Får städat idag också...

Seg idag...

Huvudet gör sig påmint. Har slumrat lite på soffan efter frukosten. Väntar nu på att HTJ ska komma. Vi har fått dela upp det på idag & imorgon för att jag ska få mina timmar.

Funderar på om jag ska ta en dusch innan, det behövs. Skulle nog känna mig lite piggare efter... Vi får se om jag hinner?

Vad ska du hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: åland

jag är nu på min 4de rehabiliteringsdag av 10!

Känner mej lyckligt lottad som får komma hit till orton, önskar att alla EDSare kunde få göra det, dm är verkligen proffs.

Att det dessutom är 12 anda med diagnosen här gör juu saken ÄN bättre,ikväll ska vi gå ut på avskedsmiddag,alla utom jag åker hem i morgon!

Såg att din helg varit bra men intensiv och att krafterna tagit slut nu efter!Hoppas ändå att plussen var fler än minusen!

2011-05-12 @ 14:42:48
Postat av: Anna D

Idag har jag haft ont, och ont och ont.. Men det är ju vardag nu för tiden. ;)

Träffat en väninna, det blir alldeles för sällan. Jag har tappat nästan alla sedan jag blev riktigt sjuk, tyvärr, men har ju kvar dom som räknas!!



Din dag verkar ju ha blivit skaplig ändå, skönt att få det städat!! :)



Ha en fin fredag.:)

Kram Anna D

2011-05-12 @ 21:13:01
URL: http://levamededs.bloggplatsen.se
Postat av: Madeleineslife

Åland: Härligt att du får den chansen! Har gått en hhel del rehabiliteringar. Men ingen hitintills har passat mig. Däremot var en kurs jag fick möjlighet att gå helt fantastisk! Den handlade om peronlig utvecklig (kan man sammanfatta det som).

Vad är orton? Trevligt! Absolut väger plussen över minusen.. :)

Kram



Anna D: Jobbigt! Bättre sällan än inte alls. Tråkigt. Men det är bättre att ha få som verkligen är ens vänner, för resten är åndå sådana som bara paserar genom ens liv (kort fattat).

Min dag vände & blev riktigt bra :)

Tack detsamma, hoppas din morgondag blir dessto bättre! Kram Madeleine

2011-05-13 @ 01:01:28
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: åland

orton är ett privat sjukhus i helsingfors, tre gånger i året har dom svenskvecka och då samlar dom EDSare från svenskfinland även andra skador, man får fysioterapi, ergoterapi, läkarbesök, tester,psykolog, föreläsningar, gruppsamtal, avslappning ja massor massor med bra behandlingar!

det är guld värt!

2011-05-13 @ 08:51:52
Postat av: Madeleineslife

Ok :)

Det låter liknande det jag har varit på ett par gånger. Då var det dock inga med EDS med. Men dom hade andra sakpr & diagnoser. Sen har jag gått inviduellt också.

Kul att det funkar & att du gillar det! :)

Hoppas du hade en trevig middag igår med gänget!?

2011-05-13 @ 09:57:43
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0