Återblickar, möblerar & tvättar...

Idag har jag tillbaka blickat på 2011 som gått. Det kommer ta MYCKET längre tid än jag trodde!!

Har inte skrivit dagbok alls under året som gått, därför blir sammanfattningen lite mer utförlig än den brukar. Men det är roligt också, för man ser hur mycket som har hänt.

Från att legat på sjukhus, kommit hem, till att återhämta sig, träffa Jonne & nu bor vi ihop. Som sagt, det har hänt en hel del...

Så efter 4 timmars skrivande totalt idag, så är jag i mitten på februari månad. Hade en hemsk skrivkramp, redan efter 2 1/2 sida. Så har kämpat mig igenom dom andra sidorna, men de gick med vila & massage emellan. Så vi får se när jag är klar, kommmer behöva skriva paralelt vid sidan om det som händer idag, för att jag ska komma ihåg.

Annars så fortsätter jag kämpa med tvätthögen! Fattar inte!? Nu går 4:de maskinen för dagen. Men det är sängkläder, filtar, sofföverdrag & dyl. Så det är lite annat än det man tvättar dagligen. Apro på soffa, möblerade vi precis om i vardagsrummet. Vi har tagit bort hörnsoffan som Jonne hade sen tidigare & ställt dit den vita jag har. Tanken är att köpa nytt överdrag till den, ha den fram tills att vi hittar en soffa som vi vill köpa tillsammans. Men tills vidare får det vara min vita, 3 sits, ektorps soffa & vita, tomelilla, fåtölj (fanns förut i ikeas sortiment).

Gör de sista detaljerna imorgon, så ska jag lägga upp bilder sen. Får ta med min gamla telefon, så jag kan ladda upp dom ;)

 Nu måste jag lägga mig, så kommer upp tills Sofia är här imorogn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0