När orken inte finns längre

Jag har inte dött...

Är bara här inne en snabbis..
Mer finns det inte ork till just nu. Är inne i ett skov, så den lilla energi jag har annars, finns inte nu. Jag sover & när jag vaknar är jag lika trött! Måste lägga mig ännu tidigare på kvällarna. Kroppen värker, den är orkeslös & benen vill inte bära mig. Blir slut väldigt fort, fortare än vanligtvis. & då är inte det lång tid.

Så kan inte lova att det blir uppdaterat här varje dag. Men jag försöker så gott det går. Inspirationen saknas också. Så då blir det svårt att skriva om något. Men det hänger väl ihop med att jag inte har någon ork.

Har försökt nå biståndshandläggaren inom HTJ (hemtjänsten). Men hon är inte anträffbar nu. Det är dax att ha ett möte igen om min hemhjälp & ledsagning.

Idag har jag inte gjort många knop, hade ont i nacken & rygg när jag vaknade & den har följt mig resten av dagen. Gick ut på tomten för att få lite frisk luft. Men att bara klä på sig var ett helt företag. Väl ute, så orkade jag inte så länge, utan gick in igen med tunga ben. Diklofinaken hjälper något, men inte som jag hoppats på. 

Nu ska jag ta en kopp te... Värme gör en alltid gott!



Kommentarer
Postat av: eds

Massa styrkekramar.

2012-02-07 @ 18:01:42
URL: http://eds.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0