Soja latte

Ska strax gå ut, efter jag är klar med detta inlägg..

Solen skiner, det är minusgrader & lite snö. Vackert! Kanske blir några vackra bilder?..

Igår var Jonne ledig & vi spenderade dagen tillsammans. Riktigt mysigt! Jag tröttnar aldrig. Trivs riktigt bra!♥

Vi åt lunch på stan, provade att dricka en sojalatte. Jag är laktos intollerant, men brukar ibland fuska med en latte, det är ju så vansinnigt gott! Men det är inte roligt efter, så igår vart jag erbjuden en med soja "mjölk". Så tänkte att jag testar, helt ok. Såklart inte lika god som en riktigt. Men helt klart ett bra alternativ.

Så ett tips till er som inte tål laktos. Dom flesta ställen har idag soja mjölk eller laktosfri mjölk. Fråga om dom kan göra en åt er.

Vi köpte med oss spackel, fönster fäärg, pensel & tejp hem. Så igår började Jonne riva tapet i mitt blivande skaparrum. Så nu rullar det.....

Känner mig som ett litet barn som ska få sitt första alldeles egna rum. Få precis den färgen dom vill ha på väggarna & sen inreda det i härliga färger... Så förväntansfull!

Det kommer vara ett rum kombinerat med ett gästrum. Så dom som hälsar på kan sova där. Sen kommer datorn, symaskin & en yta för att skapa finnas. Förvaring för mina alster & matriel.

Så från & med nuy är det hundförbud! Dom har ju tidigare sovit där på natten, men nu är dom förpassade till en annan plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0