Tempus njuter av våren

Tar igen mig i fåtöljen nu efter ha ätit lite lunch och innan dess gjort en kraftansträngning. Dammsugit alla hörn, under saker, runt och bakom där det inte alltid dammsugs. Fick ett ryck, det vara välbehövligt och absolut nödvändigt. Fint blev det, men nu är krafterna slut! Ska försöka återhämta mig så jag orkar åka till Tempus.
 
Igår när jag varit en sväng till staden, shoppat nya byxor och ett par shorts var jag mer eller mindre bara hem och vände innan det var dags att ge hästarna middag. Ringde då ett samtal till Jonne, för kände att mina krafter inte räckte till mockningen. Han hjälpte mig med den och jag kunde istället ta in Tempus. Som känns viktigt att fylla min vardag med det jag tycker om och gör mig stark.
 
Han vill bara äta gräs nu, det lyser gräs i hans ögon. Är lite mer ofokuserad än vanligt. Vilket märktes efter en liten tömkörningstur i skogen skulle vi gå ner till ridbanan, efter protester från hans sida vann jag. I traven gick han ok, mjukna inte riktigt hela vägen, men för att inte gjort något förra veckan så hade jag inte lika höga krav. När jag sen begärde galopp tyckte han det var på tok för ansträngande och protesterade ännu mer. Jag vann, vi är nästan lika envisa, men jag lite mer envis! Han gjorde sedan några riktigt fina fattningar, då jag avslutade. Efter fick han beta lite grönt och då var han mycket nöjd och glad. När han kom ut i hagen, rullade han sig skönt i jorden...
 
Inte den bästa bildkvalitén, men ville dela med mig den ändå.
 
Nu ska jag lägga mig i ryggläge en stund och vila kroppen så jag får vila musklerna.
 
Önskar dig en fortsatt skön söndag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0