Första dagarna på nya året 2012

Snart ska jag äta middag, är super hungrig!

Men tänkte att jag kikar in här en snabbis...
Igår gjorde vi det allra sista i rahuset, få jag hoppas! Har återgärdat dom punkterna som inte gick igenom besiktiningen. Jag känner att jag gjort mitt yttersta, så hoppas hyresvärden är nöjd!?

På kvällen bjöd Jonne mig på Kina restuarang inne i staden. Skönt att slippa laga mat någon gång då & då. Avnjöt förrätten som var vårrullar & sen till varmrätt tog jag, wokad kyckling med blandade grönsaker. Efterrätten tog vi hemma. Då vi hade hunnit smälta maten lite, det vart Banoffiepie. Som var kvar sen nyårsafton. Mycket godare igår, när den stått & gottat till sig... ;)



Idag har Jonne jobbat & jag sov ut, för 3dje dagen i rad. Har varit helt slut! Deckat på kvällarna & sen inte kommmit upp. Efter jag legat på soffan, tittat på Mannen som talar med hundar. Så satte jag igång, med pälsvård på hundarna. Jonne tvättade alla tre igår kväll. Så nu när dom torkat kunde jag borsta dom & klippa klor. Nu blänker dom så fint & doftar gott igen!

Har gjort några arrangemange/grupper, som gåvor till mina föräldrar & farfar & farmor. Hoppas att jag ska få ordning på inställningarna så jag kan dela med mig av bilderna här!

Nu blir det min egna potatissallad med grillade kycklinglår :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0