Inte alltid man vet?....

Vet helt ärligt inte vad jag ska blogga om?...

Jag kan ju alltid blogga om vädret, eller vad jag gjort, känns inte rätt heller... Vad som händer?
Nej jag vet helt enkelt inte?! Vad som händer i världen. Helt ärligt skiter jag i det! Inget jag kan påverka. Vissa kan tycka det är fel att tänka så. Men jag har nog med mitt eget!

Nej jag skiter i det här, återkommer senare...


Kommentarer
Postat av: åland

förstår att du tappar sugen med allt när framtiden är så oviss och som du skriver ...du har ingen talaln...vilket är heeeel åt helvete, det är ju ditt liv det handlar om!!!

Hoppas det vänder och börjar flyta på lite bättre utan att man skall behöva vakta som en hök på att folk får tummen ur arslet och vara på hela tiden!

Styrke kramar!!!!!!!

2011-03-12 @ 16:10:31
Postat av: sussi

Ta de inte fel! Men jag är GLAD se de finns flera än jag som inte lägger energi i vad som händer i övriga världen! Nu sista i tokyo fatta noll vad folk prata om. folk blir sura för jag aldrig hänger med vad som händer. Och? De som händer kan jag inte påverka=varför slösa energi..



HEJJA BRUDEN! du är PRIO ETT!!!

2011-03-12 @ 23:36:31
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Madeleineslife

Åland: Japp mitt liv, dom sänker mig & min framtid! Jag har absolut inget att säga till om! Men dom har!... Tack förditt stöd! Kramis



Sussi: Visste inte att det fanns andra som mig. Eller, jo, kanske.. För en tid sen tillbaka bestämmde jag mig för att skippa nyheterna. Orkar inte läsa om skiten, det är negativt & fyller man sig själv med ´negativa tankar, ord, nyheter blir man där efter. Det är min åsikt. Jag hade råkat se de, men lyssnar inte, eller byter kanal. Lägga energi på sådantär onödigt, den behöver jag själv!



Tack vännen! Kramis

2011-03-13 @ 02:25:51
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0