Snart nya glasögon, som en lagom julklapp

Nu är stygnen på Bazze bortplockade, han märkte inte ens att dom togs bort. Satt sen fint och väntade på att få godis utav veterinär assistenten Tussi.
 
Passade ändå på är jag var i stan att åka till optikern, beställde par nummer 2 av glasögon. Nu är det gjort och bestämt vilka det blir, inte riktigt till Jonnes förtjusning som önskade få ha mer inflytande. Jag har tagit hem alla par jag varit intresserad av, han har fått sett dom och sagt sitt men vi har inte varit helt överrens. Jag vill ha något helt nytt mot dom tidigare jag har haft. Det blir såklart en omställning, precis som min nya frisyr, det blir kul med en förändring! Ni får se inom några veckor på resultatet.
 
Mysigt hemma när jag får adventspynta, gör lite varje dag. Snart är alla stjärnor och stakarna uppe i fönsterna. Julgardinerna sitter på plats i köket, hade André till hjälp att hänga upp dom och Jonne putsade insidan av fönsterna. Det är så mysigt att få lite julkänsla och mysigt ombonat hemma nu när mörkret är här så tidigt på dagarna. Ska försöka få upp ljusslingorna ute också i buskarna under veckan, men en sak i taget.
 
Hur får du bästa julstämningen hemma?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0