En snabbvisit i Lindvallen

Det blev en mycket snabb visit mellan söndag och måndag i Lindvallen. Det var dags för lämna André inför sin säsong i Lindvallen där han ska jobba som kock. Vi körde nonstop upp på söndag morgon, anlände till lunch. Lämnade av André i sin stuga där han ska bo ihop med 5st andra. Vi åkte till värdshuset och åt buffé till lunch, super hungriga efter en lång resa upp.
 
Mysigt att få se lite snö! Vi checkade senare in på hotell Bügelhof där vi skulle sova. Jättemysigt litet hotell med mycket värme och ett fint välkomnande fick vi. Tyckte vi blev mycket bra bemötta vart vi än var och vilka än pratade med. Till våran glada överraskning upptäckte vi ett spa som fanns på hotellanläggningen. Det var vi bara tvungna att testa en jacuzzin som fanns för 4 personer med diverse funktioner. Det var det bästa som jag kunde få den stunden för min ömma kropp. Lagom massage som mjukade upp, gjorde mig pigg och avslappnad. Efter mådde jag som en prinsessa.
Vi åt senare en "avslutningsmiddag" med André på restaurang Harry som var hotellets. Mysig avslutning på tiden han bott hos oss! Tog en liten promenad i byn efter alla god mat vi ätit.
 
Efter det var jag helt färdig och somnade bums när jag lade huvudet på kudden.
 
Vi gjorde en viktig sak på vägen hem, halvvägs svängde vi av och hälsade på Jonnes kusin och moster som han inte sett på 31 år! Det var ett jättekul möte, vad släktband kan göra att man påminner om varandra, skämtar om samma saker fast man inte ses eller bara har sporadisk kontakt. Första gången jag träffar hans släkt, mycket viktigt! Nu har mer förståelse och såg hur lik han är sina nära och kära. Vi ska se till att det inte dröjer lika länge tills nästa gång!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0