EDSmonstret eller febermonstret!

Sov inte en blund natten som var..
 
Kämpigt!! Och det är vad denna dag har varit, trodde att jag blev lite bättre & satte mig med mina räkningar. Kraften tog slut fort & jag blev sämre. Har sovit en stund nu på eftermiddagen/kvällen. Men kroppen värker & är öm, tror att det är "EDSmonstret" som härjar. Det var en annan som använde det uttrycket & tyckte det var en bra beskrivning, lika som febermonstret. Har väl helt enkelt anstängt mig för mycket mot vad min kropp orkar med... Så det är bara att fortsätta vila, hoppas på sömn i natt & en bättre dag imorgon..
 
Har haft min ängel hemma idag som har tagit hand om mig & allt annat.. ♥

Katter är fascinerande djur!

Delar med mig av några bilder som jag tagit med min nya kamera
 
Jane har fått syn på Tarzan, känner sig trygg där hon ligger mellan mina ben...
 
Tarzan myser, men har samtidgt koll på läget!
 
Sture är arg på mig för att han inte blir utsläppt, tar ut det över en boll han hittar

Febermonstret

har slagit till..

Ligger i sängen & svettas å fryser om vart annat.. :( Kände en stund in på eftermiddagen att ja blev trött & behövde vila. Satte mig för att läsa lite, men orkade inte så länge förens ögonen gick igen. Lag mig på soffan & somnade bums!!

Nu är jag nerbäddad under duntäcket i sängen med Tarzan på magen som en värmedyna ;)

Hoppas lite mer sömn gör mig gott!..

PENTAX K-5

Tydligen har dom uppdaterat blogg.se, då jag skrev ett inlägg igår gick inte att publicera. Så det är nu borta..
 
JAG HAR ÄNTLIGEN KUNNAT FÖRVERKLIGA MIN DRÖM!!!
 
Som jag nämde i ett tidigare inlägg hade jag lagt undan en kamera. Och har under en lång tid sparat ihop pengar för att kunna den som jag vill ha & väntat på att MIN kamera ska komma ut! Nu har den gjort det & det bästa är att den är MIN!!
 
PENTAX K-5
En kamera som tar 7 bilder i sekunden, är vattentålig, har en 23,7x15,7 CMOS-sensor, funktionen shake reduction (SR), 3,0 tums skärm med 921,000 pixlar, HDMI-video, bilderna sparas i JPEG-formatet eller RAW men man kan välja JPEG+RAW formatet då du sparar i båda formaten samtidigt. m.m
 
 
 
 
 
 
En ryggsäck att förvara kamera & tillbehör. På baksidan finns den ett fack nere i ryggsäcken att förvara i..
 
Så här ser det på insidan i det facket, du har möjlighet att flytta om facken så det passar för t.ex 4 objectiv eller kameran & ett obejctiv, sladd & extra batteri, det går att lyfta ur "facket som en väska, det finn ett litet fack till extra SD kort på locket insida.
 
Facket upptill
 
Sidofack finns på båda sidor..
 
Valde en ryggsäck då den är mer ergonomiskt & jag har det mesta på ett å samma ställe..
 
Denna kamera ger mig chansen att utvecklas som fotograf, jag kan vara ute i alla väder, lägga ifrån mig den i snön utan att den går sönder etc..
 
ÄR SÅÅÅÅÅ GLAD!!
 
 
Tack alla ännu en gång som har hjälpt till med bidrag ♥
 

Födelsedag, present korg med lite av varje!

Dagen började inte så roligt..Kroppen värkte, var stel lite här å var & huvudvärk. Då vill man ligga kvar i sängen & somna om!
 
Men de går inte när man har djur & saker att stå i...Så vid 10 tiden pallrade ja mig upp, satt å myste under under filten med fötterna på fotpallen, framför nyhetsmorgon.. När det var slut, å jag hade ätit min frukost & druckit mitt morgonkaffe började jag dagen.
 
Fick lite rensat i högarna innan jag började med presenten till min bonuspappa.Vart riktigt nöjd med resultatet!! :)
 
Täckte en låda med present papper, la i lite papper i botten & sissel på toppen. Dekorerade med ett sidenband & 2st björntassar.
 
Fyllde den med lite av varje, öl, glögg, ostar, marmelad, korv etc..
 
Såklart hade jag ett matchande kort till ;)

Myslördag med darling <3

Började dagen med en god & härlig frukost! Men för att den skulle bli så där extra bra åkte vi till bageriet i byn & inhandlade färskt bröd..

Det finns mycket att välja på!!


Min darling gjorde mysigt & dukade upp fint!


Vi hade lite ärenden att uträtta, min mammas sambo fyller år imorgon. Så vi behövde en present å spenderade några timmar på stan. Tittade på en ny kamera som kommit ut, har lagt undan den.. Så spänd, vill ha den!!!

Köpte med oss lite ost hem från ostboden, som vi dukade upp med efter vi kommit hem...



Raggisar av de lilla extra..




Den årliga julauktionen..

Nu känns det bättre, men det hängde med länge även denna dag! Kunde somna igår, men sov dåligt & värken/huvudvärken satt kvar när ja vaknade!

Så det blev en riktigt lugn start på dagen, la ner alla mina planer!




Men på e.m då hände något & jag kände mig bättre.

Så fick ljusslingan ja köpte igår, den sitter i en buske på framsidan. Lyser upp riktigt fint när man kommer hem & när man kikar utanför fönstret.

Ikväll har ja gjort ett litet besök hos min bror E. Har inte varit dit sen dom flyttat in i huset!! Så fint har dom gjort & fått...

Men de var på vägen, för ikväll var det den årliga julauktionen i byn där ja växt upp. Dit har ja gått många år med farfar & farmor. Min gammelfarmor orkade också ta sig dit ikväll, vilket var höjdpunkten!! Hon är närmare 90 år, pigg å gl'a! Hon ger mig mycket värme & glädje.. Det blev ingen stor vinst idag, men fick med mig ett par mycket fina "raggsockor". Dom är av de lite extra! Ska lägga upp en bild så ni får se vad ja menar... ;)



Gör ett försök!!

Att bota min hemska huvudvärk.. Just nu ekar allt i huvudet & klarar inte av några ljud eller något ljus! Mitt tålamod är på noll! Så hoppas denna hjälper & att ja kan somna sen..




När husse är borta dansar hundarna på borden ;)

Nu har jag lagt upp benen på puffen en liten stund innan husse & Nellie kommer hem..

Jag, Bazze & Tayla har varit hemma själva idag.. Mysigt!

Då får man hitta på lite bus ;) Tayla hoppade upp i soffan där hon inte brukar ligga annars! hihi...


Vi har lekt en liten stund ute på tomten, kastat boll & letat godis.

En smidig liten Jane hittar sina platser att ta en nap på





18 MÅNADER

med mitt hjärta, kärlek, sambo, älskling, livskamrat, bästavän!
 
En relation är många olika begrepp & något man måste jobba på gemensamt varje dag. Det är något fantastiskt!
 
Älskar dej <3
 

Kvinnan Margaretha, som kan förändra allt!

Snart är det dax!!

Så pirrig, förväntansfull & lite nervös.. Jag & Bazze ska träffa en kvinna, Margaretha. Hon kommer kunna förändra våran framtid.. Så som sagt lite nervös.. Förhoppningen är att ja/vi ska förstå honom bättre & att vi ska bli ännu tightare, på ett positivt sätt!





Berättar mer sen..

En dag i skönhetens tecken

Vi hade inga speciella planer för helgen, men idag tog vi oss iväg till min make up artist/hudteraput.
 
Hon hade öppethus idag & specialpris på fras & bryn färgning. Det har jag inte gjort på 100 år! Ja i alla fall på salong, har gjort det själv senaste åren. Men idag lyxade jag till det! Hon har sin salong i ett gammalt fint hus, som det ligger ett café i på bottenplan. Så när det var lite väntetid, passade vi på att ta en fika..
 
 
Tror att det är dom största vaniljbullarna jag sett!
& kan säga att dom är lika goda som dom ser ut!
 
Hon säljer även produkter, lite av varje.. Idag fick jag med mig 2 par knästrumpor, som är lite åt stödstrump hållet. Hoppas dom ska hjälpa mig mot mina spända vader.. Men ändå inte sitta för tajt!
 
En ny mascara hon tagit in som ska vara super bra, av märket Tiara. Får se om den uppfyller mina förväntningar ; )
 
 
& jag just det, höll på att glömma.. Köpte en till flaska badskum också.. Den doftar ju bara sååå gott, att man inte kan vara utan den!!

morgonkaffe

i min nya kopp från Let's Living


färskpressad apelsinjuice & stenugnsbakat bröd med äpple i från vårat lokala bageri..


Kan inte bli bättre start på dagen!

Ta dagen som den kommer

Idag behövde vi bara vara, inte planera något. Vi tog en lång härlig frukost! Innan vi ens tänkte tanken med att börja dagen.

Jonne var jättesnäll å hjälpte mig att tvätta Bazze & Nellie, nu blänker dom så fint i pälsen igen! Under tiden gjorde ja rent deras bäddar, så allt var fräscht sen när dom ska gå in.. Tycker annars att det är bortkastat att bada hundarna & sen ligger dom i sktiga bäddar! När dom låg å torkade inne gjorde ja J sällskap ute.

Han hade lite kvar att kratta, ja fyllde på mat till mina fåglar.. Dom är som tokiga, blir så glada när jag fyller på maten! Fick hjälp att gräva en grop så ja kunde sätta ner lite fler lökar som jag köpt.. En ny sort ja inte haft eller sett tidigare. Det kommer bli riktigt spännande när dom tittar upp sen i vår! Hade även några andra lökar, som jag tog upp ur en rabatt tidigare, rosa liljor. Även dom satte jag ner på samma ställe. Så smidigt när man bara behöver gräva en grop & sätter sen ner dom i olika nivåer beroende på storlek av lök.

När vi kom in & var lite småhungriga dukade vi upp på vardagsrumsbordet. Lite av varje, smått å gott..

Tände ljusen, räknade till 55 st! Mysigt blir det.. (å då var inte det alla..)


Andra mobilen på 8 dagar!!

Så har ja hämtat ut ytterligare en ny telefon! Det gick inte att prata i den andra, något var fel på mikrofonen. Så fick helt enkelt ta en ny vända till butiken för att lösa ut en ny.

Det tog ett X antal timmar!
Ville ta reda på hur man kopierar över bilderna från minnet på telefonen till SD kortet. Han höll på i 45 min!! Sen gav ja upp, då blodsockret stod på noll, syret var slut i butiken.. Så dom 100 bilder jag tagit den senaste veckan är borta!

Sammanfattningsvis är ja mycket less på detta nu! Så för att vara riktigt säker denna gång innan ja åkte hem ringde ja ett samtal för att kolla att det funkade.

Så hoppas jag slipper gå tillbaka till butiken igen!!


Tjejernas dag..

Idag när Bazze följde med husse till jobbet då fick ja & tjejerna en mysdag för oss själva...

Det blir alltid lite annorlunda när någon av hundarna inte är med.. Lite tomt..

Men Nellie passade på & lag sig i morgonsolen å njöt..


Vi hann även njuta av solen tillsammans ute genom att gå en sväng... Riktigt skönt!


Alltid skönt att kunna ge hundarna lite egen tid!



Det går troll i detta!!

Den här dagen blev inte alls som jag hade planerat!
 
Men så är det med min EDS.. Fick en mycket välbehövlig massage igår. Hade ont, var stel nästan överallt & hade huvudvärk! Även om jag vet att min kropp brukar reagera negativt, så måste man ibland. Vilket den gjorde även denna gång & jag fick ett bakslag.
 
Har varit öm i kroppen idag, seg, ont i huvudet & haft som feber.. Mina planer att uträtta ärenden idag var bara att lägga ner. Så har tagit det lugnt, varit inomhus & ringt några samtal istället.
 
Med min vanliga tur med telefoner strular det med min nya mobiltelefon. Är nöjd med den på alla sätt, tycker att den är bättre än den förra, den passar helt enkelt mig bättre. Men igår när jag ringde ett samtal & personen i andra änden inte hörde vad jag sa, tänkte jag att det bara var dålig mottagning. Men när 2:a & 3:dje samtalet med olika personer fortsatte likadant, förstod jag att det inte var bara dålig täckning.
 
Så har idag ringt till kundtjänst, men dom kan inte hjälpa mig. Dom har i sin tur skickat ett e-mail till butiken där mobilen är köpt. Nu väntar jag ett samtal ifrån dom & hoppas på en lösning... Dom ska kontakta mig inom 24 timmar. Tror att det går troll i detta med min mobil!
 
Så nu är det sms som gäller, möjligtvis kan den som ringer höra vad jag säger om jag pratar med högtalarfuntionen på.
 
Nu hoppas jag på att min kropp har återhämtat sig & att jag mår bättre imorgon...
Sov så sött...

Min lilla prinsessa & diva!

 
Vi har en riktigt livsnutare i famlijen.. Hon ser till att ha det absolut bästa hela tiden!
 
Myser & gosar med mig eller husse, ligger å njuter i solen, leker med någon av de andra katterna eller är ute på äventyr.. Sen att hon bara är så söt så man för det mesta smälter, vilket inte gör det enklare för oss... Men bakom allt det söta, bor en liten diva & retsticka. Hon är inte störig, men fegar inte ur..
 
 
Njuter av mattes sällskap i morgon solen..
Skön pose!..
 
Sen måste man tvätta sig efter ha blivit klappad.. De är min lilla diva! ♥

Sarah Dawn Finer

Vi har inte kunnat spela några CD- skivor, då den funktionen var trasig på vår stereo.
 
För ca 8 månader sen tog vi in en annan som fanns här hemma. Den har sen dess stått i bokhyllan i väntan på att bli inkopplad.. Vilket inte blivit gjort! Ganska irreterande, då det inte alltid är så bra teckninng på radion eller när man vill lyssna på något särskilt.
 
Så vi har allstå bara kunnat lyssna på radio inne & fått lyssna på skivorna i bilen. Men idag tog jag saker & ting i egna händer. Kopplade ur den gamla, torkade bort allt damm som samlats bakom. Ställde dit den "nya" & kopplade in den. Det tog ca 4 min. Eller, ja i och för sig fick jag göra ett lite större hål på baksidan av skåpet, så att sladden kom igenom. Så allt som allt tog det kanske 30-40 min.. Löjligt!! Men en typisk sak att skjuta framför sig & tänka gör det sen. Ja just det, jag tar tag i det imorgon..
 
Nu är den på plats, har kunnat spela den nya skivan vi köpte igår.. 
 
 
Fick äntligen höra henne live i somras, när hon sjöng på svenska. Annorlunda & riktigt bra!! Likaså den här skivan, riktigt bra & texter som griper tag i en... Precis så som jag vill att en skiva ska vara!
 
 

Call Girl

Hade sådana smärtor i mosre så ja grinade, ja kom helt enkelt inte upp ur sängen.. Vilket inte är särskilt kul!!
 
Men med lite mera vila, massage så kom ja så småningom upp med lite hjälp, till ett dukat frukostbord (snare brunch) med massa smarrigt som, yoghurt, färskpressad apelsinjuice, färska grönsaker, kokta ägg, kaffe osv..Det gör ju att man genast känner sig piggare! Tack min darling ♥
 
Men det var inte förens på e.m ja visste om vi skulle kunna gå på bio eller inte?.. Men envis som man e' & med lite vila så kom vi iväg : )
 
Call Girl hade premiär den 9 nov, i fredags.
 
Den var riktigt bra, hemsk emellanåt, tragisk.. Skådespelarna spelade riktigt bra! Kanske bra att belysa ämnet extra, vad vet jag? Tror de är lite olika hur man upplever filmen. Ja är ju inte född då t.ex & kan ju inte relatera till den tiden. Så man ser på den med olika förutsättningar, vilket inte jag tycker har någon betydelse. Om man växte upp under 70-talet, har barn som är födda den tiden, eller om man som jag är född senare. Tror heller inte att de är så stor skillnad på då & idag?...
 
Det är lätt att saker händer i livet som man inte var beredd på från början. Att de tar en vändning som man inte kunde förutse & sen kan man inte ta sig ur det.. Filmen sätter igång en del tankar, vilket sätt ska man har att se på saker. Ska man mörka vissa händelser & tysta ner människor eller inte?!
 
 

Segade mig igenom dagen...

Idag har det varit segt hela dan!..

Vaknade från & till under natten å kunde inte sova pga av värken i kroppen. Försökte med spikmattan på morgonen, vilket blev något bättre.. Men kunde inte somna om, så gav upp, tog mitt täcke & lag mig på soffan, tittade på nyhetsmorgon & mös med Jane : )

Resten av dagen har varit seg... Har inte
gjort många knop. Försökt å vila kroppen.
'
På e.m innan det blev mörkt tog ja 2 turer med Princess Ride. En sväng med Bazze & Tayla. Sen en till sväng i sällskap av Jonne med Nellie. Orkade inte ta alla 3 på en tur.. Så då delade jag upp dom.

Det var riktigt skönt ute...


Fick användning för min nya, mössa : )


Var på riktigt dåligt humör när ja kom in! Trött, hungrig & ONT!! Men med lite vila, mat & kärlek så blev de bättre ; )

Har legat på soffan den dess.. Nu tänkte ja få en skön nattsömn & vara riktigt utvilad imorgon när vaknar : )

Nu har jag en ny!!

Äntligen har jag "fått" en ny telefon!!!
 
Jag betalade en självrisk på 600 kr & fick ta ut en ny telefon för sammma värde som jag köpte min mobil för. Var helt säker på att man vara tvungen att ta samma telefon, det var så som jag förstod det. Men i själva verket med den försäkringen (på mobilen) jag tecknat & så får jag ta ut en ny telefon, vilken som. Men till det värdet jag köpte min telefon för.
 
Så då kollade jag efter utbudet som fanns, vad jag använder en telefon till. Så efter en liten fundering vart det en Sony experia acro S. Den kom ut för 2 månader sen. Den har en 12 megapixel kamera, ett HDMI uttag som gör att jag kan koppla upp den till TV, en kamera knapp vilket blir lättare när jag tar bilder, den är damm & vattentålig m.m
 
Så tror den kommer passa mig & att jag kommer bli nöjd med den : )
 
Den sitter i laddaren nu, så imorgon så ska jag starta den, längtar...
 
 
 
En lånad bild

Ett litet råd till ALLA men så viktigt!

Det finns några saker i livet som jag tycker det är viktigt att vara bra på..
Detta gäller oavsett om det är sin partner, familj, släkt, vän eller arbetskamrat.
 
Det är inte alltid lätt!
Man vet inte alltid vad man ska säga?
Eller hur man ska säga det?
 
Men det är super viktigt att göra det. ATT KOMMUNICERA!! För kommunicerar man inte alls med människor så skapar det missförstånd. Missförstånd skapar irretation, som i sin tur får tråkiga konsekvenser.
 
& låter man det sen bara passera, saker & ting rinner ut i sanden. Då blir det garanterat något som ligger under ytan & bubblar. Som kanske kommer ut senare, men inte på rätt sätt & förmodligen inte till rätt person.
 
Det är bara så onödigt med dom missförstånden!
 
Så för att undvika detta måste man prata med varandra.Tycker man det är svårt, måste man jobba på att bli bra på det. För blir man inte det så kommer man förr eller senare bli osams med dom i sin närhet. Vare sig man vill eller inte.
 
Om det sen blir för många missförstånd med en person pga av dålig kommunikation så tappar man lusten, lutsen till att försöka kommunicera. Ork till att försöka reda ut. Till slut ger man upp. Ger upp för att det inte är någon idé. Det tar för mycket energi. Energi ifrån en själv att ens försöka... Det känns bara meningslöst!
 
Vilket är så tråkigt att det ska behöva gå så långt! Inget man tänkte på från början..
 
Så mitt råd till ALLA är att förklara för varandra hur du tänker, hur du vill ha det, fråga om du inte vet osv. Så slipper ni missförstånden... ♥

Naglarna tipp topp igen!

Veckorna går, det upptäcker jag varje gång det är dax att fixa naglarna igen. Men denna gång hade det gått en vecka längre, vilket märktes ordentligt på naglarna!! Dom växer så fort, att 5 veckor blir för lång tid! 2 st släppte i från nageln i måndags, så har varit rädd att dom ska gå av helt... Vilket dom inte gör när jag går 4 veckor...
 
Men nu är dom tipp topp igen! : )
 
Ganska diskreta denna gång. Något kortare än jag tänkt, men lika bra det så dom håller.
 

En guide för hobby, scrapbooking, med råd & tips!

Invensterade & köpte mig en bok på Panduro som innehåller tips, råd & fakta. Man får lära sig lite om allt, dom visar olika verktyg i vilka områden & hur man använder dom. Tipsar & ger inspiration när man ska göra något pyssel. Köpte också satinband i olivfärg & dekorations papper i from av notblad..
 
Boken kan jag rekommendera, då man behöver veta något. För en som jag som gillar att testa nya saker & kanske inte vet hur man ska börja.. Bokens innehåll är; Papper, Stämplar, Scrapbooking, Färg, Konstnärsmaterial, Lim & Lack, Penslar, Textildekator, Garn, Ull, Smycken, Mosaik, Lera, Gips & Betong, Ljus, Tvål, Rörpärlor, Karameller: Ganksa mycket! Boken är på 336 sidor..
 
För oftast när jag ska skapa något behöver jag få lite inspiration innan jag kommer igång, om jag inte har det sen innan av något. Så då vill jag gärna bläddra i en tidning eller kolla internet. Så nu med denna bok kommer jag garanterat få mycket inspiration & ha mycket glädje utav!
 
Några exempel vad som finns i boken & hur det ser ut..
 
Det finns kartor över hur du blandar färger..
 
Vilka olika typer utav papper & kartong som finns, vad dom heter..
 
Så här ser varje nytt kapitel ut . 
I detta visar de hur du kan skapa med pärlor i mönster & färger.. etc
 
Under rubriken Mosaik så får du tips både för inomhus & utomhusbruk..
 
Sen är det bara börja att skapa! Ta ett kapitel i taget : )
 
Vad anväder du dig av när du skaffar inspiration?

Kallt inne & ute...

Har det riktigt ruggigt inne nu.. Det har blivit någon miss med värmen.
 
När jag tittade på termometern i morse så stod den på 20.4 grader inomhus. Vi brukar ha 23-24 grader & jag frös ordentligt. Så kollade där man sätter på & stänger av värmen, tyckte att den var avstängd. Så sätter på den..
 
Nu på kvällen kollar jag igen, då står termometern på 19.8 grader!! SKIT kallt!! Så kommer Jonne hem & fårgar om jag stängt av värmen? Nej, jag har satt på den. Men den är avstängd??
 
OK!? Så förmodligen trodde jag att den var avstängd & trodde jag vred på värmen. Men i själva verket gjorde jag tvärtom! Så det är ganska kyligt inne nu & det mår inte min kropp så bra utav.. Så det ska bli extra skönt att krypa ner under mitt duntäcke å värma mig..
 
Dagen har varit ganska ruggigt i övrgit, det har regnat från & till & bara varit några plusgrader. Så har hållit mig mestadels inomhus. Gjort några ärrenden på mail & via telefon. & appropå telefon, så går inte min gamla mobil att laga. Jag ringde idag för att komplitera med uppgifterna försäkringsbolaget ville ha. Dom har godkänt att jag får en ny. JIPPI!! Så HOPPAS det blir denna vecka!! Hör ju ingenting i den jag har nu...
 
 

Phytomer ansiktsprodukter

Mina ansikttsprodukter har räckt ett helt år! Det tror man inte, förpackningarna ser ganska små ut & när man använder det i stort sett morgon & kväll.. Passade på att åka till J när hon hade öppethus & vi var i krokarna, så fick dom till ett riktigt bra pris!
 
En snygg påse med produkterna, det gillar jag!
 
Kartongen innehöll en Velvet Cleansing Creme, Toning Cleansing Lotion
& Thirst-Relief Creme
 
Ska testa deras Regard Merveilleux (ögon gel). Mina ögon är känsliga, så har regaerat på andra cremer, så vi får se om jag slipper svedan?..
 
Hittade också ett snyggt höstfärgat läppglans utan socker.
Så det blir inte klibbigt som andra..
 
Bidrog till bröstcanser fonden genom att köpa ett exklusiva badskum, som har en len & svag doft av vita roser. Doftar precis lagom..

Snygga & varma vinter plagg

Lyckades i vanlig ordning shoppa kläder för en bra pris, igår på modevisningen!.. Detta var vad jag fick med mig hem.
 
Har myst i den här sköna "teddyjackan" från Jacson ikväll, när jag var lite ruggig..
 
& tänkte inte heller frysa om huvudet i vinter ; )
 
av märket HV Polo
 
Jag som ofta är stel i nacken så tror jag denna "scarf" i flis från Pikeur kommer värma gott...
Den går i rosa, vilket inte syns på bilden..
 
Hittade flera riktigt snygga jackor & dunvästar från märket Pikeur, men visste inte vilken jag ville ha. Det var nyheter för vintern. Så får grunna ltie på det innan jag bestämmer mig om jag tänker slå till på någon av dom?? Dom kostar ju en slant, så vill inte göra något förhastat.
 
 

Högsta vinsten!

Haft en lugn & skön dag tillsammans med Sofia..
 
Vi var båda två sega idag, så vi tittade på film Solsting & solstråle med Stefan & Christer. Vi fick oss många goda skratt....
 
Hade äpplen kvar från vårat äppelträd som jag behövde göra något av. Så vi bakade 2 pajer en med äpplen & blåbär, & den andra med äpplen & keso smaksatt med vaniljsocker. Har bara hunnit smaka den ena ännu. Den blev riktigt god med keso.. Tycker själv inte om kanel & sen tycker det är kul att exprimentera lite med olika smak kombinationer. Så detta var en test, så får vi se sen om den blev en succé eller en flopp?.. ; )
 
På kvällen bjöds det modevisning i en butik med hästprylar som jag har handlat en del i. Ikväll hade dom mingel, modevisning på höstens/vinterns mode & erbjudanden. Hade egentligen inte ork, men kände att det var kul att se. Så hittade nya krafter! ; )
 
Det var en tipsrunda, vilken jag hade ALLA rätt på!!! Så vann första pris, 3 st spånbalar : ) Lite förvånad att jag pricka in alla rätt. Men har ganska bra koll på butiken & det inget annat än att vinnst räknas ; )
 
Så det vart ett lyckat besök, det fanns en mening att jag skulle vara där..
 
Så det vart flera vinster för mig idag, finns inget bättre än att spendera en dag med lillasyster, en trevlig modeshow & avslutade det med middag fraför X factor med min darling...
 
 

Happy Halloween!!

Har haft en egen liten halloween fest med Sofia ikväll...
 
Åkte å hämtade henne efter lunch idag, åkte in för att handla pumpa & godis till kvällen. Köpte med oss bakverk ifrån det lokala bageriet på vägen hem, som vi började med att svulla i oss, framför en av filmerna vi köpte med oss hem ; )
 
Vi har haft pumpa krig/mulning med innehållet ifrån pumpan, skoj! Tihihi... Tjänrorna plockade vi ur & rostade i ugnen med lite olja på & salt på efter, till snacks.. Pumpan gjorde vi i ordning, så nu står den med tända ljus i & lyser vackert i vardagsrummet. Vackert vet jag inte i & för sig, den ser ganska läskig ut!...
 
Vi har ätit en god lasange till middag, med halloween tema på dukningen. Riktigt mysigt! Godis vart det till efterrätt.
 
Nu är det dax att lägga sig, vi har en ny dag att se fram emot. & vi var ganska trötta båda två idag..
 
 
 
 

RSS 2.0