Nu har jag gjort mitt & nu får jag vänta på FK!...

Har samlat energi nu under kvällen efter jag kom hem..

Men den är slut för dagen, så det enda rätta är att sova... Imorgon måste jag ligga hela dan! Var tvungen att ta mig in till FK idag för att lämna in en blankett, för att kunna få ut alla mina pengar denna månad. Sen läkarintyget på min sjukskrivning hade enligt FK inte kommit in, så lämnade in en kopia på den också. Så åter igen sitter jag i en obekväm sits & mitt liv ligger i deras händer & jag kan inte göra annat än att vänta.

Är alltså sjukskriven nu för att jag inte kan "delta" i programmet på AF, så då ska jag ha sjukersättning istället för aktiviteststöd.

Så HOPPAS nu att det går fort & pengarna snart finns hos mig & jag kan göra rätt för mig! Kommer göra det jag kan för att skynda på FK!!

Fick skjuts av Laila in, men mötte upp Sandra som skjutsade mig sista biten fram till dörren på FK, sen till H&M. När jag ändå var inne & det nu är mellandags rea hade jag hoppats på att kunna göra något fynd för presentkortet jag fick av min syster i julklapp. Hittade 2 toppar på barnavdelningen, men inte på rea :( Men snygga var dom! :)

Helt slut hemma igen efter ca 3½ timme, har jag nu legat på soffan utslagen, ont! Men det var skönt att få se lite folk...

Borsta tänder, på med pyjamasen & släcka lampan...

Natti natti..



Kommentarer
Postat av: litentanta

Jag håller tummarna! Att "bara" hoppas på vett och sans är väl ganska naivt i dessa dagar utan jag tänker också hålla tummar för en go och glad handläggare som vågar tänka till lite själv!



Du är tuffare än jag, har inte vågat mig ner på stan än, men jag gillar ju inte alls shopping och trots lockelsen med halva priset och allt sånt så tjurar jag vidare här hemma ;)



Jag har smitit iväg till särbot, blir ett nyår i lappmarken, återstår bara att lyfta på arslet och börja röra sig utomhus lite då, det är ju så härlig luft häruppe!



Stor nyårskram till dig, snabba pengar på kontot japp och ta det lagom nu ett tag, ok?

2010-12-30 @ 13:36:07
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Madeleineslife

Litentanta: Tack!! Det är ju inte min melodi att ha flyt! Allt ska man kämpa för & kriga om! Samtal hit & dit!...



Gott nytt år till dej oxå! Nu hoppas jag för oss båda att det blir ett bättre 2011!

2011-01-04 @ 19:43:11
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0