Värmen var här idag och jag passade på att njuta!

Första dagen i år jag varit ute större delen av dagen i bara linne och tunna byxor. 

Bestämde mig när jag gick upp att vara ute så länge det var sol och njuta av allt som blommar nu i trädgården. Till att börja med åt jag frukost på altanen, medan solen värmde skönt, fåglarna kvittra och tulpanerna var fullt utslagna i stora stenparti/rabatten på tomten. Dom vajade lite lätt i vinden. 

(Bild från igår) 

Tänkte att det är en perfekt dag att börja härda tomat-, chili- & gurkplantorna ute. Bar ut alla, ställde dom mot väggen på altanen där solen lyste. Hade inte hunnit binda upp dom på blompinnar än, därför passade jag på nu när det var så skönt ute och jag inte gjorde något annat. 

Åt även min lunch ute på samma plats i solen. Vilken lyx! Efter lite vila och mat gick jag genom Bazzes & Nellies päls. Borsta, klippte klorna och klippte håret på tassarna. Nu är dom fina & klarar sig några dagar/veckor. 

Mellisen fick bli inne, det hade blivit molnigt & kallare vindar. Passade på att vila på soffan så länge jag hade ro i kroppen. Ville ju så gärna plantera några blommor jag köpt. Kände att krafterna börja ta slut, envis som jag lyssnade jag inte och planterade ändå. Hann får ner 4st plantor av 6st. Det innebär en del rensning, plock och annat än att bara sätta ner blommorna i jorden, så det tar lite tid. 2st sitter i en rabatt mot huset i norrläge de andra 2 planterade jag i stenpartiet på uppfarten. Fint blev det och ännu finare blir det när 2 av dom blommar lite senare!

Efter den här dagen fick jag kämpa sista timmarna, tog ett varmt bad och ligger nu i sängen. I morgon är det en ny dag och har tänkt få lite mer gjort i trädgården. Bäst att sova nu!... 

God natt 💜

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0