Gör ett försök..

att sova.. Hoppas jag får några timmar i natt! För än har jag inte somnat.. Har tecknat lite åt en vän, tittat på film & haft lördagsmys med djuren.. Men har lite feber så orkar inte göra så mycket.. Tänkte ligga på soffan i natt också, det är ju bäddat här & kan ha TV som sällskap..


Facebook

Nu finns det fler sätt som ni kan få uppdatering om det senaste som händer här på bloggen, har du ett konto på facebook kan ni nu hitta mig på där via länken eller om du söker på Madeleineslife på FB. Där kan ni se det senaste som händer här på bloggen & lämna kommentarer. Länken ovan hittar ni på bloggens vänster sida under rubriken länkar. Ett enkelt sätt att se det senaste på bloggen!
De andra sätten är via bloglovin eller RRS flödet. Så hoppas det finns något för alla.

Lämna gärna synpunkter vad ni vill se på Facebook sidan!

Hoppas vi ses där! :)


Några timmar...

har jag i alla fall fått i sömn nu.. Så det tackar jag för! För det kändes riktigt hopplöst ett tag. Det är inte roligt att vara vaken hela natten!! Men när nyhetsmorgon började på 4:an så slumrade jag äntligen in.. Det kliar mer i halsen idag?.. känns lite sådär, vad ska det bli av de?..


nu 07.11

...har jag fortfarande inte fått en blund! Vad är detta?! Ska jag inte få sova alls?!.. Gör vad som helst för lite sömn!


05.19

är klockan nu...
Har ännu inte sovit någonting i natt! Jobbigt är det att inte kunna sova, har ont i kroppen, har därför svårt att slappna av, men kan inte somna...!! Har nu hämtat täcket & kudden, bäddat i soffan, hitta hem går på TV nu. Så har lite "sällskap" i alla fall. Dom andra sover som grisar!..

HOPPAS ATT JAG FÅR SOVA SNART!!!

Fredagsmys i massor!

Har haft besök idag.. Det vart av :0)

Jag var lika trött idag på förmiddagen & in på em.. Men efter en dusch var jag redo!

Så Sandra & Theo har varit här & gästat.. När hennes sambo var borta på annat, kan vi få lite tid tillsammans. Vart då tvungen att laga mat till min fördel för att få i mig något ordentligt. För hade inte orkat det annars.. Så vart det en kladdkaka på en gång när ugnen ändå var igång. Medans jag gjorde maten, ja eller snarare stekte kycklingen lite snabbt sen låg den i ugnen resten av tiden.. & riset skötte sig själv. Så dammsög Sandra åt mig & tvättade en maskin tvätt... Det är så mycket värt!!! Det sparar min kropp massor! TACK!!!

Theo ville också bidra med en extra hand, eller vart det tvärt om..? ;) Han gjorde sig fin för ikväll, med lite hjälp...
 

Sen att få sällskap till maten är trevligt & att slippa äta själv.

Det har minst sagt varit fullt hus här! Fler djur än människor.. Massa mys på soffan! Då menar jag i MASSOR!! :)
(nyss låg även Jane där i soffan, men hon försvann ur bild...)

Theo somnade efter ha gjort motstånd ett bra tag, men bestämde sig för att vakana efter ett par timmar, förmodligen drömde han något & var jätteledsen, men sen var han pigg som en mört igen... Kan det bli bättre? Inte enligt mej...

Tack vännen för ikväll ♥Det var lite annat som påverkade mitt mående...

Som vanligt tog jag i lite för mycket igår..
När man har en bättre dag på länge så vill man göra allt & då blir det där efter också. Så har haft en dag på soffan för ovanlighetens skull... Med feber, ont, illamående.. Efter ha sovit från & till under dagen, vilat ut, & använt min kära vetekatt så känns livet lite lättare.

Inte så jättekonstigt att jag mått så dåligt de senaste veckorna.. När min kropp inte fick ta igen sig & jag körde på. Min mens var på intåg & har haft en mellanblödning så det tar mycket på kroppen. Det är dax att byta ut P-Staven så jag slipper må så här! Det är en rekommendation när man har EDS, för att det ger mer smärta under den perioden.
Sen en förkylning som lurar..
Svettas & fryser om vart annat, min förkylning jag har vill inte bryta ut riktigt. Önskar den kunde göra det så kroppen sen kan bygga upp sig igen. Kurerar  mig med te med honung i, vila & halstabletter.. Känner fortfarande smak & kan äta i alla fall, är inte heller helt igentäppt.. :0)

Vet inte om jag får besök imorgon, det återstår att se?  Jag har inga andra planer nu när jag inte mår riktigt ok, det får bli som det blir lite... Ska titta på Idol, mitt fredags nöje :0)

Vad ska ni hitta på i helgen?

Kramis


Ute & rastar Madeleine...

Vilken dag det har varit!!

Jag har varit utanför dörren! :0) Ja ni läste rätt... ;0)
Fick hjälp, ja eller Ruedee var så snäll att hon hämtade mig efter hon lämnat barnen i skolan.. Det började då med att hon trodde hon fått punktering, men vi tror sen att det kanske bara var dåligt med luft. Men hon bytte däck för säkerhet skull, så om inte annat så hindrade hon för att få punktering..

Ja ja hur som, vi kom iväg i alla fall, säkert & bra. Hade en önskan om att göra stan också.. Eftersom när man inte har sett så mycket på snart 2 veckor så vill man ha allt på en gång! Vi gick inne på H&M länge & väl, hann titta i lugn & ro på det vi ville.. MASSA fint, som jag VILL ha!!!
Köpte mig en lite tjockare lång tröja med gosig krage, har inge val än att ta mig råd att köpa kläder, så får äta gröt i 5 dagar till ;0)
Nej men det kommer till en gräns när man inser att det man har i garderoben har ett litet hål, en fläck eller är lite noppigt.. Kan vara kul att ha något fint att sätta på sig när man ska bort.

Sen vart det 2 nagellack på Åhlens för hela 25 kr st! Ett svart & ett rött.
Då var stan gjord för mig del! Nöjd av att fått sett lite annat & fått titta på folk.

Åt sen en lunch, så gott!! Hade inte tänkt att äta först utan ta en fika, men Ruedee var hungrig & så vi delade på en foccacha, den godaste jag ätit någon gång! Jag tog en latte till..

Ja det var ju just det där med latte, tänkte inte på att fråga om en laktosfri.. Så fick en sån kramp i magen!! Det knöt sig bara, bubblade & det var kört! Frågade Ruedee varför hon inte påminnde mig!? ;0)
Sa att nästa gång när vi är ute så säg till mig att jag inte får dricka det..!!
Blir så trött på mig själv ibalnd som utsätter mig för detta! Jag vet ju att jag inte tål laktos!

Efter vi tagit hela varvet runt i mataffären, pratat med ett ex antal personer på vägen så kom vi ut.
Då hade Ruedee rastat klart mig som hon så fint uttryckte sig.. Hahaha... Det lät så roligt, men det var också så det kändes.. Har inte kunnat ta mig utanför dörren, hon hämtar mig, ser till att jag får träffa folk, prata, äta annat än gröt.. Ja & resten vet ni.. Hahaha... Du är för go min vän ♥

Dom bjöd in sig på en fika sen hos mig, fick hjälp med dammsugning & hon plockade in det sista i bokhyllan. & det var för att vi skulle kunna fika, bordet var ju fullt av div saker. Äntligen ser det ut som ett hem här igen.. :0)
Så ni ska snart få se resultatet!

Tack underbara för allt idag!!! Du gjorde min dag ♥Runt, runt...

Dax att sova igen..
Tycker bara det går runt, man går upp, äter frukost, ger hundar frukost, somnar om ett tag på soffan, försöker vakna till liv, äter frukt, tittar lite på TV, om ork finns göra lite nytta, äta middag, titta på TV, kolla bloggen, ge hundar mat, dricka te, prata telefon & sova... Sen börjar det om! Svårt att veta vilken dag det är, skilja på helg & vardag...

Ja ja.. Nu ska jag försöka lägga mig någe så när i tid.. Imorgon bitti kommer Ruedee efter hon lämnat sina barn på skolan. Bjuder henne på lite te innan vi åker till affären, då hon ska hjälpa mig att handla.. Fika lite kanske?

Men ser fram emot att träffa Ruedee & komma utanför dörren, har inte varit det sen förra onsdagen!

Natti natti..


Blir helst väckt på ett trevligare sätt!

Vart inte som planerat idag..

Vakande av att Bazze skällde till, ett varnade skall. Strax därefter så gick motorsågen igång! Tittar till på klockan, inser att det är 1 timme kvar till hundarna brukar väcka mig för att gå ut & göra sitt morgon pink. Sjukt trött! Somande så sent, så det blev inte många timmars sömn.. Men det var bara att glömma att försöka ens somna om! När jag sen strax därefter hör världens brak!!! Så vart jag lite orolig.... Kollade ut, då visar det sig att dom fällde tallen mellan hus, staket etc utan att ta av grenar & sen kapa den stegvis.. Nej då dom tog hela på en gång, vågat! Vet inte exakt hur hög den var, men inte mindre än 5 m. Ligger en grev över grannens gärsgård, kan var ifrån deras egna tall, men är lite tveksam...

Sen tog dom 3 till aspar.. Efter en timme var det tyst.. Konstigt, kan det går så fort? Men såg sen på eftermiddagen när jag var ute på baksidan att dom inte tagit med sig riset, de hade bara släpat ut de på grannarnas tomt.

Känns konstigt tomt nu...
Dom som kommer sakna tallen är katterna som gillade att klättra i den. Men jag är mer än glad att den nu är borta, inte nog för att den stod nära husen så fick jag plocka kottar hela tiden för att kunna gå barfota ute & kunna klippa gräset (har en handgräsklippare, kottarna gjorde så att det tog tvärstop!)...


Vet inte om jag är säker på att dessa träd skulle ner.. Dom gjorde att det minskade insynen lite på baksidan... Vi får se till sommaren vad jag anser om det...


Högen efter...


Som sagt så blev det inte neligt planerat idag :0(
Lilla Theo var sjuk.. Så hoppas att vi kan ses nu på fredag istället.. :0)
Har försökt göra lite i alla fall, för blir galen av att sitta här & bara titta på allt & skitigare blir det inne! Så har rensat lite ute på baksidan efter hundarna, ställt tillbaka några böcker till i bokhyllan. Så sakta men säkert fylls den igen & sakerna minskar på köksbordet....

Tror ev att det kanske ligger en förkylning & lurar i kroppen..? Har ju träffat en del som är förkylda.. Så igår kände jag av lite i halsen, men kan göra det emellanåt så såg inte så allvarligt på det. Men idag kliar det i halsen, så nu är jag inte så säker längre.. Det gör ju att man får ont i kroppen & med EDS på det så blir det lite extra. Så om det är så hoppas jag den bryter ut så jag blir skitdålig & sen kan det bara bli bättre :0)


Städ hjälp

Ska nu sova..
Har fått några tallrikar diskade idag, så är nöjd med de lilla.. Sandra kommer imogron vid lunch, tanken är att hon ska hjälpa med lite städning & kanske hjälpa mig att tvätta överdragen (tvättmaskinen tvättar, men dom ska av & på sofforna & fåtöljen vilket jag inte klarar) på sofforna & fåtöljen.. Vi får se vad som hinns med. Är själv inte till så stor hjälp, men ska försöka hjälpa henne med att underhålla Theo..

Är hur som helst tacksam för den hjälp jag får, för även de lilla är oerhört mycket värt!

Tycker att man inte ska behöva kämpa så mycket för att få hjälp av myndigheterna. Det borde finnas mer kunskap. Så mycket det skulle göra för mig om jag fick hjälp med att dammsuga, skura golv, diska & damma. Det skulle göra att jag orkade städa annat som behövs & inte orken finns till, planterna om min växter, rida en gång i veckan...

Allt jag gör idag med städningen görs när det är absolut nödvändigt & jag inte kan vänta längre. Vilket gör att jag i dessa dagar inte orkar göra något annat..

Men det är tur att man har vänner & nära & kära som ställer upp när möjligheten finns. För dom kan ju inte ränna här hela tiden då dom har sitt eget...
Är detta livet?!

Shit!! Ska jag inte kunna göra någonting?!

Då menar jag verkligen ingenting utan att få skit ont! Jag har ont innan som det redan är, inget nytt. Men igår så tog jag lite saker som ska på plats igen efter ha fått fler möbler. Men tänkte att jag får ta lite varje dag för att inte bli sämre. Dammade av bokhyllan, men det var "enklet" eftersom det inte stod några grejer där. Tog 3 korgar & ställde tillbaka domi bokhyllan, tog bort lite som inte används i tv bordet,  för att få lite mera plats där för dvd filmer. Dammade sen av det, ställde saker på plats igen. Ställde några ljus på sin plats.

Fick så sjukt ont efter!! Har haft det även idag, sov mer eller mindre fram till kl 15. Kunde inte hålla ögonen öppna, var för trött & hade för ont att ens gå på toa. Så vi har legat i varsin soffa här hela dagen.. Nu för första gången under dagen orkar jag sitta upp, har tagit diklofinak nu på eftermiddagen vilket hjälpte lite.. Jag tror att jag har en inflamation i musklerna, dom är helt enkelt så överansträngda & så spända att det inte behövs någonting för att trigga igång mer smärta!

Så för att lindra får jag använda vetekatten, ta varma duschar, hålla mig varm hela tiden, ta extra tabletter, använda spikmattan så mycket jag vågar. Mer kan jag inte göra.. Har ätit gröt nu i 4 dagar, för det är vad jag orkar laga. Så lite kämpigt just nu när man bor själv... Ringde idag för att boka tid hos min läkare, men hon har snart semster, så första tiden var i slutet av nov!! Fick en telefon tid i alla fall om 1 v...

Gissa om dom mår bra!? ;0)


Soffan & fåtöljen är på plats

Så kul!!
Men det var lite mindre plats än jag hade räknat med..

Så vet inte riktig hur jag ska möblera nu..? Men har ställt sofforna & fåtöljen som jag tänkte så får vi se. Det är skönt att få lite ändring, man får lite energi utav det samtidigt. Jag har länge velat ha en till soffa & en fåtölj till min läshörna. Så nu gick min önskan i uppfyllelse. Behöver tvätta överdraget på båda båda sofforna & fåtöljen, men får ta det vid ett senare tillfälle när jag kan få hjälp med den.

Ha bytt plats på bokhyllan & chiffonjen, det blev super bra! Var en tanke tidigare, men hade inte hjälp då & sen har det inte blivit av. Men nu fick det inte plats om jag inte gjorde det, så det passade bra. Kommer nog bli en hel del ändring för övrigt oxå. Nu när man får upp ögonen, nya idéer, det är så lätt att bli hemmablind.

Så får ta lite i taget nu, hoppas på att jag får det klart inom några dagar....
Lägger upp bilder sen så ni får se...


Borde sova..

Nu ligger alla mina änglar och sover...
Klockan är mycket.. Har inte hunnit bli riktigt trött än. Men har ju inte gjort något idag heller, sovit från och till på soffan. Vilket har varit bra för min kropp. Har inte huvudvärk längre, vilket tyder på att mina muskler får vila. Men det är lätt då att dra igång med något så är det tillbaka på noll tid. Men tänker hålla mig i skinnet. Hade jag haft ett badkar så hade jag tagit mig ett varmt bad nu, men får istället krypa ner under mitt duntäcke. Brukar få sällskap av Jane, ja Bazze & Nellie tvekar inte om dom får. Dom brukar komma in på morgonen & krypa upp  i sängen, som barnen gör hos sina föräldrar..

Hoppas på en "bra" dag imorgon...


Bara att inse!

En dag på soffan...
Kan inte göra mycket annat. Bara att inse, jag MÅSTE vila min kropp om den ska bli bättre. Vet inte hur lång tid det kommer att ta? Hoppas att jag kan få lite hjälp med hushållssysslorna, för det gör att jag blir sämre & det bir svårt att återhämta sig.. Jag kan ju inte bara skita i allt..

Försöker ta mig genom dagarna.. Lite healing, ett varmt bad, olije massage varje dag skulle göra susen! Drömma kan man.. Men healing kanske jag kan få hjälp med i alla fall...

Vad hittar ni på i helgen?


Skit dag!!!

Vaknar av att strömmern gick imorse..

När jag sen vaknar nästa gång är jag förvånad över att jag sovit så länge. Det var 16 grader här hemma! Fick klä mig varmt & har morgonrock över det för att hålla uppe värmen. Det fanns fortfarande inte någon ström! Den kom dock tillbaka vid 13 tiden.. Det är nästan 1 dm snö som kommit, men  nu smälter bort & blir slask.

Igår plockade jag ur bokhylla, röjde undan allt annat som var ivägen för att ta in en till soffa & fåtölj. Nu har jag så jä*la ont idag!!! Skit också!!

Blir inte bra i ryggen & mina muskler. Det var ju mycket bättre igår, men då vilade jag större delen av dagen. Men det jag gjorde igår kväll räckte & det fick jag sota för! Nu har jag tagit extra tabletter så jag ska kunna resa mig upp utan att det snurrar & dunkar i huvudet. Men måste få en vändning nu!

Ge mig styrka!


Bättre dag!

Sitter å väntar på att Robinson ska börja..

Har bara tagit det lugnt under dagen, väl behövligt! Sovit från & till... Så har inte ont i huvudet, så skönt! Nu har jag plockat ur bokhyllan på böcker & prylar. Hoppas pappa kan hjälpa mig ikväll, så då kommer en till soffa fåtölj så behöver möblera om lite.. Så det kommer bli som nytt här i vardagsrummet...

Längtar!!


Ett oväntat men trevligt ljusparty!

Vilken dag det blev...

Fick mina viktigaste ärenden gjorda idag, så det var mycket skönt! Blev inte att jag åkte hem sen utan jag hamnade hemma hos pappa, på soffan med Freja.. Medans Lisa skulle göra lite annat.

Hade jag lyssnat på min kropp skulle jag varit hemma. Men nu är jag less på att stirra på dessa 4 väggar här hemma, behöver få träffa lite andra.

Så när Lisa frågade om jag ville följa med henne på ljusparty så tackade jag ja. Hon vet att jag gillar ljus & använder det en hel del! Jag eldar upp massor av ljus varje år! Jag har hellre ljus tända på kvällen istället för att tända lamporna. Tycker det är mysigare, & jag vet inte men lampor tilltalar inte mig. Får ont i huvudet av dom. Så så lite lampor tända som möjligt! Sen är det ju en bonus att det är mer miljövänligt & när man sparar pengar på elräkningen...

Mycket trevlig stund hade vi, massa fint fanns det!! Man vill ha så MYCKET!!! Men det går ju inte...
Fick ta det lite lugnt med att dofta på ljusen, hade redan ont i huvudet.. Sen kan jag få migrän om det blir för mycket också. Men det klarade jag mig undan... Sen fanns det ju också doftfria ljus & dom som inte doftar så starkt...

Tack Lisa för idag ♥Lite fika idag med höstvädret utanför fönstret...

Snart kan jag inte se längre vad det står på datorskärmen. Huvudvärken blir värre & ryggen ger sig inte!! Jag har haft ont nu i den ja, kanske 2 veckor? Med det menar jag att det gör mycket ont hela tiden, det värker i varenda muskel & minsta ansträngning utlöser huvudvärk & ännu mer värk!

Blir inte bättre,har inte ro att ligga ner.. Så konstigt! För har jag mer ont brukar jag vila & sova tills jag är bättre, men nu vet jag inte varför det inte går?!

Jag har bett om hjälp nu av en person, så hoppas det ska hjälpa mig på vägen!

Idag har Jennifer varit här.. Vi har fikat & pratat i massor! Har inte setts så mycket på senaste tiden då hon jobbar eller pluggar.. Sen har vi varit borta om varandra.. Så nu fick vi ett par timmar i dag :0)
Det var trevligt, för det har inte varit någe vidare väder idag.... & att man får lite sällskap när man inteorkar så mycket annat...

Så vi har varit inne... Pysslat lite med det jag orkar...
Har fått en ny soffa & fåtölj, så hoppas pappa har tiden att hjälpa mig imorgon :0) Längtar! Så får jag göra om lite här hemma... KUL!!

Men nu blir det sängen!

Hoppas jag vaknar utan att må som jag gör nu....


Kalas

Shit jag somande visst...

Var helt slut när jag kom hem igår! Så somande på soffan & vaknade si s där vid 02.30! Så då var det bara att släcka ner & flytta sig till sängen. Hade en mycket trevlig kväll hemma hos farfar & farmor. Vi firade min farfar som fyllde år med smörgåstårta, tårta & kaffe! Så var proppmätt igår, men fick med mig lite hem, så det blir idag igen, det är ju så gott!!!

Noel fick smaka, men ville inte smaka på citronen.. Förstår inte ;0)Frukost sällskap...

Försöker finna lite ro.. Men är så rastlös!

Har haft besök av Lisa & en liten Noel.. Det vart lite frukost tillsammans... Nu har jag försökt vila lite, målat naglarna, svarat på mail. Snart ska jag ta en varm dusch, hoppas det ska lindra muskelvärken lite en stund!
Men kanske måste ligga på spikmattan först, så det inte kommer tillbaka så fort jag kliver ur duschen.

Sen hoppas jag att orka med att fira min farfar idag som fyller år! GRATTIS!!! Men det är några timmar kvar, så ska ta det lugnt, så gott det går...

Lisa är min ängel idag, hon dammsög åt mig ♥
Har hängt över mig i dagar! Men har inte haft kraften att göra det..


Ok får den av mig!

Nu har jag lyckats med oxynorm & diklofenak att ta bort toppen av smärtan :0)

Väntar in i det längsta för att ta extra tabletter, men gör jag inte det så vet jag hur det slutar & orkar inte & vill inte åka tut tut bil!!
Nu har jag tittat på Rallybrudar på 4:an, har velat se den sen den kom. Tyckte den var helt ok, inte den bästa jag sett... Ska lägga mig nu, läsa lite men vet inte vilken bok. Har börjat på en till igår som jag ska läsa parallellt med den andra... Båda är spännande på sitt sätt & det blir svårt ;0)

Men måste få lite sömn innan Lisa kommer imorgonbitti på en kopp te. Det som är bra är att jag behöver inte ställa en klocka eller klä på mig. Hon ringer när hon är på väg, jag går upp & låser upp bara ;0) Sen får hon ta mig som jag är, den tiden på dygnet/morgonen.. Men det vet jag att hon gör!

Natti natti..


Delar med mig

utav mina dyrbaraste ♥

Om ni inte kunde njuta av det vackra vädret som var idag eller hade sämre väder så delar jag med mig av våran promenad i naturen vid havet... Tänkte låta bilderna tala för sig själva, kanske drömma er bort för en stund & tolka, med ett öppet sinne...Medans jag var upptagen med annat så passade Prinsessan på att ta sig ett dopp...                                                ♥♥♥
Vet inte vad det var som hände?!

Denna dag har inte varit på min sida...

Vet inte vad det var som hände?! Men det gick snett... Eller?... Jag vet inte? Men det har hänt så konstiga saker.. Som har hänt tidigare & saker som inte hänt! Jobbig dag, har väntat på att få gå å lägga mig & snart ska jag göra det! Har haft ont hela dagen, men inte haft ro att koppla av... Vilket inte rimmar! Då blir det mest stressigt! Så är på sätt & vis glad över att det är förbi & att jag kan börja om imorgon...


Varför redan?..

Det verkar som om vintern är på ingång...

Mer ont.. Igår föll det blötsnö.. Idag låg det lite, lite på baksidan men har nu smält men det är satans kallt ute! Solen lyser fint på dom gula lövträden.. Måste ta det lugnt idag, har gjort en hel del nu de senaste dagarna... Så det känns! Men vet inte hur jag ska bete mig för det behövs verkligen dammsugas här hemma!!..

Tänkte ta fram boken & läsa lite.. För på TV är det inte mycket nu, känns som om jag kommer somna.... Vi får se?..

Vad ska ni hitta på en dag som denna?!


Så skinande!

Äntligen är dom rena mina fönster! & det är tack vare min käre vän Ruedee..

Dom har aldrig varit så skinande rena! Njuter varje gång jag tittar ut genom dom, ja precis jag kan se ut genom dom bara en sån sak... Det är bara att inse att jag behöver hjälp med det, för det är för tungt helt enkelt.. Har endast kunnat ta det värsta, sist tog jag insidan på dom.. Men som sagt inte med detta resultatet. Så skönt att det är gjort, en stor börda har lättat. För min energi räcker inte till, den går åt att göra dom dagliga sysslorna.

Värst utav alla fönster var detta, katterna hoppar upp på fönsterbläcket när dom vill in & hör eller ser inte jag det så slår Tarzan med tassarna på fönstret. Sen var det en hel del nosavtryck ifrån Jane på insidan...

Putsa putsa..Men nu skiner det! :0)

Inte nog med att jag fick hjälp med mina fönster, jag fick också hjälp att bädda rent i sängen. Det har hängt över mig i 1 v nu! Sen en gång om året vänder jag på sängen, för att madrasserna ska slitas jämt. Fick ett tips om det förut, så har gjort det när jag köpte mig ny säng. Det kunde jag få gjort idag också med hjälp utav Ruedee.

Så nu känner jag mig super nöjd & har ett leende på läpparna! Tänk vad lite kan betyda så mycket & som att få lite fint hemma.. Nu kan jag med gott samvete byta gardiner så småningom....

Nu ska jag vila min rygg, känner av från igår när jag var ute med hundarna & hängde tvätt.. Tvättar idag också, men lite lättare saker, som filtar, kuddöverdrag etc.. Håller på att göra höstfint helt enkelt...

Tack min vän ♥

Apportering

Har haft en bättre dag än på länge.

Mitt beslut jag tog var helt rätt & det gläder mig! Har idag kunnat göra det jag vill som att tvätta & ta hand om hundarna.. Ja det gör ja varje dag, tar hand om hundarna alltså. Men idag har vi haft ett roligt träningspass tillsammans. Försöker göra någonting av varje promenad, men idag ville jag göra något extra, något jag brinner för & det är att utveckla dom & mig tillsammans.

Vi trottsade vädret som var på utsidan, närmare bestämt storm, regn, hagel... Rastade dom först & sen gick vi till en äng, där jag tränade apportering. Så duktiga!! Bazze har jag tränat lite mer med tidigare än Nellie, kanske för att han är äldre också...

Bazze kunde jag kasta frisbee med, medans Nellie har jag inte kommit riktigt lika långt med. Så övade på deras respektive nivåer dom är på. Dom hade lika roligt som jag, om inte roligare...

Mitt mål är nu att göra detta regelbundet. Ja menar en pinne eller en boll kan nästan vilken hund som helst springa efter & hämta, men vill göra det dom är bra på & som sagt utveckla det.

               Helt plötsligt så vart himmelen alldeles orange från ha varit gråmulen, så vackert!Det vänder..

Nu har jag minst sagt sovit!

Sov mig genom denna dag. Vilket verkligen behövdes! Kände att det var på väg utåt & har ingen lust att det ska gå för långt innan det är utom vad jag kan kontrollera. Så tog hjälp av Theralen & har ni sovit, så musklerna har vilat upp sig & fått hjälp att slappna av. Så känner mig betydligt bättre i kroppen, men sömndrucken...

Nu är det dax att sova igen, ska göra ett försök..


Trevligt med besök, trots att jag inte var på topp..

Så har det äntligen blivit kväll & jag kan få gå å lägga mig för natten...

Så känns det i alla fall, när man vaknar & börjar dagen där man slutade igår. Då vill man inget hellre än att ha kväll & få lägga sig igen. För när jag gick å lag mig igår med en hemsk & fruktansvärd huvudvärk, ont i hela kroppen, mest i ryggen & svårt att somna!! Hoppades på en bättre dag idag men fick det inte. Så kanske ni förstår vad jag menar.

Men eftersom inte Sandra kunde komma igår så bestämde vi att det vi skulle ses idag istället. Kändes inte som om att min kropp var med på dom noterna. Speciellt inte när man vaknar klockan 12 & hon skulle komma vid 12-13 tiden! Kände dessutom att det skulle ta tid idag för att få min kropp att vakna till liv! Men var tvungen att banka liv i den... Så sa till henne att det var bättre att komma efter kl 13 så jag hinner klä på mig också...

Hon är en mycket förstående vän/syster så det var inga problem.
Men jag hjälpte till med lite extra smärtisar, för att orka. Med det i kroppen kunde jag i alla fall baka en kladdkaka så vi hade något till fikat. Annars känns det ganska tråkigt att bjuda hem någon på fika om man inte har något att bjuda på. Sen är det billigare att göra själv än att köpa, valde också något som är lätt att tillaga & inte med massa olika moment. Man får inte vara dum ;0)

Trevligt att få lite besök :0)
Det är minst sagt inte roligt när man har en sådan period när det inte behövs någonting för att framkalla smärta. Jag blir galen av att sitta hemma & inte göra någonting. Så då kan ett besök var mycket värt!

Nellie; Vad är det för fint du har fått på dig?...


Alla vill ha diademet, nu har Theo det...


Det kanske går att äta?... det var också sista gången vi såg det diademet..
För sen gick det sönder.. Oops.. Men det är sånt som händer...


SÖTNOS ♥


Det är klart att jag också vill vara med mitt i!


Även om hon har en liten Theo så går det bra. Det är inte så att hon begär något av mig utan får snarare säga till mig att inte göra för att skona min kropp. Sådana vänner är bra att ha!

Vi hann umgås ett antal timmar & ändå hade vi inte hunnit prata klart om allt ;0)
Så du får komma snart igen ;0)

Tack för idag! ♥


Det gör ont i själen än idag

varför
varför gör man så
gör en annan människa så illa
så illa att man får djupa sår
djupa sår i själen

sår som tar lång tid att läka
om dom läker

varför tillåter man det
tillåter någon annan göra en illa
så illa att det gör ont 
att det gör ont senare i livet
ont fast man inte vill

blir arg
arg för att ha tillåtit någon göra en så illa
arg för att man inte säger ifrån
arg för att det gör ont

men hur lätt är det
inte lätt att säga ifrån någon man älskar
man gör allt
allt för att det ska bli bra

normaliserar
normaliserar sånt som är ont
ont för själen

i efter hand kan se saker med andra ögon
men inte då
då tycker man att det blir nog bra

fast magkänslan säger något annat
säger att man borde ge sig av
att man är värd något bättre
värd att bli älskad
älskad för den man är

det gör ont i själen än idag


Äntligen, det ena ledde till det andra....

Är mycket nöjd med det jag har lyckats presterat här hemma!

Nu när inte min vän kom idag då hon inte hittar sina bilnycklar, jag var vaken, påklädd.. Så tänkte jag att jag använder den energi som gått till att umgås till att plocka lite. Det ena ledde till det andra, ni vet. Jag har nu dammat av det mesta i vardagsrummet, väl behövligt! Ordnat upp bland saker & ting som har bytt plats, förstår inte hur gick det till?? Någon måste ha varit här, är inte jag var hemma ;0) & det blev lite bättre plats för saker i bokhyllan, så nu är den fin & organiserad igen! Slipper tänka på det varje dag är jag ser den.. Men lite av sakerna som inte fick plats längre i bokhyllan eller inte passade in står nu & vet inte riktigt vart jag ska placera dom..?

Ja & så var det att de ena ledde till det andra, en fotoram som jag troligtvis fick när jag döptes har jag tittat på ett tag & velat rengöra. Köpte för många år sen rengöring till guld, denna var i silver men tänkte att det kan ju inte bli värre i alla fall! Det gick inte att tyda vad som stod & den var nästan svart.

Så här såg den ut när jag hade putsat partiet där mitt namn står nere till vänster.


Resultatet...


Nu blänker den! :0) Det går säkert att få den blänka ännu  mer med en rengöring som är gjord just för silver. Men är mer än nöjd! Det åkte även med 2 par örhängen & 3 ringar i guld när jag var i farten & ett halssmycke som var i silver. Kan säga att alla dom blänker betydligt mer nu!

Nu blir det att vila kroppen ett tag på soffan, med en bok & Jane på magen som kom in nyss & vill ha kärlek....
Vi hörs!


Bara för en dag!

Vad jag ska skriva om det vet jag inte än..? Men det kanske löser sig eftersom, det brukar kunna göra det i alla fall.

Just nu behövs det inte mycket för att framkalla mer smärta. Så försöker i den mån jag kan ta det lugnt. Men man blir galen på att sitta/ligga & bara vara också. Men vart bjuden över till min faster idag på fika, Ruedee & hennes barn var där också. Så vi tog oss dit, hundarna fick vara ute på tomten medans jag var där.

Efter det så tog vi en promenad i sällskap av Ruedee. Trevligt med lite sällskap! Vi gick en ganska lång promenad, men i lugn takt. När vi kom tillbaka var barnen ute, passade på att busa lite med dom & hundarna, Bazze dödade en boll.. Oops!.. :0) Men kul var det!

Efter det har jag inte orkat något, ont, ont! Så tog extra värktabletter nu mot kvällen, för vad jag än gjorde så blev det inte bättre. Nu för stunden är den under kontroll. Men tänkte lägga mig innan verkan på tabletterna går ur för mycket.

Trots allt har jag haft en bra dag! Man får fokusera på det positiva som hänt.

Skulle behöva få ork att ta tag i det här hemma, tvätta, städa, diska m.m.. Men det är de mest akuta just nu! Skulle vilja somna & sen när jag vaknar är det borta eller för en dag vara bra & kunna göra ALLT fint här hemma. Det kan jag inte nu & jag får hela tiden ta det som är mest akut, det andra har jag fått lära mig att blunda för. Men det är inte så att jag badar i skit här hemma, men tror ni förstår vad jag menar... Många röjer av allt en gång under veckan & sen håller efter under resten av veckan. Så gjorde jag också förr...

Hur har du haft det i helgen?

Natti natti
Om du fick en chans tar du den?

Kärlek
kärlek är stort
något fint 
kan vara komplex
men också trevligt

varför grubbla
grubbla över något man inte vet
vet om det stämmer

stämmer överens med sanningen
vad är sanningen
min sanning är den som är sann
sann för mig
för hos någon annan finns det en annan sanning

varför inte bara säga
säga så man vet
vet hur det är
vad som är sant

ena stunden ett brett leende
nästa stund en rynka i pannan
en rynka som funderar hur det är
hur det egentligen ligger till

vad tycker du
vad vill du
vart är du påväg
vart är jag påväg

finns det plats
en plats för mig
i ditt hjärta
vågar du
vågar du släppa in mig

till det allra finaste vi har
men också det som gör mest ont
ont när någon sårar än

du har en chans
en chans till något fint
vill du ta den?
En fin höstdag...

Fick en skönt promenad med hundarna idag..

Solen lös, det var tyst & stilla ute... Ljuvligt! Hösten är här nu. Men den är fin & jag tar vara på det bästa av den så gott det går. Vi gick på grusvägarna, minns tillbaka när jag var liten. Hur vi lekte i skogen.. Kojan jag & min kompis byggde när vi var ca 6-7 år har funnits kvar, men såg idag att nu hade taket rasat in. Vart nog för mycket för den i vintern som var! Men måste säga att jag är imponerad!! Den har stått i alla år, utan någon reparation. Det är andra barn som lekt i den efter oss & har sina minnen där....

Vi satte oss på en brygga en stund & vilade, blickade ut över havet. Som till skillnad för en månad sen är ganska tomt på båtar.. Men tycker om den här tiden... Det är fridfullt & friskt! Man hör dom som förbereder sigför vad som komma skall, vintern. Eldar upp resterna.. Städar & boar. Men tycker det är mysigt..

Har ätit en mycket god middag framför TV. Tittat på P.S I love you, som gick på kanal 4. Bra film.. Men nu är det dax för refrängen... ryggen värker & Tor är på besök!!! Ska lindra det med en varm dusch & en stund på spikmattan innan jag ska försöka sova..

Natti natti...


Mycket går att fixa själv men ibland underlättar det med ett par extra händer...

Idag har det varit lite svårare att vara stilla...

Har fortfarande ont som tidigare, men livet hemma står inte still för att jag behöver vila.. Hårbollarna dansade runt här på golvet, så fick ta det allra värsta med soppborsten i hallen & vardagsrummet... Var ute en liten stund på baksidan också..

Nu har jag fått en låsning i ryggen.. Dock inte lika illa som förra gången, men tillräckligt för att det ska kännas. Så vet inte riktigt hur jag ska bete mig nu, hur jag ska kunna sova?

Fick ett tips av en vän hur jag ska kunna jobba med låsningar själv. Rulla ihop tidningar hårt till en lite större rulle, en frottehandduk ovan på det. Sen lägga den under ryggen när jag ligger på golvet med fötterna mot en vägg & benen i 90 grader. Sen rulla den under ryggen & där det behövs trycka till. Har inte prövat än, men tror att jag borde göra ett försök i alla fall. Men vet inte hur jag ska komma ner på golvet & sen ta mig upp...? Men det är en annan sak! ;0)
Har fått ett annat tips av en sjukgymnast tidigare & det är att sitta på en stol eller en soffa, där det finns en kant. Hänga sig över den eller hänga baklänges över ryggstödet, andas & sen trycka till. Men den metoden har jag prövat & inte lyckats få att fungera på mig...

Ja, jag kommer inte börja med något nytt nu, det är klockan för mycket för. Det får bli till imorgon i så fall om ingen annan har möjligheten att hjälpa mig...

Jaha, nu har jag tagit mig igenom den....

Har varken kunnat eller orkat göra några större ansträngningar idag..

Hade för det första mycket svårt att ta mig upp. Har försökt att skona kroppen idag, fått tagit extra värktabletter. För utan står jag inte ut! Kroppen är öm, jag har ont & det värker i varenda muskel som sitter i rygg & nacke!!

Jane har varit inne hela dagen, varför vet jag inte? Men det märks nu, hon har energi som hon tar ut på Tarzan som varit ute hela dagen... Han är inte så speciellt road utöver det! Han vill äta, tvätta sig & vila.. Sen Bazze i sin tur vill gå in & styra & ställa mellan dom, springer efter & har järn koll hela tiden vad dom gör!

Har börjat på min 5:e bok nu av Camilla Läckberg, den som heter Tyskungen. Så spännande & vill bara läsa mer!
Det har passat ganska bra idag när det regnat ute, vräkte ner på eftermiddagen. Så perfekt att sitta under en filt med en bok i knät....

Hoppas på en bättre dag i morgon....


Marknad!

Inte så genom tänkt att göra allt jag gjorde igår.. Men tanke på hur jag mådde i måndags & att jag skulle gå på årets marknad här i stan...

Men men, vad skulle jag göra gjort är gjort, måste ju ha mina strumpor ;0)
Det köper jag varje år där av en kille som säljer 7 par för hundra. Dom är i bra kvalité & det finns massa fint att välja på!

Jag & Lisa bestämde att vi går ett varv innan vi hämtar hennes yngsta dotter, då vi får titta på det vi vill & inte hon ska ledsna på oss... Glad att jag klädde mig ordentligt, för det blåste sjukt mycket!!!
Hundarna brukar vara med, men min kropp är sååå mör så dom fick lov att sitta kvar i bilen, men de är dom så nöjda med ändå.

Mina inköp för dagen

Lisa hittade Hello Kitty strumpor åt mig, vet inte vad hon menade med de? ;0)


Investerade mig ett 4 par angora strumpor idag, 4 st för 100 kr.
Jag som mer el mindre alltid fryser om fötterna & är ute mycket.
Satte på mig det ena paret med en gång, för frös om fötterna idag.....


Äntligen!! För 2 år sen köpte jag mig ett bältesspänne som jag länge sneglat på.
Men har sen inte hittat något skärp.. Idag var det mitt mål. Hittade ett jag ville ha, han kunde hjälpa mig byta till det nya spännet, toppen! Sen började Lisa kika på ett skärp till sig, vi bläddrade bland skärpen. Sen helt plötsligt vände gubben från att vara trevlig till att bli mycket otrevlig! Vi fick inte bläddra bland skärpen för att dom kunde bli repiga! Sen efter en stund säger han att han inte kan hjälpa mig med spännet för han har SÅ MYCKET kunder att han inte hinner!
Jag undrar vad hans problem var! IDIOT!! Säger man så till sina kunder?!
Så det vart inget bälte där, men när vi hämtat Freja & gick för hennes skull så hittade vi ett annat stånd med skärp. Han var mycket trevlig, tog sig tid att visa mig hur jag skulle göra. Så nu ska jag äntligen få användning av mitt spänne! :0)


Läser Läckbergs böcker... Men saknar någon, vi gick förbi där dom sålde pocket 3 st för 140 kr. Dom kostar normalt 79 kr st. Så gjorde ett kap :0)


Men sen allt skit dom säljer!!!
Freja fick något... Ja vad det nu var?


Jag öppnade den åt henne, hon fick den & frågade sen; vad gör jag med den här?


Ja det ser ut som smink... Men det är godis! Varför gör man godis som ser ut som smink!? Hon tog själv bort plasten som skyddar över & då hade hon pulver i hela knät. Tycker inte att det är speciellt genomtänkt att göra sådant godis. Nästa gång är det smink & barnet tror att det går att äta... Det är lite sjukt. I alla fall enligt min mening!

Vad tycker du?

Hade en trevligt dag för övrigt! Vi kunde gå i lugn & ro jag & Lisa först, åt varsin langos.. Ingen som tjatade eller gnällde på vad vi ville se.... Det kommer vi göra nästa gång också! Just det köpte mig en tesked i trä, som jag ska ha när jag åker på rendezvou & ett kaffe skopa.

Men nu är min kropp minst sagt öm, gör ont, värker etc... Sov ett par timmar när jag kom hem. & ska göra det nu igen, har inget bokat som tur är för resten av denna vecka!

Vila, vila, vila behöver jag nu!! Om jag ska bli människa igen....


Mycket hanns med under en & samma dag!

Det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig igår & som vanligt tog jag mig vatten över huvudet...

Jag hade först ett besök på OT-Center, där gjorde vi nya avtryck av mina fötter, då den ena gipsavgjutningen gått sönder. Så kommer få 2 nya inlägg till skorna eller fotdynor tror jag dom kallas? Sen prövade jag ut ett bäckene stöd. Liknade gravida kvinnor har när dom får foglossning. Detta ska jag använda när jag går så jag går mer "rätt" & förhoppningsvis får mindre ont. Kommer få 1 ny & en till vrist ortos.

Så hoppas det är klart snart!

Efter det vart jag bjuden på Chinamat, tack! Sandra, Theo & hennes bonusson anslöt till lunchen. Så hon följde med mig sen. Det vart en snabbkaffe, för mer hann vi inte innan jag skulle vara på mitt möte på Af.
Vi kom inte fram till mycket. Vi kommer ingenstans, bara står still & trampar. I väntan på underlag ifrån UAS. Men dom säger att dom inte kan skicka remiss svar under pågående utredning? Så vet inte hur detta kommer bli?! Känns som vanligt numera...

När jag ändå för en gång skull var på stan så skulle jag se om jag hittade något för mitt presentkort jag fått. Jag prövar kläder, hittar tre plagg som jag vill ha, kommer till kassan... Men vänta nu? Undrar om jag har mitt presentkort med mig?! Jag har haft det i månader där, men när jag var borta sist så packade jag ur det... Jaha, kul! Frågade om det gick bra att hänga undan tills idag, så nu har jag hämtat dom =0)

Vart bjuden hem till Sandra efter på middag.. Har inte varit där hon bor nu, så eftersom det inte blev något i lördags tänkte jag att lika bra att passa på. Men kände att min kropp började tycka att det var nog...

Var inte hemma förens 22 & åkte hemifrån vid 12 tiden... Så var helt slut, gick helt enkelt & lag mig när jag väl var hemma sen..!

Vill tacka särkilt till mina vänner som hjälper mig med div & gör min vardag lite lättare ♥


Vilken dag!!

Nu har jag gjort det igen...

Ansträngt kroppen för mycket! Det var en kaotisk morgon, Bazze väckte mig 06.30 akut nödig!! & det händer inte ofta, men jag som absolut inte är morgonpigg & det tar ett tag innan jag förstår vad som pågår. För han är väldigt mammig å andra sidan så tolkade det först som om han ville att komma till mig. Han hade lyckats komma in i vardagsrummet (förbi kompostgallret) så tillbaka med honom in i hallen.

Men han ger sig inte, upp igen, upptäcker då att någon av dom bajsat inne. Ut med Bazze, han springer ut & sätter sig, får ur sig en laddning, tar upp det som var inne. Lägger mig igen, somnar om & vid 08.30 har Nellie panik... Innan jag hinner fatta läget... Hon sitter vid kompostgallret & påvisar att hon vill ut. Det kommer lite på golvet innan hon hinner ut... Då känner jag att det är ingen mening att lägga mig igen & försöka somna om. Jag tar duntäcket, sätter på TV, men när jag lägger mig ner så börjar Bazze hulka, jaha då var det dax igen! Ut med honom, han spyr upp något? Sen sover jag....

Blir väckt vid 12 tiden av hundarna som påpekar att dom vill ha mat, gör det, får i mig yoghurt själv, vaken 1 timme.. Lägger mig ner & vaknar till nästa gång då är klockan 19.30!!!!

Snacka om död! Helt slut, fattar inte vad som hände! Har förvisso släppt ut hundarna ett par gånger, en kort stund senare lagt mig igen & bara somnat utan att jag märkt något....

Feber har jag, svettas som en gris & STORT behov av sömn...

Nu hoppas jag på att få lite  sömn i natt med alla dessa timmar jag sovit nu.. För i morgon blir det en tuff dag, har tid på OT-Center & sen möte på Af. Där emellan ska jag slå ihjäl 3 timmar...

Nu lägger jag mig igen för att läsa lite & hoppas på att jag somnar...

Natti natti!


Lite mer höst arrangemang...

Har stört mig på att jag inte haft några blommor i min korg som hälsar dig välkommen på trappen...

Så innan jag kommer iväg & kan köpa mig ljung att sätta så tänkte ja att jag hittar på något så länge med det jag har & kan hitta i naturen...

Så när jag idag hittade en svamp som i första anblick såg ut som en karljohan men det visade sig sen vara en annan slags sopp.. Så istället för att slänga den tog jag med den hem & på vägen kom jag på vad jag skulle ha den till & samlade på mig lite mer mossa också.

Så här blev det

Sweet home


Love


Ja med lite mossa, en svamp, stenar som jag hade hemma, färgade blyertspennor, bokstäver & lerfigurer så blev det så där...


Det är bra att utforska nya alternativ...

Jaha så var denna vecka slut & en ny börjar med nya möjligheter!

Har varit på kalas idag hos min kusin som fyllde 14 år! Trevligt, trevligt!!

Stod över tårtan pga min laktosintollerans. Men trots detta rasade min mage, fick halsbränna & ont! Har nu tagit novaluzid extra utöver min dagliga omeprazol & ätit lite yoghurt så något lindrigare är det.. Men vill inte veta hur jag mått om jag ätit tårta!!?

Rastade mina hundar, kom genom skogen bakom området jag bor. Där mötte jag en annan hund som är ganska nyinflyttad. Vi har inte stött ihop med dom tidigare.. Kvinnan med hunden verkade både rädd för sig själv & sin egen hund?!?! Märkligt beteende hade hon! Jag kopplade mina hundar lugnt & stilla innan dom upptäckte mig. Hon kpllar sen sin hund, hon pratade då med 2 tjejer som var med, hör inte vad tjejen säger med kvinnan svara att jag tänker INTE gå emot dom!!!!

Precis som om mina hundar tänkte anfalla!... Men det dom gjorde när dom väl upptäckte hunden & människorna var att titta nyfiket.. När kvinnan började närma sig & jag skulle avvika åt ett annat håll så skällde Nellie till.. Då gick hennes hund igång & hon började skrika på den & gorma..?! Sen vet jag inte mer för då hade jag gått...

Men det var ett märkligt möte....

Hittade taggsvamp på den "nya" stigen jag gick :0)
Kommer nog ta den fler gånger ;0)
Det vart inte som planerat...

Det vart inget kalas idag... :0(

Så pysslade lite hemma & gick en skön promenad med hundarna i varma solen! Ljuvligt!! Sen satt jag ute med en kopp kaffe, filosoferade, fick ny inspiration att göra fler arrangemang. Köpte mig 2 st mini cyklamer igår, så ville göra något med dom idag..

Nr: 1 Den står nu på vardagsrumsbordet.
Har använt 2 olika sorters mossa, cyklam, 2 st dekorations kulor, en glitter stjärna på nål & en värmeljushållare.


Arrangemang nr: 2 Den står numera i hallen 


Tog en skål formad som ett hjärta, mossa, cyklam & en glitter stjärna på nål. Enkelt & snyggt!

Så fint det är med fräscha blommor & hur mycket det gör i hemmet. Det gör det levande igen! Ombyte förnöjer! Mina 3 st arrangemang nu som jag gjort (ett visade jag i ett tidigare inlägg i veckan) har kostat mig 40 kr. Ochdet var för dom 2 blommorna. Resten hade jag redan...

Ett tips: Spara på allt som följer med förpackningar, finare band, saker du tycker är fint i naturen, saker du hittar i lådor & använd det till pyssel..

Ska få träffa min...

Kan inte säga att det är någon av mina bättre dagar idag...

Hade svårt att somna igår pga min värk. Vakande idag oxå med värk.. Har tagit en dusch nu i förhoppning att känna mig lite bättre, det gjorde en skillnad en stund men nu är det tillbaks. Har trots detta bestämt att jag ska fira min systers son idag som fyller 1 år på måndag.

Vi får se hur länge jag orkar? Men jag kan ju alltid vila en stund där... Kanske inte så roligt när man åker iväg för att vara trevlig & umgås, men men det är som det är... Får göra det bästa utav det!

Sitter å väntar nu på att Sandra ska höra av sig nu, för att bli upp hämtat av henne...

Hoppas får en bra lördag!


En bra fredag, men vad är det för knöl jag fått?

Vakande till en ny dag med strålande sol.. Då är det svårt att vara annat än på bra humör..

Pengarna hade dessutom äntligen kommit!! Så har kunnat betala mina räkningar. Farfar & farmor har varit här idag på eftermiddagen, så fick gräset klippt på framsidan, så gott det gick! Det var rätt så blött fortfarande. Tack farfar ♥

Efter jag fått lite mat i magen så ringde telefonen. Så med farmor & farfar åkte jag in å handlade. Ganska utplockat på färskt bröd & godis en fredag, men annars är det super att handla då när dom flesta väljer att vara hemma. Då slipper jag trängas & främst parera mellan alla människor.

Men när jag glömt att använda mina knäortoser & inte vilat tillräckligt idag så känns det helt klart, det var oxå en lång dag igår.. Så nu har jag en låsning i ryggen & svårt med vissa rörelser.. Lite svårt att fixa det själv. Har dock fått ett tips av en vän hur jag kan fixa det själv. Så ska pröva det någon gång.

Har fått någon mystisk "knöl" under huden framför vänster öra? Den är avlång, som 2 toppar på den, hård & är öm när man rör vid den. Den har idag blivit större också... Kanske är något jag bör kolla upp..? Man kan ju få knölar under huden med EDS, har ett par, men ska dom göra ont?!

Nu tänker jag lägga mig i sängen på spikmattan innan min migrän bryter ut..

För om jag orkar så kan jag göra några roliga saker imorgon.. Men en sak i taget....

Natti natti..


Min & Lisa´s dag....

Har haft en mycket bra dag!

Vi började med lunch, jag åt en sallad med vitlöksås & bröd till... Sen var jag så mätt att jag inte orkade röra mig... Inte Lisa heller för den delen ;0)

Vi tog oss en sväng ut till fölen, hade 2 av dom med oss in en sväng med deras mammor såklart! Har tänkt länge att jag ska fotografera dom, men det blir aldrig av.. Mer än några enstaka gånger då & då.. Men idag med strålande sol, inga moln på himmelen & höstens vackra färger kan det inte bli mycket bättre dag! Så sagt & gjort stannade vi kvar med hästarna när vi släppt ut dom igen..

Men att fotografera hästar, djur överhuvud taget är INTE lätt! När dom sover kanske möjligtvis... Men gjorde ett gott försök i alla fall!

Tänkte dela med mig lite av dom till er...

Visste inte vad detta var, sen fick jag höra av S att det kunde varit en dalslända..?
Någon som vet? Den flög runt mitt ansikte & sen satte sig på bordet...


Tjejen med tuppkam ;0)


Lisa & hennes bebis Cherokee Spirit


Inte nog med att mina modeller hade svårt att stå till, dessa 2 damer var MYCKET nyfikna också!!!
Dixie (mamman) stod å puttade på mig med mulen i ansiktet....


Chei är lika om inte mer nyfiken & kelig än sin mamma...
Söta lilla Cheyenne Lady ♥


Hon är så söt att man bara vill äta upp henne!!!....


Mamma Lady Eiléene


Dixie & Dimaz Chei


Det är inte allt för ofta man ser dom dia längre & mammorna säger ifrån..


Bilden talar för sig själv...


Intressant... Hon nosade på Lisa, gick förbi henne (se bild ovan), vänder tillbaka, men går till mig, vänder runt igen mot sin mamma, men blir för nyfiken på vad Lisa har att säga så hon går fram dit sen...


Hon kunde inte låta bli att smaka lite på skon ;0)


Sen vart det för mycket knott tyckte Diana & även Lisa...
Efter allt detta så var vi väl värda fika, wienerbröd & kaffe, vi avnjöt den innan solen gick ner bakom träden..

Vi toppade kvällen med en smörgås med smörsteka kantareller på som pappa & Lisa plockat idag, MUMS!!!

Så kunde inte ha haft en bättre dag!!!
Tack Lisa ♥


RSS 2.0