Nära sommarbetet nu för hästarna

Blev inte gjort det jag tänkt i trädgården idag, då det har regnat hela dagen. Istället fick jag röja lite inne, tvättat ca 6 maskiner, plockat in det som jag tvättat tidigare i garderoben och klädkammaren. Började hänga upp sommarkläderna på galgar. Blir som nytt när dom legat nerpackade i en låda och sätter en annan färgskala på klädstången.
 
Gjorde ett avbrott mellan maskinerna med tvätt, åkte till stallet. Fixa med dom sista detaljerna på staketet till slussen som leder till den nya sommarhagen. Vi satte dit lite handtag, nya isolatorer och fick dra lite mer tråd. Nu ska vi gå runt nya hagen, kolla att resten är ok och inget ligger på trådarna. Det får bli i helgen, i morgon kanske?
 
Vi hoppas kunna släppa ut hästarna på söndag. Tempus ska få gå på bete med Pandora och Zoho. Pandora har han gått med tidigare. Ska bli intressant och se hur dom gör alla tre tillsammans. Pandora och Tempus gillar varandra, men det gör även Zoho och Pandora. Kan bli så att Tempus får gå lite på sidan av, då Zoho tycker ponnyn är hennes? Eller så går dom jättebra alla tre tillsammans. En sak som är säker och som jag upptäckt sen han flyttade att han är väldigt försiktig och dra hellre sig undan än att hamna i något gruff.
 
Tjejerna var i alla fall väldigt nöjda få lite mer att beta idag! Efter att vi stängslat klart och öppnat upp till den nya slussen, kunde dom gå där och beta grönt gräs.
 
Zoho nyfiken på killarna andra sidan av staketet...
 
 
Sen kommer dom gå 3 månader på bete.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0