Min vardag

En trög & sämre start på den här dagen. Med aloe heat lotion, lite massage (av mig själv), sträckt ut kroppen på golvet med benen i 90 grader, en extra smärtis & en liten vila på det så är jag som en ny människa & kan börja min onsdag! :-)
 
 
Hoppas ni hade en bättre star på dagen!?
Nu ska jag gå ut en stund med hundarna, njuta av solen som lyser idag, se om det finns några nya vackra, doftade blommor!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: andrea

Ne vakna av eds ryggen nacken armar ben sov sov.Fuskat med otroserna,hatar dom i mellan åt varmt skaver sen min läkares kamp att jag ska tåla tro comp vid svåra skov.Jag är så medicin kännslig så jag kräks blir som en zombi :( testat massa läkemedel i flera år nu mår sämre.Har alovera kräm kvar sen min Thailand resa där skulle ja bo året runt :) men mina barn är mitt allt bara kämpa på i eds livet.Det som ger en glädjen orken är dom som finns runt en som vet hur man kämpar dyngnet runt.Man ser inte sjuk ut men skulle med människor nån gång förstå vad eds är så skulle dom förstå.Peppar på tycker om din glada fina blogg.Följer tre till så 4 bloggar kommenterar jag pepp ork styrkekramar livet måste fungera :)

2013-06-19 @ 19:08:09
Postat av: andrea

Önskar dig en fin midsommar :)

Svar: Tack!!Hoppas du hade en fin midsommar & trevligt!?
//Madeleine <3
Madeleinelife

2013-06-21 @ 11:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0