Idag brakade det loss ordentligt!

Det var med besked jag vaknade idag! Givakt i sängen, när åskan braka loss utanför, hundarna for in i hundrummet som var öppet, Tayla skällde & jag drog ur kontakter med en darrande hand... Länge sedan det åskade så ordentligt!

Fick istället lite målat madans jag väntade på att åskan skulle försvinna. Ville inte ta en dusch just då som jag tänkt. På gott & ont, blev lite sen istället till Jennifer, då det drog ut på tiden. Men vi hann ta en snabbfika :-) Innan hon skulle hämta sonen på dagis & jag skulle göra några ärenden... Ville göra de sista nu innan alla andra ska handla!!

Tyvärr kunde jag inte träffa min nästyngsta syster som fyller 17 år idag!! Men har ringt & grattat på telefon, pratat en stund..

GRATTIS på din stora dag! Hoppas vi ses snart... <3




Kommentarer
Postat av: andrea

Ja fy för åska :( tycker inte jag heller om.Ja man får göra lite i taget som eds energin räcker till.Så fin bild grattis till din syter.Hoppas din dag är bra :)

Svar: Precis! Sen är jag som dom flesta, när jag har energi kör jag på utan pauser, så deckar jag sen istället. Min sambo & sjukgymnast säger till mig att jag måste ta pauser, försöker så gott jag kan! ;-)Tack snälla, ska hälsa henne det :-) Min gårdag var bra tack, denna var lite sämre, men så är det "dagen efter"... Men med lite vila, heat lotion, extra smärtis & mat så känns det lite bättre nu :-)
Hoppas din onsdags eftermiddag blir bra!
Kram Madeleine
Madeleinelife

2013-06-19 @ 15:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0