Inte alltid till min fördel...

Jaha, så var det dax att sova igen..

Men ska bara, först ;)
Har precis avslutat ett trevligt samtal med en vän.. Denna dag har väl mest gått ut på att ta sig igenom . Hur tråkigt det än låter, så är vissa dagar så. Man vill minimimera värken så gott det går, orka vara vaken & ev sitta upp. Mycket mer är det inte man begär.

Har inte tagit några extra smärtisar, vilket jag alltid försöker med i första hand klara mig utan. Men det kan också bli till min nackdel, att jag står ut för länge. & sen blir jag tvärdålig, för att kroppen inte kan ta hand om det längre.. Så får nog se till att ta lite extra nu till natten så jag vaknar pigg i morgon :)

HTJ har varit här idag, så har ganska fint ännu. Tänker på det hundarna har hunnit dragit med in. Kom just på i denna stund att maskinen tvätt nr 2 som inte blev klar när HTJ var kvar, den har jag kvar att hänga nu, kul! NOT!!!

Har pratat med enhetsledaren på HTJ idag, om att ta ut några av mina timmar jag inte fått. För att ha en bakdag nästa vecka. Behöver hjälp då jag inte fixar det själv. Så hoppas mitt önskemål går igenom!

Imorgon kommer hon som har hand om bostads anpassningen. Vi ska titta på eluttag som behövs & ett garage till min scooter :)

Spännande....

Något som inte är lika spännande, var att Tarzan gick ut & han har inte kommit hem i kväll... :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0