Ge kärlek är en fin gåva att få

DAGENS BUDSKAP
Kärlek, kärlekshandlingar.
 
Ge någon kärlek eller visa kärlek, är en fin gåva att få. Det kan vara det lilla eller det större. Vi tar ofta varandra för givet. Ibland blir vi inne i oss själva för mycket vi glömmer visa någon annan kärlek. Tänker för stort, det inte blir av! 
 
Kärlek behöver inte kosta något, det kan vara en tanke, handling eller fysiskt. Istället för att göra en för stor sak av det, tänk litet.
 
Jag försöker visa kärlek till människor, genom ge en kram när någon är behov av en, ge en present utan att kosta massa pengar eller vara stort, kanske något jag har gjort själv, utan det förväntas av mig. Säga något kärleksfullt, tala om jag älskar dig eller tycker om. Finnas till när en vän, anhörig är i litet eller större behov av stöd & kärlek. Det kan också vara ett gulligt sms, en lapp på kylskåpet. Vi tycker det ska finnas en anledning för att höra av sig, det behöver det inte vara, vi kan bara ringa upp & säga något fint. Finns hur mycket som helst vi kan göra genom kärlek. Tänk få visa eller ge kärlek till någon annan som kanske inte har så många runt omkring sig, eller lite extra inför  någon man tycker mycket om!!
 
Kärlek är viktigt i våra liv, får man inte kärlek är det något som fattas, det kan bli väldigt tomt. Ofta får man kärlek genom sin partner, alla lever inte med en partner. Kanske får man det genom sin familj, alla har inte en familj. Kärlek kan man aldrig få för mycket av! Har du hört någon säga, nu har jag fått så mycket kärlek, jag inte kan ta emot mer!
 
Försök ge/visa två personer kärlek redan idag. Vill gärna höra vad ni gjorde sen för att visa kärlek.
 
ALLA ÄR VI VÄRDA KÄRLEK!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0