Hoppas på resultat!

Ny dag..

Hade mycket svårt att somna igår!! Lag mig före tolv, men värken gjorde att jag inte kunde koppla av.. Så det tog mer än 2 timmar innan jag somande.. Mycket trött sen när jag vakande som vanligt!

Tror det var Bazze? Men vakande till av att det var någon som hulkade, men var alldeles för trött för att komma upp, så tänkte att jag får ta hend om det sen när jag väl sen kliver upp.. Ingen aning om vad kl var vid tillfället..?

Nu har jag ringt V.C igen, dom hade inte glömt mig :)
Men inte hunnit tala med min läkare än. Bad henne lämna ett meddelande till henne. Som var att jag behöver ett läkarintyg till ansökan om färdtjänst till kommunen. Så hoppas & håller tummarna för att det blir av nu! Sen är det någon som ska komma hem hit, träffa mig, göra någon bedömmning. Så vi får se när det blir & om jag blir beviljad tillståndet?..

Nu måste jag vila igen, för nu kommer värken igen :(


Kommentarer
Postat av: sussi

Ta upp om de är biståndshandläggare för färdtjänst du ska träffa att du är beroende av andra för att ta dig från punkt A till punkt B.

2011-01-12 @ 15:40:26
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Madeleineslife

Sussi: Tack för típset! Det ska jag tänka på.. För det är ju så det är & har varit det senaste året på heltid & dessförinnan till & från.



Kramis

2011-01-13 @ 01:03:40
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0