Skönt ute i naturen även ruggiga dagar

En lite ruggig novemberdag med höstväder. Det hindrade inte mig, Bazze och Nellie för att ge oss ut en sväng. Har inte gått någon promenad sedan jag åkte in till sjukhuset vilket är 10 dagar sen. Behovet och saknaden av frisk luft, få komma ut i det fria och bara var med hundarna var stort! Jag längtade, då finns det inget väder som sätter stop för mig.
 
Körde moppen dit där jag vet hundarna älskar att springa lösa och nosa. Det är ängar på båda sidor av körvägen och det finns inget som stör, precis som vi gillar det! Körde en bit in på vägen innan jag släppte lös dom, ställde moppen i kanten och tog några kliv in i det våta gräset. Hundarna dök ner i gräset, Nellie letade efter sork, Bazze kände många intressanta dofter. Där fick dom ströva fritt medans jag tittade på, då njuter jag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kul hade vi och trötta blev vi, tror dom var ganska nöjda, lade sig och sov och sa ingenting på ett par timmar. Bästa sättet att läka själen på och få rensa tankarna för att kunna börja om. Ett sätt att meditera, höra tystnaden, naturen, känna dofterna och bara vara i stunden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0