Råttor kan dom!!!

Denna dag var tillängnad till att städa ur allt i förrådet till radhuset.

Vilket vi lyckades genomföra!
Vi slängde de som skulle slägas, på återvinningsstationen, skänkte kläder & dyl till röda korset. Känns skönt att kunna ge något tillbaka till samhället. Jag vet hur mycket den lilla hjälp man kan få är värd!! Resten av sakerna som jag vill spara står nu i det andra huset här hemma. Så nu är det verkligen inte mycket grejer kvar. Några möbler, sen en del av städningen. Som jag ska försöka få klar denna vecka som kommer.

Men det var en stor chock hur mycket råttorna hade hunnit med på den tiden jag inte bott där! Har sen i våras förvarat fågelmat i förrådet. Så länge vi (djuren & jag) bodde där rörde dom den inte. Men sen har dom haft fest & boat precis överalllt! Under skaer, i dockvagn, kartonger, glaskupa, min bokföring. Gnagt på mina diplom, mitt gamla pass, bokföringen, spintat sönder tidningspapper, rivit ur filmen på kasettbanden, etc....

Så äckligt!!!

Tidigare år har jag förvarat fågelmaten inne, vilket jag kommer göra i fortsättningen också!
Det konstiga är att dom inte ätit speciellt mycket. Vilket jag trodde då jag såg de nästan tomma 2x4 kg påsarna, av solrosfrön. Utan dom har boat med fröna & tidningspapper.

Här var ett ställe dom hade gnagt sönder på & boat!


När vi kom hem slappade vi en stund, samlade kraft. Sen tog vi en skön träningspromenad med hundarna. Kul när man kan vara 2 & ta en varsin hund, & på så sätt kan hundarna hjälpa varandra i träningen på olika sätt. (Om ni förstår vad jag menar?) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0