En shoppingtur mitt i veckan

Hände något läskigt med min käke idag!? Stoppade in en läkerol i munnen, när ja biter på den glider käken, den knakar till högt och det gör fruktansvärt ont! Värken är fortfarande kvar, det är ömt, spänt och en liten svullnad. Vad som hände är jag inte säker på, men det kändes INTE bra.

Dagen blev ändå bra, Jonne hade ledigt idag. Shopping i ett Centrum och titta på bilar stod på dagens agenda. Vi började med shoppingturen, hoppet var hitta ett par schysta nya höstskor till Jonne, fick inga med oss hem men han prövade många. Därefter tappade han sugen, även om vi tittade så köpte han inget. Jag uppdaterade mina behåar, dom gamla var slut och gjorde ont att ha på sig. Nu har jag 3 nya basic, 2 t-shirt behåar en svart och en hudfärg. En lite mer pusch-up och med spets. Nu klarar jag mig ett tag och kan komplettera senare med någon om jag tycker det behövs. 

En mysig kofta fick jag också med mig hem. Hade en favorit tidigare som jag blev av med på ett hotell, har saknat den jättemycket! Köpte en ny, samma märke men en svart denna gång av märket Bondelid. Virkad i ett tjockare garn, mjuk, varm och snyggt figursydd.

Vi provkörde en bil, det var ingen vi kommer köpa, men nu vet vi det och slipper fundera. Tittade på några fler, men ingen vi fastnade för. Fortsättning följer.

Fördelen nu att ha med rullstolen på shoppingturen är att inte alla mina krafter tar slut. Jag orkar vara på gott humör hela tiden! Är inte som en zombie när jag kommer hem igen, orkar gå från bilen och få en mysig kväll också. Livskvalité!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0