Vilken madrass är rätt!?

Åter igen en fin sommardag!
 
Tycker hela dagen har varit seg på något sätt, kanske för att jag inte känt mig fit for fight?
 
Vi behövde handla lite mat, så vi tog en trip till staden mitt på dagen. När vi ändå var på språng kikade vi in i nya butiken som säljer sängar. Provade en madrass där som påminner om tempur. Men tycker det är jättesvårt att veta vad man behöver? Man kan inte känna på några minuter om det är rätt. & det är super viktigt! Sover inge bra i sängen vi har, madrassen är för hård & min kropp "faller ur". Så har ont på morgonen när jag vaknar, då man ska känna sig utvilad.
 
Vet att det är en tempur liknande madrass som följer kroppen & avlastar jag behöver. Men om det ska vara märket tempur eller vilken tjocklek vet jag inte!? Fick med mig ett par påslakan ifrån butiken, fina, romatiska, bra kvalité & för ett bra pris! : )
 
Hann en sväng förbi stranden på eftermiddagen.. Ett nytt ställe vi inte prövat tidigare, jag har varit där för några år sedan... Men inte tagit mig dit igen. Mysig var det!
 
 
Hoppas ni haft en bra lördag!? Vad händer imorgon??
 

Kommentarer
Postat av: Trollkvinnan

*hehe* fick titta två gånger på fotot...trodde först du hade väldigt olika fötter och glömt måla den ena...sen insåg jag ju att det kanske var dina och någon annans fötter ihop *fniss* snacka om att vara helt borta i pallet och så inne i texten om madrasser, som jag funderar lite kring, har du hittat någon som funkar, jag har funderat på en hängmatta rent av istället för säng *haha*

Svar: Hihi... Ja det var min kära sambos fot.. Vad det gäller madrass så är det jättesvårt tycker jag!! Prövar nu en tempur madrass som jag fått låna. Men tycker det är svårt att veta om den funkar eller inte. Har ju ont jämt, så vet inte om den är rätt för mig!?
Prövade säng på IKEA i helgen, en madrass som varje fjäder jobbar inviduellt, så det ska avlasta bra & den har komfort zoner. Vilket innebär att den är mjukare vid höft & axel parti, för att du ska ligga så bra som möjligt. Men lika där, vet ju inte om jag sover bra i den sen. Där har man 90 dagars nöjd kundgarati. Så passar inte madrassen får man byta till en annan. Så fortsättningn följer..

Ja en hängmatta skulle nog vara super! ; )

Madeleine
Madeleine

2012-09-23 @ 14:00:11
URL: http://trollkvinnan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0