En bäver på gräsmattan!!

Firat i två dagar nu, igår var det Jonnes dotter T som tog studenten & idag fyllde Hanna år. Två roliga dagar & två helt olika dagar!

Stolt & glad för T's skull, att ta studenten är inte självklart eller lätt. Det är en milstolpe i livet & ett steg in i vuxenlivet.

Var helt förstörd i kroppen efter allt bilåkande. Som tur va fanns det massagetid för oss båda samtidigt. Det var ett måste för att orka sitta upp, kunna sova till natten. Det blev en massage som jag sent kommer att glömma. Känns som jag blivit överkörd av ett tåg, öm i musklerna, blåmärken, en hård men välbehövlig massage!!

Hon visste vad hon höll på med, lyckades komma igenom alla lager av knutar, släppte på spänningarna, domningar jag haft & blodet kunde strömma fritt i kroppen igen. Har inte känns så här på länge.

Kom precis hem ifrån Hanna, har ätit tårta å bullar. Vi fick syn på en bäver på mycket nära håll :-) Trodde inte va sant när den kom å gick över gräsmattan. Vi kunde nästan klappa den, med någon m kvar bara. Trodde inte det var omöjligt att få syn på en bäver, försökte få en hyffsad bild, men det var svårt i mörkret.





Kommentarer
Postat av: andrea

Har jag bara sett på kålmården :) häftigt se en live :)

Svar: Ja, jag med tidigare. Har varit ute i skogar där dom håller till, har aldrig sett någon då. Det ska vara svårt att se dom, då dom är så pass skygga. Blev ganska snopen när vi satt å fikade & en kom & traskade över gräsmattan i skymmningen... Var tvungen att gå närmare för att se om jag såg rätt & om det stämnde som dom sa!? ;-)
Madeleinelife

2013-06-14 @ 20:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0