Varför ska det flyta nu!!??????

Vet inte vad jag ska säga längre?!?!?!?
Jag har varit med om det så många gånger!! Känns som om att jag har gjort hundra inlägg om detta! Det är inte en enda månad det senate året då jag varit utförsäkrad som det  har varit smärtfritt vid mina utbetalningar, det är alltid något!!! & det har strulat med dom enda sen jag blev sjukskriven 2006 & varför bryta denna trend?!

Det spelar ingen roll hur jag gör, hur noga jag kolla upp saker, hur jag ska göra, vad det är som gäller så blir det fel!

Har pratat med min handläggare för ett par veckor sen, speciellt för att fråga hur jag ska göra med min närvarorapprot? Som jag lämnar in 1 gång i månaden för att FK ska kunna betala ut pengar åt mig. Ville veta vad det är som gäller nu när jag är sjukskriven? Enligt henne så behövde jag inte lämna in denna NR. Kunde göra det i efterhand vid nästa tillfälle vi sågs. Men den skulle inte behövas nu när jag var sjukskriven!

Så jag har inte lämnat in någon. & kan ni gissa vad som hänt & vad det är som gäller?... 
Jo såklart så måste jag lämna in denna NR för att dom ska kunna betala ut mina pengar. FK har ett sjukintyg & en sjukförsäkran, trots det så måste dom ha denna NR. SÅ NU SITTER JAG VERKLIGEN I SKITEN!! Det är snart den sista & räkningarna ska vara betalda. Jag äger 40 kr...

Så som sagt hur jag än gör, hur mycket jag än kollar upp, vad jag har för skylldigheter så blir det FEL!

Tröstlöst!!
Det är fullt tillräckligt att leva med EDS & den smärtan & värken som den medför. Sen att behöva ha allt detta runt sig är inte rättvist! Jag har inte ork till att orka med det jag vill, men detta gör att man får ännu mindre lust & kraft.
Men vad kan jag göra.. Det är bara att försöka att lämna in NR så forrt jag kan. Hoppas på att AF hjälper mig & talar om vad som hänt & att det är deras fel så man kan skynda på en utbetalning ifrån FK.

Ge mig styrka!!!...



Kommentarer
Postat av: sussi

Ska du aldrig få en lugn stund.Vad arg jag blir ><

2011-01-29 @ 00:17:22
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Linda

Åh, nej! Jag hade samma problem när jag hade fått mitt första läkarintyg. Du kan kontakta de som du ska betala räkningarna till och tala om som det är sa försäkringskassan till mej då. Då förlänger de förfallodagen på dina räkningar. Ring till de bolag du har räkningar hos och säg som det är och om de inte tror dej så be dom ringa upp FK!!!

Massor av styrkekramar till dej och Lycka till!



Kramar <3

2011-01-29 @ 00:46:58
URL: http://lindalejs.blogspot.com
Postat av: Madeleineslife

Sussi: Nej det verkar mörk på den fronten.. Hoppas fortfarande på mitt år!..



Linda: Tack för din omtanke & råd.. Jag fick samma råd av AF. Det är bara det att det är inte första gången. Så har gjort det några gånger nu så jag vet inte hur villiga dom är att hjälpa mig?.. Men det löser sig väl som det har gjort hitintills. Bara det at det tar så MYCKET energi & kraft. Den som jag behöver till annat! Jobbigt med dessa bakslag hela tiden.. Man känner sig så maktlös :(



Din omtanke värmer! <3 Bamsekram

2011-01-29 @ 01:33:18
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet vännen, man orkar inte... Förstår att du behöver din energi och kraft till annat. Åh, vad jag önskar att jag bodde närmre dej, då skulle jag komma och hjälpa dej att ringa runt och hjälpa dej med annat som jag kan. Jag kunde tvätta åt dej, diska, laga lite mat till dej... varför bor vi så långt ifrån varandra?! Jag har mycket ont jag med men jag har en bråkdel av vad du har och ändå gnäller jag...

Känner mej så dum när jag gör det när jag vet hur jobbigt du har det:(

Mina tankar är så ofta hos dej, Madeleine. Hoppas vi kan träffas någon gång i vårat liv!

Många stora varma goa kramar från din bloggvän. Linda! <3

2011-01-30 @ 18:38:44
URL: http://lindalejs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0