Värmen fortsätter och jag har lyckats bryta en tå

Hade svårt att sova igår natten av värmen och klibbigt var det. Vill inte klaga på värmen som är, för jag njuter av den så länge vi har förmånen här i Sverige. Det hör inte till vanligheten som den här fina sommaren vi har. Somnade om på morgonen och vaknade när hemtjänsten knackade på klockan 10, yrvaken öppnade jag. 
 
Lyckades igår (onsdag) stuka alt bryta en tå? Svårt att avgöra när dom inte gör något åt det på sjukhusen längre, bara om den pekar åt fel håll. Har tejpat ihop den med tån bredvid för få lite stöd och hålla svullnaden nere. Gick in i katternas klös och sovställning som såklart gjorde riktigt ont. Till en början var jag mest arg på mig själv och tänkte inte så mycket mer på den. Efter några timmar var den ordentligt svullen och blå. Förmodligen är den bruten, som sagt gör man inget utan det är bara vänta på läkningen. Har svårt ha på mig skor, det gör ont, men jag överlever. Bara så typiskt, foten började bli bra efter stukningen av fotleden och nu händer detta med samma fot. Så är det med EDS.
 
Ätit lunch/middag ute idag med Jonne, hans dotter Teresa, hennes tjej och kompis. Länge sen hon var här och var trevligt att få den stunden innan dom skulle resa vidare. Endast en snabbvisit denna gång, men får vad glad för den tiden man får. På köpet var Jonne ledig denna dag, så lite fick han gjort här hemma, som klippa det långa gräset och han hjälpte Teresa besiktiga bilen på förmiddagen.
 
Nu ska jag hämta lite krafter genom att sova, vi hörs!
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0