Våren närmar sig...

Har njutit av helgen till max tillsammans med min kärlek!

Solen har skinit på oss & gör det forfarande. I fredags kom han hem tidigare till min förvåning. Vilket inte har hänt på evigheter, typ sen förra sommaren.

Jag var ute på tomten med hundarna & Sture (katten som ni såg på bilden i ett tidigare inlägg). Rensade upp det som kommit upp i tö. Vilket till största delen var hundarnas avföring. Mindre kul, men något som måste tas om hand. Så delade upp det på 2 dagar. Det har börjat komma upp lökar i rabatten som jag satte i höstas. Påskliljor, krokus & lite smått å gott...

Här kommer bli en påsklilja eller pingstlilja, lite osäker...


Solen låg så vackert på våran ena jordkällare . Där har jag förvarat mina ute blommor under vintern. Hoppas dom överlevt. Snart får jag ta fram dom igen :)


Kastade lite boll till hundarna. Det tycker dom är sååå kul! Jag kan glädjas med dom, men det krävs inte mer ansträgning än att jag kastar & dom hämtar :)



På lördagen tog vi oss till en butik som öppnade igen för sesongen ute på landet. Dom har heminrednig & mycket tyger. Hittade gardiner till vardagsrummet, me dock bara ett par. Vi böhäver 2 par längder. Så det blir till att leta vidare.
Jag köpte min första hattlåda. Den kommer jag har i mitt blivande skaparrum, med prylar i..

Sååå fiiiin!!! Om ni frågar mig ;) Kommer byta ut bandet på den. (Det syns inte på bilden dock).




Igår söndag åkte vi in till stora huvudstaden. Det har vi pratat om att göra sen vi blev tillsammans, men det har inte blivit av. Nu åkte vi, parkerade bilen centralt på handikapp. Sen gick vi & stroasade runt bla på NK, sen indiska & accent.

På NK hittade jag några knappar i fina former & fäger. Till min scrapping. Ett fint band med änglar på, som vi tänkte sätta runt på en passade kudde i sovrummet.

På indiska hittade jag äntligen kuddarna jag letat efter. Tycker det är super svårt att hitta kuddar som man vill ha & som passar in. Men igår hittade jag en till sovrummet & en till vardagsrummet.

Sovrumskudden, i romatisk stil.


Kudden till soffan till våren, en färgklick.


Hittade också några ljuslyktor som det var 20% på. Till vardagsrummet.


Har länge letat en svart väska, men det hittade jag inte denna gång heller utan

en begie. Som Jonne köpte åt mig. Turen jag brukar ha med mig så var det 100 kr rabatt på märket :)


Riktigt nöjd med min jelg. även om jag får betala efter. Har tagit hela fm, in på eftermiddagen att vakna till liv. Men denna dag kommer inte bli mycket gjort. Hämtar igen mig. Kroppen vill inte.. Men det var de värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0