Tayla opereras idag

Idag är det en stor dag för Tayla. Hon fick en liten knöl för snart 3 år sedan på låret. Som vi har haft koll på och veterinären. Hon har inte haft ont eller påverkats av den. För en ca månad sedan började vi prata om vi skulle ta bort den. Eftersom hon då inte hade en försäkring var det en stor utgift för oss, allra helst nu. Ca 2 veckor går, jag tecknar en försäkring ändå med en klausul för knölen. 

När jag och Jonne träffades hade hon ingen försäkring, när vi sen kollade upp det var hon "för gammal", men för två månader sedan när jag sökte på agria får du försäkra alla djur oavsett ålder, vilket ändrar förutsättningar. 

En vecka efter hon blivit försäkrad får hon en infektion i knölen! Över en natt har den blivit dubbelt så stor, hård, öm och varade. In till veterinären, dom stack i den och ut kom en seg blodig sörja. Den var för stor att ta bort då och därför har hon gått på antibiotika i drygt 2 veckor, till en början gick hon också tab. för inflammation också, eftersom den gjorde ont. 

Nu har knölen minskat jättemycket och infektionen är borta. Därför tas den bort idag. 

Sötaste Taylis 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0