bara blunda lite... Mmm, 2 timmar senare så vaknade jag. Nu har jag fått i mig lite glass, så hoppas jag kan hålla mig vaken en stund så jag kan sova HELA natten sen!!


Sussar gott ♥

Tänk om man kunde sussa så här gott....


Det blir inte bättre

Tillbaka i sängen. Orkade vara uppe ca 4 timmar.

Nu har värken gjort sig påmind igen! Musklerna är så ömma, värker & trötta! Så har svårt att fokusera. Därför blir inläggen därefter också :(

Har tänt ljusen, som gör det lite mysigt. Strömmen går mellan varven här hemma. Har tagit en skön & väl behövlig dusch & av bara farten gjorde jag rent kattlådan. Så lite har jag allt presterat ;)

Ibland kan jag känna att vissa saker som man gör & efter mår så här undrar om det är värt det!? Men å andra sidan så vill man ju ha något liv... Så det är en avvägning man måste göra. Det har väl varit en hel del nu senste tiden också, mycket händer! Men för det är det inte roligt att må så här!...

Vill inte vara negativ. Men värken tar på en... :(
Att inte orka någonting!

Vet inte om denna dag blev så mycket bättre?

Det är STORM ute!
Tur att jag slipper gå ut! För då skulle jag blåsa bort... Hahaha...

Jag har legat i sängen hela dagen, helt slut! Sovit till & från. Somnade inte förens vid 6 tiden i morse... Så inte så konstigt kanske. Men just nu känns det lite bättre.

Nu ska jag ta mig en kaffe tror jag :)


En del av mig, mitt hjärta, min själFotgraf Elin Griberg Lindkvist Modell Madeleine

Är det en knöl eller inbillar jag mig?

Det blev inte mycket av denna dag. Jag har inte gjort mer än jag absolut måste!!

Tänker tacka för mig nu för jag orkar inte kämpa med värken längre! Hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt! 

Upptäckte någon slags knöl, eller vad det är?
Vet inte om jag inbillar mig? Det är på tumleden.


Hoppas att ni har haft en bättre dag! Natti natti....

Vet inte vad det blev av denna dag!

Jag hade sjukt svårt att somna, lika svårt att vakna. Vet inte om jag har gjort det än. Men jag sitter upp, har gnuggat ur ögonen & funderar på att äta något. Klockan säger att det är dax. Jag ehöver ju bara värma på lite thaimat ifrån igår som vart över.

Hittade något i min strumplåda som inte hör hemma där!

Lilla Jane...Den lilla lusen klättrar, öpnnar lådorna, kryper in & lägger sig där! Inte undra på att det var så tyst...

Nu ska jag gå å krama min kudde...

Status

Ofta lägger man upp bilder där man mår bra & ser bra ut. Nu gör jag tvärt om. Tycker denna bild säger mycket hur jag mår för stunden!

Vad tycker ni?
 

Tunga ögonlock, glansiga ögon.... Drar räcker ver huvudet!


Shopping på stan!

Min dag på stan...
Började med ett besök hos läkaren.

Har nu uppdaterat mitt kontors materiel lite.. Pärmarna räcker inte till med alla papper FK skickar ut! Sen vart det lite nya pennor, register så man hittar i pärmarna oxå ;)Sen hade jag sett att dom hade sport B-H till ett överkomligt pris på intersport som passade min budget, REA. Har svårt att bära vanlig B-H då det trycker & gör ont över revbenen & axlarna. Så en sport b-h kommer göra att jag får mindre ont!

                             Så nu äger jag en igen :)                            BakNågot som jag också är i stort behov av är mjuksbyxor. Har bara ett par nu som är hela, dom jag köpte 2005. Det är alltid svårt att hitta några som passar, som har en bredare mudd upptill & inte sitter för hårt i midjan, dragsko eller mudd nertill (eftersom alla byxor är för långa i benen på mig). Idag hittade jag ett par på REA. Så nu slog jag till! Det känns inte att jag har dom på mig :)Bred & mjuk mudd sen en rolig detalj på sidan.Drasgskon...Har i flera år velat köpa mig ett pannband, men inte tagit mig råd. Nu gjorde jag det! Det blev kanske inte färgen jag hade tänkt, men nu börjar jag gilla den :) Inte bara färgen, utan den sitter så sjukt skönt! Det är som om man inte skulle ha något på huvudet. Sen tänker jag att nu när det är för varmt för en mössa men det blåser & då gör det ont i mina öron är denna perfekt! Som om inte det vore nog så har jag upptäckt att den håller bort håret ifrån ansiktet :)Frågan ar sen om den skar sig totalt med min vinter jacka? Tror inte det?
Vad säger ni???Vi avslutade jag & Laila våran shopping med en fika på stan. Men det var ingen höjdare för min del, mazarinen jag tog var TORR! På vägen hem överraskade Laila mig med Thaimat! :) Vi tog med oss hem. Super gott! Jag valde kyckling i röd curry med bambuskott.

Idag har jag köpt saker som jag länge tänkt gör men inte tagit mig råd. Känns bra nu i efter hand. Men får äta lite mindre nu :) Det är inte bara praktiska hjälpmedel & ortoser man köper för att skona kroppen utan kläder också.

Nu måste jag lägga mig ner! På återseende....

Så är det när inte hjärnan är med...

Som väntat var jag extremt trött igår kväll!

Somnade på soffan, vet inte exakt vad klockan var, runt 23... Vakande igen vid 02.30 tiden, hemskt är det! Men det var bara att gilla läget, masa sig in i sängen & ställa klockan så jag vaknar nästa dag. Inte för att jag inte skulle vakna, ganska omöjligt när man har hundar. Men jag hade en tid att passa.

Hade som väntat svårt att vakna, ta mig upp.. Men kom iväg som tänkt, är hemma nu igen.. Men innan jag berättar om dagens lilla utflykt så tänker jag vila på soffan. För nu värker det lite här & där, när jag idag glömde varenda ortos hemma!!!! Ja, nu ljög jag, nackkragen var med... Så nu mår jag därefter!

Nu är våren här!

Mör i kroppen idag..

Men har hållit mig vaken & varit ute på en promenad i vårens tecken!

Vart alldeles lycklig när jag fick se krokusarna!


Porlande vatten är som musik för öronen & ett härligt vårtecken!


Trodde inte mina ögon när jag fick se några blåsippor


Det var också full fart på måsarna!

Väntar man lite till så kan man kanske snart sig ut med båten


Så underbart! Man blir alldeles lycklig i själen! Allt som väcks till liv igen som har svoit under vintern, alla fåglar som är tillbaka & sjunger... Det finns en ljusning!

Jobbig natt!

På så sätt att jag kunde inte somna! Bara låg & vred på mig. Todde inte jag skulle få någon sömn alls. Men när klockan var ca 06.30 så somnade jag, klev upp vid 11.30 igen. Ska försöka hålla mig vaken, för HTJ kommer snart.

Tar lite kaffe så kanske jag orkar?...


Varför inte ta dom i tid

istället för att gå hela dagen & må dåligt, ha ont???

Det är inte första gången, typiskt mig! Men vill helst inte som dom flesta ta tabletter i onödan. Tänker att det är inte så farligt! Så ligger jag hela dagen istället med värk, ingen ork. Men jag tror väl någonstans att det ska bli bättre, gå över. Prövar med värme, heat lotion, massage, stretching etc.. Inget hjälpte, till slut stod jag inte ut & det bara eskalerar! Så jag tog en diklofenak ihop med en ketogan.

Måste få hjälp med detta! Vet inte hur många tillfällen jag har sagt det till min läkare att jag behöver något att ta vid dessa smärtgenombrott. Då inte min Nobligan Retard räcker till! Men hon vet inte vad hon ska skriva ut, då jag har prövat mängder som inte hjälper. Sen är dom rädda för att man ska bli beroende. Men kan inte vara utan helt! Att jag har ketogan nu är pga att jag har kvar sen jag skrevs ut från sjukhuset i december.

Trodde inte det skulle räcka idag! För det tog 1½ timme innan det började verka. Så nu är jag "pigg", smärtfri (smärtfri i min värld). Så hur ska jag kunna sova nu? Känner mig inte alls trött! Men det håller väl inte i sig hela natten förhoppningsvis. För kroppen tar stryk av att ha så mycket värk hela tiden att man blir matt av bara det.

Nu har jag ordnat upp i min loggbok för min EDS, datum tider etc. Så känner att jag har lite bättre koll. Måste skriva upp finns ingen möjlighet att hålla allt i huvudet. Även för en som mig som har ett bra minne!

SPA dag hemma

Har försökt ta hand om min kropp idag för att behålla den ung & vacker ;)

Började med en pore cleansing mask, rengjorde huden & smorde in den efter.
Känner mig dock inte lika vacker i denna mask... ;)


Sen tog jag ett varmt fotbad..


Filade dom efter, inte för att jag har så mycket hård hud. Men lite som är bra att få bort. Smorde in dom med en fetare kräm så nu är dom lena som bebishud! Så skönt efteråt!

Har sen försökt kurera mina trötta & onda muskler i nacken, utan något vidare resultat. Så nu sitter jag med kragen, in smord med heat lotion...

Multi jackan

Hur bra var inte denna jacka då! Den motsvarar den jacka jag vill ha, som jag inte minns vad den kalls? Men den är neon gul, liknande vägarbetare har.. Denna är på rean, hos horze, vattentät, med foder, huva. Bonusen är att den går nedanför rumpan... Kostar 303 kr.
Horze Phoenix regnjacka, unisex

12 timmar räcker inte

Min kropp är lite trött då...

Är fortfarande trött & kroppen är mycket öm & gör ont! Så idag blir det en dag på soffan igen! Om jag ska komma i form igen.... Hade mycket svårt att somna igår, vet inte vad klockan vart?! Tarzan kom inte hem heller så låg & lyssnade efter honom.

Ska jag kosta på mig dom?

Det är frågan?
Dessa skor har jag velat köpa i flera år men ännu inte tagit mig råd!Textile shoeDom kostar 199 kr på Dinsko. Jag vet att jag kommer ha stor glädje av dom! Användbara till allt! Så jag ska sova på saken, så får jag se hur jag gör?... Egentligen är det inte om jag kommer ha glädje av dom, använda dom osv.. Utan frågan är, har jag råd?

Ska jag köpa dom får jag beställa dom på nätet, för att vänta tills jag kommer till butiken dröjer det för länge till! Men känner mig osäker att beställa skor jag inte prövat....

Farfar har slagit på stort

Hemma igen efter kalasandet :)

Det vart inte bara kalas, farfar hade köpt sig en dator & skrivare som skulle installeras. Så det vart jag som drog lotten att hjälpa honom. I 2 ½ timme satt vi, jag startade upp datorn, installerade internet, mus, skrivare. Sen lärde farfar att starta upp den & komma ut på internet, lära sig hitta till vissa sidor. Gissar att jag får ha någon fortsättning kurs sen.

Men väl hemma igen ligger jag nu på soffan & tittar på körslaget!

Grattis Erik!!!

Som fyller 23 år idag... Min lillebror, fast han är inte så liten längre!

Så nu ska jag bara ta på mig ytterkläderna, pappa hämtar oss & sen mot farfar & farmor. Då vi inte kan vara hemma hos Erik som bygger sitt hus för tillfället...

Nu har jag det i handen!!!


Mitt färdtjänst kort...


Något som går vägen! :)
Om man ger sig fan på något så i slutänden lyckas man. Efter ett X antal gånger jag har jagat läkarintyget för detta.

Så nu kan jag alltid åka om jag så bara vill! Känslan att jag KAN! Det betyder mest! Sen kommer jag åka med andra, när jag sen har bilen lagad & på ställd använda den. Men vissa perioder mår jag mycket dåligt & behöver därför detta kort! Nu får jag åka buss på detta kort också, gratis. Men inte något som kommer hända särskilt ofta, med min panikångest för det & sen min kropp blir sämre av bussturer!

Intressant sovställning!!

Förstår inte hur hon kan sova ens....

OBS ATT HON LIGGER PÅ HÖJDEN!!!!


Sen att hon väljer den platsen av alla som finns att tillgå!


Väderomslag!

Fryser!

Väderomalsgen gör inte min värk mindre. Den gör sig mer påmind & frusen människa som jag är så fryser jag en dag som denna. Mulen himmlen, regnet hänger i luften, grått ute, riktigt april väder!

Jag har fått fint här hemma, ja sängen är renbäddad, golven är, var fina. Tills mina hundar kom in ifrån tomten! Då dom hade trampat runt i rabatten, som just nu är lerig! Badade Bazze senast igår, när vi kommit hem från stallet. Nu var det bara in med honom i duschen igen!!

C bara skrattade! & sa, nu är det bra att man har hund själv, så man vet. Ja, det var ju fint en stund, 2 min! :) Men jag lovar att C städade noga & gjorde fint. Men hon hann inte med allt då det var för lite timmar idag också! Men tack vare henne så fick jag 2 timmar istället för 1 timme då hon hoppade över lunchen! Hon är en ängel!

Nej tillbaks till soffan, vila, dricka kaffe & kanske få upp temperaturen i kroppen?...

RSS 2.0