Jag har lyckats igen! Men vill börja med att be om ursäkt...

Nu har jag lyckats igen!

Men först vill jag be om ursäkt! Det visade sig idag att vissa kommentarer jag fått av er läsare inte har godkänts :(

Det beror inte på att jag har valt det, utan jag hittade dom av en händelse idag när jag skulle gå in för att svara på några kommentarer. Jag hade fått dom under den tiden jag varit inlagd & under julhelgen. Har helt enkelt inte fått något meddelande om det av blogg.se! Men nu syns dom & jag har svarat.

Jag lyckades bli av med min värk & migrän under natten, när jag vakande idag var den borta. Men har känt att det ligger å lurar, minsta lilla ansträngning av musklerna så skulle det bli värre. & det kan ju vara tex att jag sitter en längre stund & musklerna får jobba för mycket eller att jag gör något fysiskt.

Idag kände mig ganska bra & då kan jag inte låta bli. Det är massor som behövs göras här hemma & dessutom dax att trimma hundar, Bazze var mest akut så tänkte jag tar hans tassar & sen sprider jag ut jobbet på båda hundarna under en tid & till slut är dom trimmade helt. Men det räckte att trimma hans tassar så var det kört!

Så nu är det bara att lägga sig. Har försökt lindra med vetekudde. Men det blir inte bättre, utan trappas bara upp! Jag som måste & SKA lyssna på min kropp...!!

Ja, ja... Sova igen, sen ta det lugnt!

Natti natti


Kommentarer
Postat av: sussi

LÄser i kapp.

Jag tycker helt klart du ska säöka sjukersättning och får du de så kan du slappna av på ett bättre sätt än alltid oroa dig om sjukpenning går igenom. Och de ju som du säger du kan avbryta den sen!

Prio ett är at du ska ta de lungt och hitta balans med din kropp. Vet hur de är att vilja mycket men inte komma dit. Glöm inte. DU ÄR EN KÄMPE att söka sjukersättning ska du inte se som nedelag se de som en Paus :)



EDS. Kan inte du söka utlåtande hos läkaren PIA åkt till? (EDS mamman) De var bara en tanke om de inte finns någon annan i din närhet.



Håller nu tumarna allt vänder sig för dig så du får lugn och ro.

2011-01-04 @ 23:35:19
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0