Lyckad fest, min allra första!

Fick en mycket trevlig 30 års fest, precis som jag ville ha den! Lagom många gäster, bra stämning, roligt hade vi tillsammans och mycket kärlek. Fick många fina presenter blev alldeles överväldigad, hade inte bjudit in för att få presenter eller önskat mig något. Ändå fick jag många fina presenter, som var mitt i prick! 
 
Det blev lite mäktigt ett tag att orka med, men jag gjorde det! Jätteroligt, så stolt över mig själv! Min alldeles första fest någonsin. Fick allt jag kunde önska mig, fint väder, god mat, mycket kärlek, skratt och trevliga intressanta samtal. Jonne min kärlek hjälpte mig massor, utan honom hade det inte gått, tack finaste!
 
Ett gäng sov över också, på söndagen bjöd jag en "hotellfrukost" som fler uttryckte sig. Tror inte någon saknade någonting? Kunde till och med sitta ute i solen. Vi fick en mysig fortsättning och en till trevlig dag tillsammans. Jag njöt i stunden.
 
Tack alla inblandade som hjälpte till och gjorde det genomförbart, tack alla som deltog i festen och ett stort tack fina presenterna!!
 
Kärlek till er
 
Madeleine
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0