Hemma igen efter en fantastisk helg med EDS Riksförbund

tillsammans med massa underbara människor.

Inga jag träffat tidigare. Dock som jag sagt i tidigare inlägg, har jag haft kontakt med några som har en egen blogg eller några som följer min blogg. Men ingen hade jag träffa i riktiga livet som vi brukar säga..

Så det var riktigt kul! Fick nya vänner också, vilket alltid är givande & roligt på flera sätt. Det ger oerhört mycket. Vet inte hur jag ska kunna förklara detta för er andra med ord? Ska göra ett försök.

Att träffa andra som sitter i samma båt som än själv, lever i liknade situationer, har upplevt liknade saker, stött på ungefär samma problem... Om ni tänker er att ni har ett unikt intresse, har blivit mamma, vad det nu än kan vara. Sen när ni pratar om det är med varandra så vet man bara helt enkelt vad man pratar om & vad det innebär. Hur man upplever det, hur det känns, hur det påverkar en etc...

Det är så enkelt! Enkelt på det sättet att man behöver inte förklara allt, man ser på den andra när den får mer smärta. Man vet vad man kan få ont utav (sen är inte alla lika bara för att man har EDS heller) eller påminner varandra om att gör nu inte det där, utan gör så här istället.

Man hjälps åt. Som tex hade jag Bästis med mig. Av flera anledningar, men en stor anledning är att jag inte orkar bära, som handväskan. Då när jag körde min erbjöd jag 2 st andra att ställa deras där för att skona dom ifrån att få mindre värk. För att nämna ett exempel.

Årsmötet var en tung bit. Halvvägs in orkade jag inte ta in mera, då hade jag för ont, koncentrations förmågan var borta. Sen vart det tryckt stämning, då det var massa gammalt & nytt groll som dök upp. Vilket jag inte vet något om eller va/är insatt i. & reaktionerna ifrån vissa, när detta togs upp kändes inte bra för mig. Men jag hoppas att det är utrett nu & att det inte händer framtiden igen. För det påverkar alla.

Sen var det en hel del saker som var bra att få veta. Som att det kommer släppas en ny EDS bok, "Mina EDS bok, den kommer finnas att hämta ner gratis på EDS riksförbunds hemsida. Men sen lag vi medlemmar fram ett önskemål om att fortfarande ha möjligheten att kunna köpa en inbunden bok. Så det kommer att ses över, för att ta fram så bra priser som möjligt på den. Kanske återkommer till detta i ett senare inlägg?.. 

Efter mötet var det 2 rätters buffé, passade på att byta lite ord med några nya personer, knyta kontakter.

Efter middag var det föreläsningen med Britta som drog igång. Hon forskar om EDS. Sen var det Charlotte som är bla sjukgymnast & har själv EDS. Vilket var mycket intressant att lyssna på. Ev blir det ett enskilt inlägg med det senare. För att detta inte ska bli mils långt!

Samma sak så gör jag ett separat inlägg imorgon om Tom Tits som vi besökte idag, då jag har hunnit redigera bilderna.

Dock kommer jag inte lägga upp bilder på dom som inte vill eller jag inte har tillfrågat om att synas här. Men bilder blir det, då jag har på mig själv & annat :)

Har haft lite svårt att koppla av i kväll. Det är många intryck man har upplevt & då brukar det vara svårt att komma till "ro" när jag kommer hem. Men det ska bli skönt att sova i sin egen säng, inte behöva ställa en klocka. För övrigt har hundarna haft det jättebra!

Ett extra tack till er personer som gjorde detta möjligt för mig, att komma iväg ♥

Natti natti...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0