Rensa, oraganisera & strukturera

Har startat ett nytt projekt här hemma.. Passade bra i dag när regnet öste ner!
 
I gången som leder från hallen till sovrummen, ett av badrummen & tvättstugan står nu 5 st Billybokhyllor på varsin sida. Det gör att det blir ganska trångt & mörkt. Dom är också förstörda, så tanken är att dom ska kastas & placera böckerna någon annanstans. Vart vi vill ha bövkerna är ganska klart, men då måste det rensas & flyttas om. Så för att kunna genomföra de har jag nu börjat sortera ALLA böcker. Det är blandat pocket, inbundna, historia, kokböcker etc.. (mina böcker är inte upppackade än!) 
 
Så nu idag har jag sorterat & organiserat dom efter författare, historie böcker & kokböcker för sig. Så man får en överblick av vad som finns.& en del av dom är inte våra, så dom ska packas ner. Så hoppas nu på att kunna få ner det till 2 bokhyllor i gången, kasta dom andra fram tills vi hittat dom nya bokhyllorna vi tänkt oss.. & palcera böckerna på den nya platsen : ) 
 
På så sätt blir det färre bokhyllor i gången tills vidare, mer plats & jag får mer den ordningen jag strävar efter. Det tar tid, man får ta en sak i taget & detta känns som om att det var dax i att ta tag i nu! Har gått igenom dom andra rummen nu, så det är inte mycket kvar att rensa..
 
Det är också så när man flyttar in till någon annan, så vill man göra om det till vårat. & har lite andra tankar om hur det ska se ut. Så närmar mig målet. Men sen finns det andra saker man vill ändra på, färg, tapeter, möbler osv. Så man blir nog aldrig färdig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0