Nytt avstämmningsmöte

Med min läkare, AF, FK & Jonne.

Vi gick igenom hur de har gått för mig på jobbet. Trivs super bra & tycker de är roligt. Men kroppen har börjat säga ifrån.. Orken räcker inte till.

Så min önskan var att minska i tid, vilket dom inte dom ville. Dom ville att ja slulle öka timmarna. & säher att min handledare säger att de funkat bra på arbetsplatsen. Vilket stämmer på så vis att hon är nöjd med mig. Men de betyder inte att ja mår bra!

Efter diskussion så får ja minska mina timmar från 10 till 6. Kommer pröva med 2 dagar i veckan istället för 3 dagar. Så jag hinner återhämta mig & ha ett liv utanför.

Frågade om sjukersättning, vilket inte kommer godkänna nu då det inte finns något läkarutlåtande som styrker att ja aldrig mer kan jobba. Tycker ja har gjort allt som krävs, rehab, arbetsprövning, fått mina skov.. Men de räcker inte heller! Vet inte hur mycket ja måste pressa kroppen?!

Vi kommer skicka en remiss nu till en läkare, hoppas då på att få ett läkarutlåtande!! Om inte de går vet ja inte hur de går!?

Kommentarer
Postat av: litentanta

Hej igen!

Är usel på nätaktivitet, eller bloggkontrollerna kanske framförallt så jag är som vanligt dåligt uppdaterad. Blir lika besviken igen för din skull, förstår inte att EDS-patienter behandlas så oerhört illa... Det handlar ju om en kronisk diagnos som aldrig vänder, varför ska inte fk FATTA det någongång?

Har väl skrivit det här förr men nu blir det en gång till, samla ihop så många läkarintyg du kan, har du möjlighet till att få någon form av psykstatus redogjord, hur EDS ju påverkar allt, även din psykiska ork osv. En sammanställning av hela Madde från alla läkare du bara kan hitta av så du kan "måla" upp din livssituation, livskvalité osv för att mata fk med helhetsbilden. Sånt kan hjälpa till när det gäller deras bedömningar, att få förlängd sjukpenning ska också vara en möjlighet då man inte längre "måste" (så hysteriskt allt har blivit va??) lida av en sjukdom som är dödlig för att ha rätt till sjukskrivning osv.

Svammel, återigen skriver jag för sent på nattakröken men jag önskar dig all lycka till, jag hamnar i fk's röra igen i september för det där halvåret av "åtgärder" innan min sjukpenning är totalt slut i mars nästa år...

Kram till en sann kämpe!

Svar: Hej! Tack snälla för ditt stöd! Ledsena tt jag inte svarat tidigare.. Men tyvärr kan jag inte sitta så länge vid datorn.. :( Är inte så bra själv heller på det här med att hänga med... Jag vet inte, finns för lite kunskap om EDS:en. Vilket drabbar oss med sjukdomen hårt! Det finns olika kategorier i EDS <8 som de felsta diagnoser) & alla är den olika för. Vilket dom slår fasta på, för vissa med EDS kan jobba mer eller mindre. Men sen finns dom som jag som inte har orken & det syns inte. Min förklaring räcker inte, dom kräver läkarutlåtanden som inte går att få. Vi hoppas nu på en läkare som jag ska remitteras till att han kan skriva ett utlåtande. Du måste idag vara döende för att kunna få varaktig sjukersättning hela livet ut! Vem är det!? Jag förstår precis vad du skriver, inget svammel! ;)

Hoppas & håller tummarna att din nya resa i djungeln går så smärtfritt som möjligt!
Kramar tillbaks!
Madeleine

2012-06-29 @ 01:16:17
URL: http://litentanta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0