Dagen efter thai oljemassagen

Ledsen att det inte har blivit uppdaterat här varje dag. Men försöker så gott jag kan. Mer kan jag inte göra, när smärtan är för påtaglig så orkar jag helt enkelt inte.

Vilket den var igår!
Jag hade en grym värk i nacke, rygg & ner i höften. När jag sen fick hjälp, thai oljemassage. Så kändes det direkt efter mycket bättre. Men det tog inte lång tid förens jag fick värre huvudvärk än innan. Så när vi kommit hem, låg jag på soffan, petade i mig lite mat för att sen lägga mig i sägnen.

Idag var det samma som när jag lag mig. Så Jonne tog med Nellie & Bazze till jobbet. Tayla gömde sig under sängen, så hon fick stanna hemma med mig. Jag kom upp ur sängen mitt på dagen. Fick i mig lite yoghurt & flignor. Men kunde inte hålla ögonen öppna sen. Så sov från & till på soffan.

Tog nyss en kortare promenad med Tayla för att få frisk luft. Tänkte att det kunde vara bra att röra lite på sig. Så med en extra diklofinak i kroppen gick det hyffsat bra.

SKÖNT!

Tömde brevlådan på tillbakavägen. Där låg ett brav från FK. Den 2 februari har jag ett nytt avstämmningsmöte med dom. Då ska vi sammanfatta det ½ år som gått sen sist. Vad som händer framöver vet jag ännu inte?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0