Tempurmadrass, vilken dröm!

Nej kanske tänka på refrängen..

Ryggen värker & musklerna gör ont. Vilar ryggen bättre i sängen. Men skulle verkligen behöva en ny madrass! Har kollat upp lite fonder, men för oss med EDS finns det nästan inget utbud :( Så vet inte vart jag ska få pengar ifrån till det?.. Det som gör det lite lättare nu är mitt fårskinn jag sover på. Som håller mig varm & på så sätt får jag inte lika ont. Har en vän som har en wellpur bäddmadrass, den sover jag som en prinsessa på. Om jag då hade en tempurmadrass, tänk vilken skillnad det skulle göra. Men en sådan kostar en förmögenhet! Det har man inte som sjukskriven/utförsäkrad.

Min UVI verkar jag ha fått hejd på. Så skönt! :)

Hundarna ska få sova på rena bäddar :)
Dock måste jag tvätta madrassöverdraget igen, då någon av dom kräkts på det... Men försöker tvätta bäddarna 1 gång/mån, som för oss blir det inte hygieniskt annars. Sen för att hålla dom fräscha & så dom inte luktar illa.

Har maskat av dom idag, Bazze & Nellie, misstänker starkt att dom har mask! Pga deras beteende & Nellie har tappat lite i vikt. Så hoppas att det ska hjälpa! Peppar, peppar har dom varit skonade ifrån det... Fick rekommendation av veterinären på Drontal Comp. Lisa köpte det åt mig idag, så Frida hade med sig det när hon kom. Tur att man har vänner ♥

God natt sov gott & dröm sött...



Kommentarer
Postat av: ElinLouise

sv: Åh va roligt :D vi kommer halv två :D

2011-02-24 @ 08:07:48
URL: http://elins.spotlife.se
Postat av: åland

jag har köpt en motsvarande madrass från IKEA, valde att ta bara bäddmadrassen med en hård resårmadrass under, kanon nöjd, bara man har glidlakan i,blir svårt attvända sej annars,om jag inte minna helt fel kostade madrassen 1500sek, vilket ju inte är gratis,men långt i från en riktig tempur.

2011-02-24 @ 19:16:43
Postat av: Madeleineslife

Åland: Jaha, ok :)

Har en vän till mig som köpt en kopia på Jysk, då kostade den 1400. Men skulle hlst vilja ha en en madrass. Men det är ju bättre med en bäddmadrass än inget alls... För att köpa en tempur madrass får man drömma om bara när man är sjukskriven...

Tack för tipset! :)

2011-02-26 @ 11:58:51
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: Ve Ess

Jag köpte en madrass ifrån Zomna och det har hjälpt min rygg extremt mycket. Kunde inte sova förr på min gamla madrass, men nu sover jag som en stock!

2011-04-11 @ 21:10:50
URL: http://tempurmadrass.vixia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0